Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
isabeluta spune:
Sarbatoritilor zilei!!!
Rox multam` frumos.
Legat de slabit eu una recunosc nu vreau decat sa intru in hainele de acum un an...apoi vom mai vedea. Aaah si nu purtam masura 36..hihihi. M-as multumi si cu cele 54 pe care le ai tu acum Betty!
Si al meu isi trage paturica sau bluzita peste ochi si se uita sagalnic la mine...
Eu recunosc in scaun nu l-am tinut. Fiecare cu piticii lui...mi se parea ca sta incovoiat si stramb...l-am tinut in landou si cand a dat semne de razvratire i-am ridicat partea de la cap care este ajustabila. Acum e ridicata la maxim...probabil urmeaza (in sfarsit) scaunul...Capul il ridica si Vladutz al meu cu tot cu umeri! E asa caraghios!!!
L-am surprins de cateva ori mestecand in gol sau cu limbuta. O fi de la saliva in exces? Sau se antreneaza? Bebelashii vostri fac asa?
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Carpatina, nu imi merge linkul pt joculete.
Mahh... la mine merge...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
myral spune:
Buna!Mie imi merge netul in reluare, nu stiu ce are trebuie sa se ocupe sotul, deocamdata nu a avut timp, deci daca scot routerul din priza merge putin, cateva pagini apoi din ce in ce mai greu, sper sa apuc sa trimit mesajul.Vroiam neaparat sa o incurajez pe Nana, trebuie sa gaseasca si leacul pentru Andrei si sa se termine cosmarul, multa putere in continuareMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
luy spune:
La multi ani ! pentru dragii nostri papanashi care pasesc voiniceste in a 4-a luna :
dulcele Michael-bear de Piciulika
dansatorul Tudor Cristian de Yaia
Mihai de Raluca
Alexandru de Adhnana
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti noroc si sa fiti fericiti impreuna cu parintii vostri !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Roxana_G spune:
Noi mergem la doctor acum, sa vedem ce mai zice de muci. Parca asta noapte a fst mai bine. Si poate reusim sa ii fac si vaccinul de 4 luni.
Insa Andrei e marait ca e ora lui de somn si eu trebuie sa il imbrac.
Dimineata era haios, l-am gasit cu fata in sus si mai avea foarte putin si ajungea cu piciorul la gura. De cateva zile isi apuca un picior si trage de el. De fapt pare fascinat de maini si picioare.
Eu ma simt mai bine, am dormit busteam. Mi-a venit si problema feminina, asta impreuna cu oboseala ar explica depresia si nervozitatea mea de cateva zile incoace. Si sunt incantata ca e prima menstra venita perfect la 28 de zile, poate imi revin si eu la normal. Azi ma duc sa iau rezultatele la analizele de secretie si saptamana viitoare incerc sa pun steriletul.
Cam asta de la noi, pe fuga ca trebuie sa iesim pe usa. Pupici si o zi buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
rodicamaries spune:
Cecilia...e un scump Cristianu tau... si ce frumoase pijamalute....
Isabeluta si al meu mesteca in gol, ba l-am mai surprins de cateva ori cu buzica de jos inauntru, o sugea asa...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Roxana_G spune:
Andreea11, ceva cu ortopedie pediatrica, nu am acum la indemana ca sunt pe fuga, iti scriu cand vin. Si al meu a avut metatarsus, Fodor mi l-a pus in gips, apoi am decis sa nu ii mai pun si am mers la Jianu. Am rezolvat in 2 sapatamani numai cu masaj si gimanstica. Cand am mers la control cu el Jianu a zis ca nu mai e nici urma de metatarsus. La vremea aia am facut mare circ pe forum, iti mai povestesc dupa-amiaza cand ne intoarcem.
Si_bv, pe al meu nu il intereseaza cine il ia in brate. Insa la straini e putin mai circumspect si nu zambeste de la inceput. Mai putin la gagici, am vazut ca are si el oarece preferinte.
Gata, ca incerc sa pap ceva rapid, desi ar fi bine sa ma abtin. Nu imi vine sa cred ca am pus doar un kil la cat am mancat ca porcul de sarbatori, probabil ca am facut si multa miscare. Cam ciudat doar un kil, ca se vede pe mine, am ditamai burtoiul. Or sunt balonata de la ciclu sau de la tonele de cola pe care am inceput sa le beau din nou.
Olicaaaaa...Andrei a atipit in scoica. Acum ce ma fac, in maxim 15 min tre sa iesim pe usa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
rodicamaries spune:
Roxana...va asteptam cu vesti bune de la medic...sa speram ca scapati si voi de mucii aia...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
myral spune:
Uraaaaa l-am trimisDeci a venit sotul, de atunci suntem pe drumuri, azi facem vaccinul, maine la pediatra si programare la eco de sold, sotul nu prea vrea ca cica chinuie fetita dar eu nu ma las.Mi-am cumparat uleiuri pt cap in seara asta ma mozolesc, abia astept o sa caut si crema kallos.Si micuta mea cand l-a vazut pe tati pusese buzita de plans, nu a mai facut asta decat cu socru meu si dupa 4 luni pana atunci tot asa era un zambet cu toata lumea. Dar am luat-o in brate si s-a obisnuit f repede, intr-o juma de ora era pe rasete cu tati care le inceput mai avea putin si punea si el buzita ca nu il recunoaste fataMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)