Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Nana , multa, multa sanatate lui Andrei. Sa auzim numai de bine, iar aprobarea pentru plecarea voastra sa vina cat mai curand! Andrei este un luptator si sigur se vor rezolva toate problemele.
Sabina, eu sunt la a doua cezariana. Sunt taiata pe verticala, Alexandra era asezata transversal si nu s-a putut altfel. Prima cicatrice se facuse urata, din cauza efortului si a faptului ca ma scarpinasem se latise. La a doua nastere, doctorul mi-a scos vechea cicatrice si acum operatia arata bine, o linie subtire, roz.
Singura nemultumire pe care o am tine de aspectul exterior. Nu sunt eu de "talie joasa", dar parca ma simt aiurea ca nu prea mai pot purta ce vreau eu.
In privinta kilogramelor, sufar si eu un pic. Am plecat de la 58 kg, am nascut cu 80 kg si acum la aproape 3 luni de la nastere am 63 kg. Vreau neaparat sa ajung macar pe la 60 kg ca sa pot purta si eu vechile mele hainute. NU pot tine nici o dieta,dar sper sa dau jos cat mai repede kg nedorite. In afara de prob cu cele cateva kg, ma mai doare ceva: celulita de pe picioare si coapse. Cum sa o dau jos?

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dragele mele... va citesc si eu asa mai din umbra... ca reusesc sa intru mai rar... dupa toate problemele mele.. mai am si un bebe mucos...

spun si eu La Multi Ani sarbatoritlo de astazi...
RAISA
STEFANIA
RYUJI si NAOKI
CRISTIAN-MIHAI
YANNIS
CRISTIAN-MATEI

vazut multi bebici frumosi, care ma decare... Danielle ai o printesuca super... si ce rochita

Nana imi pare foarte rau pentru problemele Andreiutului tau... sa dea Dumnezeu sa se rezolve ...

super pozele lui Yannis... ca de obicei...

nu prea v-am auzit pe aici cu problemele leganatului... la meu pana ieri nu adormea decat leganat... asa a ramas dupa perioada colicilor... si ieri m-am enervat rau de tot... nu de alta da-s destul de slabita si nu reusesc sa leagan aproape 8 kg , uneori si cate o ora... ca sa adoarma... alti copii adorm cand ii pui in pat... asa ca am inceput "instructia"... aseara l-am lasat la maraie vreo 20 min timp in care doar ii dadeam suzeta cand ii pica si il mangaiam.. dar nu l-am luat in brate... si apoi asa a adormit de bine puiu meu... aceasi strategie si azi... deci am reusiiiiiiiiiiiiiiiit.

mor de ciuda cand vine prietena mea la mine cu pitica ei (Daria) fetita aia numai mananca si doarme... plansul ei e un scancet defapt, de la 2 zile doarme noapte peste 8 ore.. e un copil model.. ce mai? al meu imi consuma si ultima calorie existenta... Oare asa l-am obisnuit? sau difera si temperamentul?
Ma "laud" si eu ca am ajuns sa zic kilogramelor mele cu saizeci si...nu saptezeci si...

Va pup...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by Andries
atentia la detaliu nu semnifica o credinta mai mare ci denota o cunoastere a ortodoxiei pe care majoritatea oamenilor nu si-o insusesc (tocmai pentru ca au aceasta credinta simpla, nesofisticata).

