*** LA REDOUTE *** (70)
Raspunsuri - Pagina 10
claujro spune:
quote:
Originally posted by Crinutz
Sa inteleg ca La Redoute livreaza din nou in Romania?
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
Nu.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by Crinutz
Sa inteleg ca La Redoute livreaza din nou in Romania?
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
Nu.
edit: eu nu inteleg un lucru...chiar nimeni nu citeste nimic din urma inainte sa puna intrebari???macar asa un pic sa rasfoiasca capitolele
oare de cate sute de ori vom mai raspunde la intrebari de genul celor de mai sus???
alinusha06 spune:
nushulica da aia era problema dar am citi mes tau prea tarziu cand deja innebunisem doar ca acum am mai primit in suivi si alt mesaj
Nous avons bien reçu votre commande du 16/01/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.
ce mi-au luat ambele comenzi?tradu-mi te rog
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 32sapt si 34ecografic
unboticutz spune:
eu propun sa adaugam in ghidul de pe prima pagina, la rubrica "util":
http://babelfish.altavista.com/
http://www.dictionaronline.ro/dictionar_francez_roman.aspx
sau variatiuni pe aceeasi tema
---------------------------------------
common sense is not really so common
elyanne spune:
unboticutz saru'manaaaaaaaaaa pt. primu link... Habar n-aveam ca se exista
Aveti pretentii maaaaari... macar prima pagina s-o citeasca si paginile de la capitolul in curs de desfasurare... si ar fii ceva...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica
lbelciug spune:
hai mei fetele, nu fiti rele. suntem destule care am citit si chiar recomandat "ghidul incepatorului", doar ca sunt mai usor de remarcat cele care nu au citit si posteaza anumite intrebari.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
gama spune:
salutareeeee........!!!!(prob.ca nu ma mai stiti, ma bag si eu pe aici)
Mai, nu ma injurati, nu ma ignorati ca de cand am nascut(26nov)nu mai stiu sa scriu !!!Citii din urma, sunt informata ce-ati mai facut/cumparat, numai ca ....nu veni comanda din 30 decembrie nene, si-au tras banii in 4 ianuarie, unele din voi au primit comenzi de la sf.lui decembrie si eu nimika, si mai sunt 2 de la inceput de ian...
Si unde mai pui ca nu incepuse perioada de reduceri.Vroiam o parere, care si-a luat /primit incaltari de dama din inlocuitori de piele ,cizme...cum se prezinta, sunt frumos lucrate?Imita bine pielea?nu am avut niciodata tupeul sa le comand decat pe cele din piele.Si ziceati ca dau 15 euroi cadou ptr 1 an de shopping-uiala???in primul colet am luat geaca+ghete ptr copil de 3 ani, apoi am luat huse pentru pat mare, destule ,ieftine si prosoapele cu flori....si pantofi sotz 46!!!Si nu a venit nimik.dar sperantza dragutzaaaa...
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
www.flickr.com/photos/21729555@N05/" target="_blank">poze
addya spune:
gama,
daca banii si-iau tras pe 4, asta fiind intr-o vineri, am verificat, poti considera ca pachetul a plecat abia luni pe 6 din Franta, deci de atunci socotesti cam 2-3 saptamani. Dupa calculele mele esti in grafic, mai asteapta ca o sa vina.
Verifica si la posta pt linistea ta, chiar daca nu ai aviz.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
gama spune:
Addya,salut,tu esti cea care a fost in august la pro,daca nu ma insel??????Am verif.la posta azi, 3 sap la mine a durat doar la coletele ....care nu au mai venit niciodata cele cu cecurile din vara ,in rest toate au aparut la max 14 zile,dar nu ma sperii inca.eu acum m-am uitat mai atent,bai dar au mai redus ceva ceva.....eu ultima com am dat-o pe 11!!!
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
www.flickr.com/photos/21729555@N05/" target="_blank">poze