Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
Andries spune:
Annisia merci de site, super hainute la super preturi.
Urmy tu ziceai ca vrei un costumas de acolo, ma intereseaza si pe mine sa cumpar cateva, dar nu cred ca ajung la 5 milioane daca mai sunt amatoare hai spuneti.
De exemplu un costum pe care acolo il vad cu 36 ron, in mall plazza aseara l-am vazut cu 127 ron!!! si-mi placea, dar am zis ca atatia bani nu merita.
Andries
Andries spune:
Sabina, ma bucur ca ati ajuns ok!!
Pinacolada te rog spune-mi la ce agentii de bone ai apelat tu si daca ti-au gasit ceva cat de cat.
Andries
cecilia L spune:
Condoleante Rita. Dumnezeu sa va dea putere.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq
cecilia L spune:
Problemele noastre sunt minore acum dupa ce am citit cumplita veste.
Sa va spun totusi ce face baiatul meu noaptea, a adormit aseara pe la 9.30 in pat la mine, l-am lasat acolo pana pe la 10.30 si l-am pus in patutul lui unde a dormit linistit pana la 1, a papat si apoi somn, pe la 2 si ceva l-am auzit agitandu-se, dadea din picioare si era rasucit ( nu mai era in lungul patului ci de-a latul cu picioarele ridicate pe margine( l-am mai gasit asa de vreo 2 ori noptile trecute), l-am asezat la loc si a dormit in continuare(el dormea), pe la 4 la fel era asezat in patut, insa la 6 era cu capul la picioare.A papat si a adormit pana la 8 cand iar era cu capul la picioare.L-am luat la 8 langa mine in pat si dupa 10min a inceput rotirea, isi ridica picioarele si se rastoarna, si tot asa pana face rasucirea.Ma intreb daca el chiar dormea???de papat nu i-am dat decat la 1 si la 6, isi papa degetele si era treaz.Pe mine ma cam ingrijoreaza modul lui de a dormi noaptea, voi ce ziceti?????????/
gata ma cheama datoria
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq
tomasa spune:
Rita, draga noastra, Dumnezeu sa o odihneasca pe fetita ta si voua, parintilor, sa va dea putere!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Roxali spune:
Neata!
Bine ai venit Giorgiana!
Piciule, Gabi se poate intampla oricui.
Tomasa peste ce "catelus" ai dat...eu cred ca nu era prima data ca il apuca.
Rox bafta la analize.
Ayumi ce ma bucur ca au crescut bebeloi si mai ales dorm seara.
Noi ne-am distrat ceva sambata seara la disco...aici sant discoteci cu cate 2 piste una moderna unde e muzica mixata si alta disco unde se poate dansa vals,tango...pana la latino americane.Treaba e ca se simt al naibi kg care le am in plus...off iar problema noastra comuna a fetelor.
Duminica l-am distrat si pe baietoi la un parc de distractie amenajat intr-un gigacort ptr timp naspa.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
isabeluta spune:
Dumnezeu sa odihneasca in pace micutul sufletel si sa aduca liniste si impacare in inimile voastre Rita!
Mi s-a rupt sufletul cand am citit!
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
rodicamaries spune:
Condoleante Rita...cuvintele sunt de prisos in aceste momente... probabil te va alina gandul ca stii ca Maya-Soarele tau, acolo unde e nu mai sufera, ci e un ingeras care te vegheaza...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Pinacolada spune:
Andries- am apelat la agentia 7 ani , blu serv si geka!
Miercurea asta ma duc la u, interiviu la ag 7 ani, undeva in pipera, si s-ar pujtea sa ma duc si la o vizionare!
va tin la curent!