Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata!
Eu sunt super nervoasa ca astia din tara ii fac probleme surorii mele care aplica pt. pasaportul lui Tudor. Desi am facut toate actele prin ambasada de aici si sora mea ar trebui doar sa le depuna si sa ridice pasaportul, aia din tara vor si buletinul meu, probabil numai ca sa o poarte pe drumuri, desi au copii cu tot. Asa ca o sa le fac tuturor reclamatie. Sora mea asteapta acum sa intre in audienta la comandantul lor, dar sunt convinsa ca nu va rezolva nimic. Eu m-am saturat de birocratie si hartogarie si incompetenta. Gata, mi-a ajuns! E-mailuri cu reclamatii trimit azi peste tot!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Sa va scriu acum si depre noile activitati:
La cursul de dans a fost interesant. Mamicile stau cu bebelusii pe saltelute de aerobic, dar fiecare isi pune cate un prosop adus de acasa peste saltea, ca sa fim sigure ca totul e curat pt. bebe. Profesoara arata miscarea ce va fi efectuata si apoi toata lumea ia bebele din dotare in brate si face pasii de dans. Muzica e braziliana, fireste. E un soi de aerobic cu o greutate de 6 kg in brate (sau mai mult, depinde de ce muschi ai la brate si cate luni are "greutatea". Oricum, esti mai atenta, ca nu vrei sa scapi “greutatea” . Nu pot sa spun daca lui Tudor i-a placut sau nu. El parea tare interesat de o conversatie cu colega de salteluta, vecina Iris de 5 luni jumatate. Dar ea nu i-a raspuns, probabil nu era interesata de pusti, ca de, ea e domnisoara deja!
La inot a fost putin mai dificil, ca l-am trezit din somn la 8:30 dimineata, eu nu am putut intra in piscina din cauza de problema rosie, asa ca bietul tati a trebuit sa se descurce singur si nu a fost usor cu schimbatul la timp. Din cauza asta a aparut oarece nervozitate si apoi ceva plans, mami a intervenit si s-a udat toata pe pantaloni scotand copilul din piscina, i-a bagat o tzitzi sa-l linisteasca si apoi baiatul a intrat iar cu tati in piscina, a inotat ceva, nu parea speriat, poate apa era putin cam rece (32 de grade), dar apoi a inceput alt bebe sa planga si a plans si Tudor, asa ca el a terminat cu 10 minute mai devreme cursul. La bazin tati l-a tinut in brate si l-a bagat in apa pana la barbie, s-a plimbat cu el in piscina, cu bebe in brate fie cu fata catre tati, fie cu spatele, ca pe scaunel. Apoi i-a tinut doar capul deasupra apei si l-a lasat sa pluteasca cu fata in sus. Bine-nteles, toate astea au fost facute sub indrumarea a 2 instructori de inot si atenta supraveghere a unei mame putin stresate (a se citi moi). Dupa ce s-a terminat cursul si l-am imbracat, a adormit bustean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Daa, si la noi s-au sesizat nemtii cum ca noi, ca parinti, avem permis de sedere, asa ca si Eliza are dreptul sa i se elibereze permis de sedere (are deja 4 luni copilul). Trebuie doar sa ne prezentam la primarie cu pasaportul si certificatul de nastere al pustoaicei.
Asa ca maine avem drum la consulat, sa ne elibereze o hartie, sa putem sa ii amanam pe nemti pana venim din tara cu pasaportul.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Si acum o mica problema:
Stiti ca ma plangeam de problema rosie si de faptul ca nu-mi mai venea menstruatia. A venit pe 11 seara, dar a iesit foarte putin, a doua zi seara nu mai aveam nimic. Credeti ca e ok?
Maine merg sa-mi fac un test Papa, ca schimb prefixul anul asta si toate femeile care implinesc 30 sunt programate automat la test la spital. Dar probabil testul il face o laboranta sau asistenta. Ar trebui sa merg la un ginecolog sau sa nu-mi fac probleme, ca alaptez exclusiv si e normal? Hmmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Se pare ca suntem singure pe forum acum . Si mie mi-a venit pe 22 dec tot asa cum ai descris tu. Sa vedem luna asta cum o sa fie.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza!
M-am trezit faultata rau, ma doare rau spatele in partea dreapta, nici nu ma pot misca. Ufff, vroiam sa ies putin pe afara azi, dar nu am cum.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rita condoleante

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Yaia

Si acum o mica problema:
Stiti ca ma plangeam de problema rosie si de faptul ca nu-mi mai venea menstruatia. A venit pe 11 seara, dar a iesit foarte putin, a doua zi seara nu mai aveam nimic. Credeti ca e ok?
Maine merg sa-mi fac un test Papa, ca schimb prefixul anul asta si toate femeile care implinesc 30 sunt programate automat la test la spital. Dar probabil testul il face o laboranta sau asistenta. Ar trebui sa merg la un ginecolog sau sa nu-mi fac probleme, ca alaptez exclusiv si e normal? Hmmm...

Papanicolau nu este relevant in primele 6 luni de la nastere, trebuie sa mai astepti un pic.
Menstruatia pe alaptare este uneori alandala...nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

mai sunt si eu pe aici, doar ca sunt cam tuflita de cand am citit despre Maya.

Sim, te doare numai spre dreapta? Ai mancat ceva mai greu? Aia e durere de bila posibil, baga si tu niste ceaiuri, dar daca nu te lasa deloc trebuie sa ajungi la o ecografie musai.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andries, nu e bila, ma doare in zona osului, spre fese. Ori m-a tras curentul ieri, ori nu stiu.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput