*** LA REDOUTE *** (70)
Raspunsuri - Pagina 13
nushulica spune:
quote:
Originally posted by alina.a
nushulica eu am urmatoarele marimi sani 92,talie78 solduri107,adica multe "acesorii" de pe sarcina.(apropos ieri am fost cumintica azi nu mai am bila neagra)panatlonii cred ca mergeau la mine 38,desi eu am comandat 42.
in alta ordine de idei in legatura cu LR, colete nevenite, chestii de genu'.pana acum cu mine au fost corecti cat de cat.in sept prima comanda nevenita,mi-au retrimis coletul la sfarsitul lui oct,nu a ajuns nici ala asa ca m-au pus sa fac o alta comanda in contul sumei si mi-au trimis si cec pe 54 de centi cat a fost diferenta.coletul asta a ajuns asa ca sunt la zi cu ei...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
alina multumesc frumos si felicitari pentru bila alba de ieri
claujro spune:
Imi pare rau ca iar sunt probleme... Incep deja sa ma emotii in legatura cu coletele. Bine ca am platit cu BRD si asta inseamana ca pot face refuz la plata...dar inseamna si ca din aceasta cauza, am sa am si acest cont blocat! Sper totusi sa nu fie nevoie si sa vina toate! Uffff!
Plec acum la Predeal sa-mi iau copilul din tabara. Weekend placut!
Graviduta spune:
Ella, acum am vazut primul raspuns al lui Sabine..ea spune sa refuzi coletul, adica sa nu-l ridici, nu sa li-l trimiti inapoi. Nu poti face asta? Ti-au luat deja banii de pe card pt comanda asta, ca nu mai stiu ce-ai zis?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
elyanne spune:
nushulica mersi mult pt. raspuns... O sa-l iau totusi... nu costa prea mult... si mie mi s-a parut f. frumos... Ramane de vazutl live daca merge sau nu cu rohita... Si daca nu merge, fac alta combinatie
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica
X-ray spune:
alina tudor vezi ca am scris eu in mesajul anterior istoria coletului meu neajuns.pana la urma nu am pierdut banii am comandat alte produse.eu tot la aide am scris inca un mail, ca am verificat la posta si nu a ajuns nici un colet asa ca astept de la ei un raspuns in care sa-mi comunice cum se poate rezolva situatia.
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
ella_74 spune:
Gravi,
da, Sabine spune ca pot refuza coletul la primire, dar care este procedura? ; adica nu cred ca pot sa ma duc la posta si sa spun eu ca nu vreau acest colet si ei il trimit inapoi, ci pot doar sa nu ma duc sa-l ridic si atunci posta il returneaza dupa cele 30 de zile, parca atata il tine posta noastra, nu? sau pot sa-l ridic si sa-l retrimit; de asta am zis eu ca tre sa i-l trimit, fiindca m-am gandit ca dureaza mai putin varianta asta.
Banii sunt trasi pentru toate comenzile, inclusiv cea in discutie, si Sabine zice in emailul de dimineata ca le-a trimis pe toate, ultima e data in 14 ian.
Si asa cum am mai zis, chiar daca refuzam coletul la primire(naiba stie ce presunpune asta), pana il primea Sabine inapoi, sigur imi bloca contul si stiu eu de data trecuta ca i-a luat ceva vreme sa-l deblocheze si numai dupa ce am batut-o la cap; si pana atunci se terminau si reducerile ...
, mamica de David (24.04.2007)
ancamari spune:
Ella - imi pare rau de ce ai patit cu comanda respectiva.
Mie mi-a aparut in suivi (a 2-a zi dupa mailul de confirmare)- comanda in curs care evidentia ca unul dintre produsele comandate si confirmate prin e-mail este epuizat si nu mi-l mai factureaza/trimite, nici gand dupa 5 zile.
Nushulica - te rog spune-mi si mie ce masura ti-ai luat boleroul? Eu am bust ~100 cm acum (inca mai produc laptic dar cred ca pana la vara il intarc) dar sper sa mai scad cativa centimetri.
Violetik - eu am comandat 2 pijamale in comenzi date in 9 si 10, iti spun cum sunt saptaman viitoare. Sper!
A primit cineva avizare de la posta pt comezile date in 9 si 10 ianuarie?
Eu am mai dat si ieri o comanda, nu m-am putut abtine. Deci astept 3 comenzi, cred ca sunt 6 colete in total. Sper sa ni se si potriveasca marimile la ceea ce vom primi.
Va rog sa mai puneti link-uri la ce merita comandat, acum cat mai gasim cate ceva la preturi ok!
Spor la comandat! Eu astept cele 6 colete sa vad pe ce am dat ~450 euro si apoi mai vedem.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
moko spune:
sa inteleg ca-s prima care primeste aviz pentru comanda din 9 ianuarie?...a fost comanda mica, probabil ca e scrisoare!abia astept sa o ridic, mai tarziu!!
...asa ca fugiti la cutia postala...cine stie!?!?
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul