Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
Andries spune:
Sim daca ai in casa poti lua niste nospa, daca se reduce durerea cu nospa inseamna ca e ceva intern (ficat, bila) daca nu probabil e de coloana/muschi/oase.
Andries
Yaia spune:
Andries, asa am crezut si eu, ca nu trebuie sa fac testul acum, dar am intrebat la ultimul control la asistenta si mi-a zis sa merg la spital sa-l fac. Acum m-ai pus pe ganduri. Sun la 13 la spital sa-i intreb pe aia daca sa merg maine sau nu.
Stiu si ca e menstruatia alandala, ramonaiani imi confirma si ea lucrul asta, mersi. Dar parca putin sunt intrigata de chestia asta.
Mersi mult de raspuns. Si eu am fost tare suparata aseara, cand am citit de Maya. Am plans mult si am urcat sus sa-i ascult respiratia lui Tudor care dormea, ca aveam asa o frica in mine, nejustificata, fireste. I-am povestit si sotului de Maya, mai ales ca e si el din Baia Mare...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Si bv spune:
As dori sa-i transmit si eu condoleantele mele Ritei, desi cuvintele nu stiu cat mai pot insemna acum...
Eu n-am stiut de problemele fetitei, voi stiti ce s-a intamplat?
Poze
Andries spune:
Sim probabil e de la curent sau de la ridicat ceva greu, baga-te in pat si o sa treaca.
Andries
danuta36 spune:
Andries,deci zici ca numai dupa 6 luni de la nastere..?Mai astept atunci,caci vroiam sa-mi fac si eu un Papanicolau,sa vad cum mai stau.Nu de alta,dar am avut o rana pe col si acum cativa ani m-a speriat o dr.,punandu-mi diagnosticul de 'displazie simpla spre medie' samd.
sim_stoian spune:
Simona, uite aici povestea Ritei:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112102&whichpage=8
Andries, sa stii ca o sa zac toata ziulica, doar sa ma lase baiatul.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Piciulika spune:
Rita, condoleante. Odihneasca-se in pace. Ramane soarele tau frumos pentru care ati facut TOT.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
diwana spune:
Rita, imi plange sufletul pentru Maya. Nu pot sa-mi opresc lacrimile nici acum. Draga mea Rita, tot caut o explicatie, singura pe care o gasesc este ca Dumnezeu nu trimite astfel de sufletele dulci decat oamenilor cu adevarat deosebiti si capabili de o iubire IMENSA. Maya a fost cu adevarat iubita, si sunt convinsa, si fericita. Ma rog ca Dumnezeu sa va dea putere.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Andries, nu e bila, ma doare in zona osului, spre fese. Ori m-a tras curentul ieri, ori nu stiu.
La vreo 3 luni de la nastere am avut si eu 2 episoade asa cum descrii tu. Ma durea osul, mai ales cand ma aplecam si ridicam. O zi a fost groaznic rau. Am intrebat moasa atunci si mi-a zis (denumirea nemteasca, desigur ) ca poate fi de la sarcina, de la ridicat mult sau de la efort. Spre norocul meu, nu s-a mai intamplat, dar eram chitita sa ma duc la dr daca se repeta ...
Eliza (06.09.07)