Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by urmychance
L-am tarat prin toate pozitile pt evacuarea gazelor

Care sunt alea?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Pentru amatoarele de joculete de logica.. uite aici un site

http://www.pointandclickgames.com/

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

ati vazut ca a aparut Ardealul la apel??? adica eu si Gabi...

Tomasa... am inteles, deci de temperamentul lui tine... asta inseamna ca n-o sa-l vad niciodata stand in scoica si inchizand ochii asa de la sine, fara scandal si alte dragalasenii.... asta e... sanatosi sa fie...

Luy vreau si eu copil cuminte.... da asta a meu are o personalitate... si e asa smecher...daca maraie si vin la patut e suficient sa ma vada ca incepe sa rada , sa gangureasca... bineinteles cand dispar din peisaj

Rox fa orice... numai nu ma descuraja... zi-mi ca merge, ca-mi trebuie atat rabdare sa stau langa el, sa-l mangai, sa-l tin de mana... ca de-as avea in gand nereusita as renunta atunci...
pana acuma a mers.... sper sa tina...

aseara am fost la gine... totul ok.. doar ca Yasmin-ul nu-i compatibil cu mine (sau eu cu el???)iau Duphaston pentru reglare apoi incep cu alte AC-uri.

celor care mi-au dus lipsa pe forum...si celor care nu...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

quote:
Originally posted by luy

slippersule, crede-ma pe cuvant ca nu am baut din beutura de la Rox, da' tot vad dublu mesajul tau !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Luy, io aseara nu vedeam nici unul, ca a crapat forumul taman cand trimiteam eu mesajul. Am dat un refresh si cred ca de aia s-a trimis de doua ori. Am sters.

Pana la urma a dormit destul de bine maraiciul meu. Da io tot chiauna ma simt.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Trec in fuga...ma chinui de cateva zile sa dau cateva raspunsuri.

Urmy afara era f cald...copila avea si caiula pe care i-am dat-o jos pt ca se incalzise f tare si era rosie toata.Piciorusele i s-au dezvelit cand am luat-o in brate,nu i-a fost frig cu siguranta...eu una atunci am murit de cald...cum eram imbracata.

Betty ai ghicit.Nasa e una si aceeasi cu sora mea.In apropriere n-am avut alti 'crestini'...asa ca ea a devenit nasa copilei.

Daniela am vazut poze cu Eboneea care este o dulceata.Iar tu esti f draguta.Ar trebui sa faci mai multe poze cu tine.

Multam tuturor de urari.
Piciulika ce scumpa esti.

Am fugit,offf sunt mereu pe fuga...

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

buna dimineata si de la noi,
noi suntem tare maraiti, am dorit rau, de la 3 ne-am trezit din jumatate in jumatate de ora, eu sunt zombi, iar Cristi rade cand ma vede, daca ma intorc maraie, cred ca dintisorii ne chinuie.Acum sta la mine in brate si ma ciugule de gat.....hihi
revin

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Buna dimineata!
Luy, am mesterit fise fiscale ieri, dar cele pt 2008, cu 2007 am terminat.
Carpatina, nu imi merge linkul pt joculete.

Fac niste papa acum, ii astept pe socri sa mergem la notar sa semnam contractul de credit si ipoteca. Nu cred ca mai intru pana dupa-amiaza.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata!
Intru repede sa scriu ca apoi trebuie sa ne pregatim pentru vizita la control (posibil vaccin azi, sper sa treaca cu bine).

Sabina, stiu ca am zis ca nu mai zic nimic pe acest subiect, dar ma simt datoare. Cu Isus impartasesti spiritul, ideea de bine, iubire, bunatate si tot ceea ce a transmis el oamenilor. Nu trupul si sangele. Asta era ideea transmisa de Isus, ca trupul e trecator, spiritul nu. Tocmai asta speculeaza preotii care vad vin si paine pe post de trup si sange de Isus si fac bani. Ei vad iluzia sa tu impartasesti ceva cu Dumnezeu cand de fapt nu faci altceva decat sa ii imbogatesti pe ei. Si cu asta chiar am incheiat.

Eu azi am si un nene care monteaza geamuri la balcon si trebuie sa plec la control cu Tudor si sa-l las in casa. Cica spera sa termine azi, trebuia facut de vineri, dar vineri era super frig. L-am inchis in camera cu balconul, ca el tine usa deschisa si nu vreau sa fie super frig in casa, sa nu raceasca Tudor.
Tudor a dormit ieri foaaarte mult. A stat treaz putin timp si imi era teama sa nu cumva sa nu mai doarma la noapte. Dar la 00:40 s-a bagat la papat, a mancat 10 minute si a adormit. S-a trezit la 5:30 si a mancat 10 minute pe ceas, apoi somn pana la 9:40. Suuuper!
Va dau stiri de la control mai pe seara.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am pus cateva poze noi, sa vedeti ce haiosi suntem in pijamalele noi, care eu ziceam ca sunt mari, dar se pare ca sunt numai bune....a crescut baiatul mami.
http://good-times.webshots.com/album/561780783OUQrNX

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, bafta la semnarea contractului si sa fie intr-un ceas bun. De acum intrati in linie dreapta.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput