Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
Tzuki spune:
Bikmaria, ti-am admirat fetita . E o scumpete, iar poza asta m-a terminat .
Tzuki, mama de Tzuk mic (2.09.07)
kriss79 spune:
Rox, multumim, speram sa nu dureze mult..
tzuki, bine ai venit!
Si_bv si tzuki..pacat ca treb. sa va intoarceti la servici asa repede..
Eu m-am gandit sa stau acasa cat timp o voi alapta exclusiv..dupa aceea o mai pot lasa la soacra mea..m-am gandit si la varianta cu bona, dar in ziua de azi..nu prea am incredere..cred ca as ajunge si eu sa pun o camera sa vad cum se poarta cu copilul si ce face..
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
luy spune:
Eeeei, se mareste gashca noastra !
Primim cu drag pe :
mamica scorpioanca Celia cu dulcetzica Andreea , nu ne-ai zis si daca ea a apreciat cadoul de ziua ei
mamica pusa la ingasat veroboroda cu mica soprana Bianca
mamica navicula cu dulcetzica Paula Maria - lasa lenea, mamico, scrie-ne mai des
mamica Tzuki cu David cel voinic ( la 7.8 kg pt 4 luni, nu prea mai merge sa-i zici "Tzuk mic" )
Asteptam si pozici cu voi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Tzuki spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Rox, multumim, speram sa nu dureze mult..
tzuki, bine ai venit!
Si_bv si tzuki..pacat ca treb. sa va intoarceti la servici asa repede..
Eu m-am gandit sa stau acasa cat timp o voi alapta exclusiv..dupa aceea o mai pot lasa la soacra mea..m-am gandit si la varianta cu bona, dar in ziua de azi..nu prea am incredere..cred ca as ajunge si eu sa pun o camera sa vad cum se poarta cu copilul si ce face..
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Multumesc Kriss79 de primire . Incep sa ma simt bine aici la voi .
Si eu as vrea sa stau pana termin cu alaptatul si mi-e ciuda ca asa o sa scada laptele . Acum parca e din ce in ce mai mult, parca stie corpul sa se adapteze nevoilor puiului. Si eu...n-am incotro, fetelor si sunt f mahnita...Din cauza asta trebuie sa incep si diversificarea de la 5 luni, desi eu vroiam de la 6, pt ca atunci cand incep munca, vreau sa stie sa pape, sa nu mi-l diversifice cine stie cine cu biscuiti cu mere rase .
Tzuki spune:
quote:
Originally posted by luy
Eeeei, se mareste gashca noastra !
Primim cu drag pe :
mamica scorpioanca Celia cu dulcetzica Andreea , nu ne-ai zis si daca ea a apreciat cadoul de ziua ei
mamica pusa la ingasat veroboroda cu mica soprana Bianca
mamica navicula cu dulcetzica Paula Maria - lasa lenea, mamico, scrie-ne mai des
mamica Tzuki cu David cel voinic ( la 7.8 kg pt 4 luni, nu prea mai merge sa-i zici "Tzuk mic" )
Asteptam si pozici cu voi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy , el e Tzuk mic pt ca noi suntem in familie toti Tzuk. Asa ma alinta sotzul :Tzuku. Si eu pe el la fel . Iar bb trebuia sa semene cu noi .
O sa punem si noi pozici, numai sa ne facem un pic incalzirea p-aici .
Happiness_4_us spune:
Am vazut ca si Marunzika intreba de cereale. Diseara plec in cautare ptr ca Andrei se trezeste noaptea ptr o masa, deci clar nu se satura si pe urma de la 3-4 nu mai doarme. Ma gandesc ca daca ii pun cereale in laptic, va fi mai consistent lapticul si va dormi mai bine. Fac rau? Mai este vreo mamica in afara de Marunzika, care face asa?
Marunzika da-mi si mie un sfat.Tu cum ai procedat pana la urma?
Pupici ptr gandurile voastre bune indreptate catre noi!
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Am vazut ca si Marunzika intreba de cereale. Diseara plec in cautare ptr ca Andrei se trezeste noaptea ptr o masa, deci clar nu se satura si pe urma de la 3-4 nu mai doarme. Ma gandesc ca daca ii pun cereale in laptic, va fi mai consistent lapticul si va dormi mai bine. Fac rau? Mai este vreo mamica in afara de Marunzika, care face asa?
Marunzika da-mi si mie un sfat.Tu cum ai procedat pana la urma?
Pupici ptr gandurile voastre bune indreptate catre noi!
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Nana, si eu ii pun cereale in lapticul de seara...mie doctorita mea zis asa...cum al meu mananca 7 portii de laptic la o masa...in 210 ml sa-i pun 5 lingurite de lapte praf si 2 de cereale...si de atunci doarme toata noaptea...de la 10-6chiar 7 dimineata...zicea sa nu-i pun mai mult de doua lingurite ca s-ar putea sa se ingrase... acuma depinde de copil, pentru copii mai micutei poate se pot pune si 3 lingurite...eu merg pe doua ca se satura Darius.
Pupici
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
rodicamaries spune:
eu i-am dat cereale de la Milupa cu mar si morcov care contin si lapte praf(deci se fac in apa nu in lapte)
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
valentina_22 spune:
Sim, si eu intru in categoria celor care stau acasa cu piticul pana la 2 ani. Dupa aceea Andrei va merge la cresa,am sa fac tot posibilul sa-l dau la Cresa Titan IV, cea de pe LUnca Bradului, paremi-se ca stai in zona si poate o stii. E super si unde mai pui ca-i si de stat. Alex va merge la gradinita in continuare. Va fi cam greu la inceput dar cu sprijinul sotului vom reusi
de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m