Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Lavinia borcanasele de la Néstle nu au nici zahar si nici gluten. Eu din astea o sa folosesc. Sper sa fie ok.

Multumesc ca va ganditi la noi. Mereu ma buseste plansul cand citesc cate un mesaj ptr noi.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Betty- da , nu am gasit inca, sunt sigura ca va mai dura!
dar, mnacar sa merite asteptarea!
salariul variaza in functie de nr de ore si we! cam e milionul si ora, de ex 10 mil pt 10 ore plus sambata, ca asa!la agentii este intre 6 si 10 mil in f de ceeace ceri!
succes si voua ca e treaba grea!
eu una vreau sa instalez microfon, ca sa aud cum se poarta cu copilul cand nu sunt acasa, altii instaleaza camere de luat vederi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Am avut si eu cateva tentative de a cauta bona, macar sa vad cum e piata, dar fata de ceea ce am gasit in 2004, acum e dezastru. Nici pe post de menajera nu le-as lua, menajera mea e de o mie de ori mai buna ca bona decat "bonele" prezentate de agentii.

Asa ca m-am rugat de maica-mea sa "treaca la aparat" si-a acceptat slava Domnului, tot ce trebuie sa fac este sa-mi tin husbandul relaxat, sa nu-i apuce controversele vis a vis de "cum se cresc copiii"

Oricum, daca mama nu era de acord, nu-mi luam bona sau cautam 3 luni ca popa. Tare greu in ziua de azi, cine n-are bunici disponibili a pus-o.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Nana, mamica frumoasa si sensibila si dulce, ma bucur din tot sufletul pentru vestile bune!

Danuta36, care e filmul cu Nicole Kidman, ca mi-ar place sa-l vad si eu (e actrita mea preferata). Foarte frumoasa Mirunica!

Betty, l-am vazut si pe flacaul tau frumos!

Gabriela, mi-au dat lacimile cand am citit ce-ai scris despre alaptat! zic si eu ca fetele, sa nu te lasi inca, poate e doar o toana.

Bebelusilor bolnaviori le doresc multa sanatate, mamicilor multa putere, sa aiba grija de ei!

Noi am facut azi vaccinul de 4 luni, pe cel de la Pasteur. A fost f bine, fara efecte adverse, iar Raisa a plans chiar putin. Mai mult am plans eu .

Am reusit sa depunem si noi actele pt indemnizaia de crestere a copilului. Totul intr-o zi! adevarata victorie! Am vazut ca a raspuns Magda referitor la procedura, de aceea nu mai repet si eu.
Ideea este ca de la primarie se poate lua o lista cu tot ce trebuie, urmarita cu atentie (trebuie copii dupa toate actele si adeverintele) si treaba merge usor apoi.

Va pupam si va dorim o zi minunata,

Simona si bblina Raisa (6 Septembrie 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ligeea, Valentina 22 Multumim de primire.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Si bv filmul se numea 'The Golden Compass'(busola de aur).Multumim pt. aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Fetelor care ati inceput munca, imi spuneti si mie cum ati suportat despartirea de bebelusi? Au plans dupa voi, cum a fost?
Din aprilie trebuie sa reincep si eu munca si mi-e de-a dreptul groaza! Deocamdata Raisa plange la oricare altcineva in afara de mine sau tati, plus ca ma gandesc mereu daca bunica va sti sa o spele la chiuveta dupa schimbarea scutecului, daca va reusi s-o scoata afara fara incidente (caci stam la et. 4)... offff!
Eu sunt, la fel ca si Sabina, mama closca! mi se pare ca nimeni nu o poate ingriji la fel ca mine! Doamne, ce greu o sa-mi fie!

Bun venit, Celia!

Simona si bblina Raisa (6 Septembrie 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
LA MULTE LUNITE Yannisa Milena de Marunzika si Ana Adelina de greyeras!!
Ieri seara a fost pediatrul la noi si Alessia are putin rosu in gat..pt. nasuc infundat i-am pus Sterimar si e mai bine..nasol e ca tuseste si o deranjeaza gatul inflamat..mai inainte a vomat tot ce mancase..e miorlaita si plange si vorbeste..ca si cum ma cearta..saracuta de ea!insa e vioaie, zambeste..

Nana, ma bucur ca esti mai bine, iti doresc sa fie si mai bine si sa veniti de la Boston sanatosi!

Celia, bun venit si aici

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Gargarita mea face azi 5 lunite!
Multumim celor care ne-au felicitat!
Si La multi ani pt Ana Adelina de greietas!
Am cantarit-o azi dimineata si are 6710g, deci a luat 120g intr-o saptamana. Se pare ce-i merge bine cu morcovior* pastarnac si de ieri putin din fulgi de orez.
Nana tinem pumnii sa va intoarceti cu Andreiutz sanatos!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Andries-ai o menajera buna? crezi ca ar mai putea veni si in alte locuri sau e numai la tine? eu stau in zona Vatra Luminoasa, daca esti draguta poti sa-i pui o intrebare? eu as avea nevoie 1 data pe saptamana sau la 2 saptamani! bineinteles numai daca poate si ii convine zona!
multumesc mult de tot!

Mergi la inceput