*** LA REDOUTE *** (70)
Raspunsuri - Pagina 11
felicia74 spune:
Ba eu cred ca nu are nicio legatura cand au retras bani si va zic si de ce:
V-am zis ca comanda mea de pe 1 ian a fost impartita in 2, nu stiu de ce. Ptr ambele parti banii au fost retrasi (separat) pe 7 ianuarie. Prima parte a sosit pe 10 ian, ceea ce ar insemna ca coletul a venit in 3 zile, ceea ce e exclus.
Insa eu tot mai sper ca pilota mea e pe undeva pe drum, nu prin casa vreunui netot
Azi am verificat si la posta si nimic-nimic!
ella_74 spune:
felicia, mie mi-e greu sa cred ca LR mi-a inregistrat comanda cu intarziere de 5 zile fiindca am folosit un cod nepersonalizat , luat de pe net; nu mi se pare un motiv intemeiat ca sa nu-mi ia comanda, fiindca atunci cand dai o comanda pe site, cred ca emailul de confirmare si postarea comenzii in SUIVI, chiar si holdul pe bani se genereaza automat, nu cred ca sta cineva sa faca asta "manual".
Si acuma , sa fim seriosi, daca ar rejecta comenzile pe care s-au pus coduri nepersonalizate ar da faliment, fiindca majoritatea folosim coduri luate de pe net.
si fiindca aseara i-am spus Sabinei ca nu am inca emailul de confirmare, s-a grabit sa mi-l trimita azi dimineata, dar este un email trimis de Julie Areski; adica si-au dat seama ca mi-au bulit comanda si s-au grabit sa intre in legalitate.
niste imbecili, le-am spus ca nu sunt profi cu fazele astea cusute cu ata alba.
, mamica de David (24.04.2007)
madau spune:
Fetele cu comenzi de la sfarsitul lui dec...mergeti la posta si intrebati de ele, nu stati acasa, stiti cat de scarboase pot fi tanticile de la OP
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Ella da, asa e logic, plus ca daca descopereau ca ai folosit un cod ce nu-ti cuvenea nu-ti mai luau banii deloc, nu? Pur si smplu refuzau comanda.
Astia nici macar nu se pricep sa minta, fac precum asta vara, cand ne aburea ca au o problema cu site-ul.
ella_74 spune:
raspunsul lui sabine:
"Hi,
I cannot cancell the order 016 0603992 we have already shipped through parcel n° 016 5792092. As you got in touch with your bank to cancell the amount of 101,04 EUR, you must refuse this parcel on receipt. As soon as we receive this parcel your file will be regularized because at present you owe us 101,04 EUR. In fact, some orders may be not confirmed all at once because we have to check some offers. For this offer, you used offer 64092. You cannot use this offer that you were not intended by our marketing department. You can only use offers you received.
Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute."
claujro spune:
Da, Sabine, ca de obicei numai ea are dreptate! Iar fraza aia cu "ne datorati suma de..." ma scoate din minti! Si mie mi-a tot bagat-o ca le datorez suma de ...aflata pe cecul care mi l-au trimis pentru comanda de ei anulata din vara!!!!! Niste nesimtiti! Noi fara bani, fara colete si cu datorii la ei! Deh!
Ella, las-o in pace! Cred ca cel mai bun lucru e sa ai bafta sa nu ai niciodata nevoie sa intri in contact cu ei.
Stiu de la tine ca a durat o luna pana ce ti-au deblocat contul. La mine au trecut mai mult de 2 luni de cand le-am trimis poza cu cecul rupt, au zis ca se ocupa si uite ca tot blocat e!
Cat despre coduri care nu ne "apartin" am mai citit si pe forumul francez si fetele de acolo au patit acelasi lucru, la ei s-a lasat cu inchideri de cont pe motivul asta.
unboticutz spune:
daca chiar ar vrea sa nu poti folosi decat codurile primite, cu siguranta s-ar putea face verificarea inainte sa plasezi comanda. mie mi se pare ca le convine si lor sa poti folosi orice cod de pe net, ca doar un cod tentant de impinge sa mai trimiti o comanda,nu?
cica "ai folosit un cod care nu-ti era destinat"; dar ei cand au folosit ilegal banii nostrii asta-vara cum o fo?
---------------------------------------
common sense is not really so common
ella_74 spune:
clau,
dupa cum ai vazut, Sabine mi-a sugerat sa-i trimit coletul inapoi ca sa fim chit.
Asa ca am preferat sa-i spun ca platesc fiindca in varianta propusa de ea, probabil pana isi primea coletul inapoi, mi-ar fi blocat contul, ca doar "ii datorez 101 eur"
iar faza cu oferta neadresata mie e bullshit, fiindca e un cod luat de aici, multe dintre fete l-au folosit si teoretic ar trebui sa fie in situatia mea; or, din cate stiu, sunt singura cu o comanda confirmata dupa 5 zile din acest "motiv"
gama,
bine ai revenit!
ce face bebita? e cumintica ?
asta vara aveai o burtica asa mare, iar tu ai nascut abia in noiembrie
adeea_ro spune:
nu vreti sa punem aici foto cu cadourile pe care le-am nai primit de la ei?
ca sa stim ce coduri merita folosite.
eu am primit pana acum trusa de farduri, uscatorul de par, setul de bijuterii argintii, setul de 4 cesti cu farfuriute, parka neagra.
cum sa fac sa va pun cate o poza aici?