*** LA REDOUTE *** (70)
Raspunsuri - Pagina 12
claujro spune:
ella, foarte bine ca nu i-ai trimis coletul inapoi. Vezi ce a patit jasmine cu coletul Osaka....
Iar tu esti luata mereu la puricat din cauza corespondentei cu ea. Parca vad iar colete nevenite si incepe iar circul. Pacat!
X-ray spune:
nushulica eu am urmatoarele marimi sani 92,talie78 solduri107,adica multe "acesorii" de pe sarcina.(apropos ieri am fost cumintica azi nu mai am bila neagra)panatlonii cred ca mergeau la mine 38,desi eu am comandat 42.
in alta ordine de idei in legatura cu LR, colete nevenite, chestii de genu'.pana acum cu mine au fost corecti cat de cat.in sept prima comanda nevenita,mi-au retrimis coletul la sfarsitul lui oct,nu a ajuns nici ala asa ca m-au pus sa fac o alta comanda in contul sumei si mi-au trimis si cec pe 54 de centi cat a fost diferenta.coletul asta a ajuns asa ca sunt la zi cu ei...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
katthy spune:
Ella i-am scris si eu lui Sabine acum cateva zile prin care am comandat ceva cu un cec de asta vara. Am bagat si si un cod cadou (setul silicon rosu) si bineinteles ca mi-a amintit ca nu am dreptul la el.
Dar .... ce crezi ? Mi-a aparut cadoul in suivi si cand era in curs de inregistrare si imi apare si acum cand e in curs de prepare.
Sunt curioasa daca il voi primi si dau de veste.
katthy spune:
A luat cineva balerinii astia. Sunt buni de plimbare cu copilul in parc?http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5032326&SizeCode=00039&Quantity=1&PersText=&ItemId=14&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
gama spune:
Buna Ella, da, eu sunt, si burta care o stii tu s-a marit considerabil, m-am dus sa nasc la cerere inainte putin de termen
Multumesc de intrabari, bblina e bine, grasa, mare, si...mica!
Sunt frustrata caci, cu 2 copii nu mai am timp de reduteala asa cum as vrea, dar inca astept 3 colete asa ca...mai stam!
O zi buna va doresc.
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
www.flickr.com/photos/21729555@N05/" target="_blank">poze
elyanne spune:
Nushulica daca retin io bine... ti-ai luat www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324139572&DocumentID=488607&IntRef=&SecIntRef=" target="_blank">bolero-ul asta...
Intrebare: e ok pt. la vara, la o rochie cu ceva voal pe ea? Ma gandesc sa n ufie grosut si sa fie ca nuca-n perete... de-asta intreb...
Vreau sa-l iau in cazul in care e o zi/seara mai racoroasa de vara... sa nu merg doar cu rochia cu bretele...
Acu sper ca n-am incurcat borcanele... daca nu l-ai luat... sorry...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica
ella_74 spune:
Raspunsul de azi dimineata al Sabinei.
Il pu aici, ca poate mai sunt fete in situatia mea.
Dupa ce ieri mi-a spus ca mi-a inregistrat comanda cu intarziere fiindca am folosit un cod nepersonalizat, azi imi spune ca poate sa fie orice alt motiv printre care faptul ca produsele nu sunt in stoc sau as avea eu probleme cu contul si ei n-au putut sa debiteze.
Ce gluma buna, pe celelalte comenzi au putut sa puna hold instant , pe asta nu; de cont nici nu poate fi vorba, aveam cel putin 10000 ron pe el...
Pur si simplu nu au demnitatea sa recunoasca ca e vina lor.
"Hi,
Sometimes, the orders are not entered immediately because some items are out of stock or we could not charge the credit card or it may have other problems. So, in this cas before getting in touch with your bank, you have to wait a few days if you did not have any reply and to get in touch with us. It is the reason why you do no have immediatly the e-mail of confirmation and you did not have your order in the suivi. So, it may happen again in the future. So all the orders have been shipped even orders 014 0880949 and 011 1315671 and 014 213770832. If there are double orders, I only can suggest to refuse the parcel on receipt. As soos as we receive your parcels we regularized your file for parcel n° 016 5792092 if you do not get in touch with your bank and we will reimburse the others.
Do not contact me anymore at my own e-mail address, you will not have any reply. .
For next claims, thank you to make them online by clicking on top of our home page in "Aides et Services".
By going down the page, click on "Autres demandes" just under : Mes autres questions.
Ne répondez pas à mon adresse e-mail car vous n'aurez pas de réponse mais sur notre site en cliquant en haut de notre page d'accueil dans "Aides et Services"
Cordialement.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute."
, mamica de David (24.04.2007)
nushulica spune:
mama da ce nesimtiti sunt cu raspunsurile asteate iau toti dracii efectiv...dupa ce ca nu-s in stare sa-si recunoasca greselile iti mai si zic sa nu-i mai contactezi decat pe site ca nu-ti mai raspund altfelsi pe site nu-ti raspund decat daca ai noroc eu si acum am o intrebare plasata de 3 ori pe site in zile diferite si niciun raspuns pana acum...pusa pe site in octombrie cand mi-au blocat contul
elyane da eu am luat boleroul,este dintr-un bumbac mai gros care sta teapansi pe deasupra aplicate muuulte paietese leaga cu o fundita de satin in fata...el merge pentru o seara de vara dar nu stiu daca la rochitza de voal avand satinul ala in fata....oricum merita banii asta-i clar eu l-am luat la pret intreg si tot merita
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Si acuma , sa fim seriosi, daca ar rejecta comenzile pe care s-au pus coduri nepersonalizate ar da faliment, fiindca majoritatea folosim coduri luate de pe net.
Ella, eu am dat 2 comenzi pe 9.01, una pt Liviana, una pt mine, si am folosit codul ala de FDP 0, 64106, deci neperso si luat de pe net, si am primit mail de confirmare imediat si comenzile au aparut la putin timp in suivi. Deci nu prea tine ce spune Sabine. E o mare tampenie!
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
alinaatudor spune:
Buna fetelor,
Eu sunt tot ofuscata din cauza unei comenzi de pe 16/11/2007!!!!!!!!!!1
Va dati seama, am scris la relatii cu clientii, mi-au spus ca au trimis pachetul pe 19/11/2007...eu am tot fost l;a posta..sigur nu e la posta..ideea e ca sunt suparata tare ca nu stiu cum ar trebui sa procedez..nu imi vine sa cred ..chiar intrasem acum sa vad si eu cum fac sa ii scriu Sabinei asteia..si vad acum ca nu mai vrea mail..ca sa trimitem pe mailul de relatii cu clientii...
Nu imi vine sa cred ca la prima mea comanda primesc teapa..ori din partea frantzujilor, ori a postei romane..naiba sa ii ia...am toty asteptat sa treaca sarbatorile..ma gandeam ca e nebunie la posta..dar se pare ca sarbatorile au trecut iar coletul meu..poate a devenit cadou pentru altii...
imi vine sa urlu..dar nu am la cine...oricum..m-am lecuit..si nu mai cumpar de pe net..ever...
Alina 36 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 4 Saptamani