Andries

Aoleu, sper sa nu te superi pe mine, dar suna tare ciudat ce spui tu acolo: "cunoastere a ortodoxiei". Ce e asta? Sa inveti sa duci un kg de faina la biserica sa-ti ierte popa pacatele? Cu ce sunt diferite babismele legate de petalele de trandafir de popismele legate de mir? La uram urmei, e doar ulei! Il face sfant faptul ca-i zice popa 2 vorbe acolo? Hai sa fim seriosi!
Credinat adevarata e aia simpla, fara icoane, popi, mir si alte nebunii inventate de oameni.
Fiecare procedeaza cum crede, dar nu dati dintr-o extrema in alta. Ori condamnam si trandafirii si mirul, ori niciunl dintre ele!
Eu nu mai vreau sa vorbesc despre acest subiect, asa incat nu voi mai raspunde la nimic legat de el.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Nana multa sanatate lui Andrei si sigur o sa puteti pleca! Ne rugam pt voi!
La multi ani pt toti sarbatoritii!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Yaia, idem!!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Yaia, pe mine nu m-ai suparat Eu iti inteleg punctul de vedere, l-am mai auzit sa stii. Si intr-adevar si eu cred ca in primul rand conteaza sa ai sufletul curat, sa incerci sa faci si sa gandesti bine, sa ajuti si sa fii bun. Din pacate si eu cunosc o persoana care se auto-proclama ca fiind "credincioasa" si tot povesteste ca se impartaseste sau ca tine post de exemplu, desi asa ceva nu se spune si pe de alta parte este de o rautate fara margini si are sufletul inveninat. Asa ceva si mie imi face rau sa vad si ma . Dar eu cred in biserica ortodoxa. Oricum lucrurile astea nu se discuta dupa parerea mea, sunt ceva prea intim si in afara oricarei polemici. Discutia aia era pt. cele care cred si vor sa respecte ritualul ortodox al botezului. inca o data
Betty, dar ce inaltime ai draga mea de te-ai aflat la asemenea nr. de kg? Mie 45 mi se pare f. putin, de 42 nu mai vorbesc, e o greutate de copil...

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Cand s-au schimbat banii, preotul care vine la cumnata mea in bloc a pus afis la intrare ca nu primeste bani vechi...
Zilele trecute a venit cu stropitoarea prin casa si a cerut un paharel, apoi niste prajiruti... Se uita prin toate colturile sa vada ce mancam noi acolo... Urat! Ca sa nu mai zic ca mi-a infipt o cruce-n bot de parca eram obligata sa pup unde a salivat tot blocul... Nici nu se uita la noi. A bagat doi ”Doamne ajuta, miruieste, miluieste” si gata sfintitul... Sa dam darul ca se grabeste...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, imi pare rau ca esti in asa o stare... Nici nu stiu ce sa-ti zic ca sa te mai inveselesc, nu ca eu as fi din cale afara de bine-dispusa. Te pup si sper sa te mai linistesti dupa examen.
Aniast, despre prune parerile sunt imaprtite. Mie la vremea diversificarii dr. Culcer mi-a spus ca am voie sa-iofer orice fructe de sezon pe care sa le si tolereze, fireste. Prin asta intelegea si prune si pere si capsuni (care sunt recunoascute ca potential alergene), repet, atata timp cat bb nu facea o reactie. Mai tarziu a venit dr. Adrian Georgescu directorul Institului Emilia Irza sa-l vada pe Tudor si mi-a spus ca am avut noroc de un copil f. sanatos si cu matze tari (vorba lui Andries) de i-a priit asa un tratament. El mi-a psus ca pana la 1 an el recomanda sa se dea numai: mar, piersica, banana, avocado si mango. De asemenea dovleac, dar spre rusinea mea eu asta nici nu stiu daca intra in categoria fructe sau legume.
Pe de alta parte eu sunt sigura ca astia cu borcanasele lor au testat si para-testat fructele pt. bebelusi, asa ca eu ma iau dupa ei. Daca exista pere la borcanas de ex. cred ca se pot da, caisa de asemenea, etc.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Urata de tot faza cu preotul, Annisia! Eu recunosc cinstit ca nu l-am primit. In primul rand, era totul cu fundul in sus in casa, iar in al doilea rand, ma enerveaza ca cere banii pt contributia anuala. Pai de ce sa ma oblige? Eu nici macar nu merg aici la biserica, ma duc la Sf Gheorghe la Universitate...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Aaaa si am uitat sa va spun cu botezul... Ma intelesesm telefonic cu preotul ca trebuie sa dam un milion familia si un milion juma nasii. Numa ca preotul s-a operat si a venit altul la ceremonie. A chemat nasul in altar si el i-a intins trei milioane, la care preotul asta nou a zis ca sunt prea putini, sa mai puna. Si uite asa i-a dat nasul cinci milioane... Norocul lui a fost ca nu ne-a spus nasul decat la restaurant, ca stia ca ii sar in gat nesimtitului de cersetor! Am vrut sa ma duc peste el, nenorocitul, dar imi era jena de tata. Tata i-a renovat biserica si a facut nenumarate donatii. Nu stiu cum si-a permis... Daca asta e credinta, atunci eu sunt dusa cu capul....

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput