Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Nana pana la urma ii veniti voi de hac cosmarului asta.
Multa sanatate sarbatoritilor!
Si aici preoti ortodox sant mai nesimtiti ...cei catolici tie mai mare dragul sai asculti
Ali , Sonia 22.10..07 si Enrico 7ani
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tomasa spune:
Rodica, nu-ti face complexe aiurea. Tine de firea copilului, crede-ma! Eu am doi copii si mai diferiti nu ar putea fi, temperamental vorbind. Cu Tudor nu am avut liniste, nu a dormit noptile pana la 2 ani, etc. Pe Maria nici nu o simti, exact cum spui de fetita prietenei tale este si ea, mananca si doarme, este un copil minunat de cuminte si bun. Chiar si atunci cand ii este foame isi suge manuta, nicidecum nu plange, toata lumea se mira de ea. Uneori uitam efectiv de ea in camera ei, chiar ma gandesc ca o nedreptatesc si nu-i acord suficienta atentie tocmai pt. ca este atat de linistita.
Iar noi suntem aceiasi parinti, in plus eu acum mananc cioco si beau cafele, ceeea ce nu faceam cu Tudor.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marunzika/Marunzika.jpg)
Marunzika spune:
danielle chiar acum 2 zile intrebam de tine ! Frumoasa printesa ta, ce rochita si palariuta....si ce mamica tinerica!
Annisia mistocut rau Yannisikul tau! Poate spui, te rog, numele tabletelor cu ananas sa o trimit pe mama la cumparaturi , ca eu am inchis din pacate laptaria!
De azi ma apuc de cura si deja ma roade o foame de nu mai pot. Si beau iar numai ceai verde.
Yannisa are 2 patuturi, unul la ea in camera si unul la noi in dormitor. Noaptea doarme la noi in dormitor in patutul ei lipit de al nostru iar eu numai pe o parte dorm de cand am nascut sa pot fi mereu cu fata la ea! Si, ea nu vrea absolut deloc sa mai doarma in brate. Cand o apuca oboseala trebuie sa o pui imediat in patut sa adoarma, daca o tin in brate plange rau si nu vrea nani . Sunt trista ca toti imi spuneau ca o rasfat si ca o tin numai in brate si asa o sa se invete, dar nici pomeneala. Poate cand mai creste sa vrea iar in bratica!
Acum trebuia sa manance si a adormit in timp ce eu telefonam.
Ma duc sa aspir repede cat doarme, ca nu o deranjeaza, dar daca-i treaza nu-i place zgomotul aspiratorului.
Yannisa Milena
24.08.2007
tomasa spune:
Isabeluta, inlocuirea unei mese, in cazul ideal cred ca dureaza o saptamana.
Pinacolada, eu am prietene cu bone si in general atat platesc 7-8 milioane. Am si o prietena care ii da 10 parca, dar ii da atat pt. ca bona e super dragutasi sta si in we cand ecazul, mai face si menaj. In nici un caz nu a cerut atat, asa i-a dat prietena mea cand a vazut cat e de draguta, asta dupa o experienta anterioara mai nefericita. Dupa parerea mea tu ai facut f. bine ca te-ai dispensat de serviciile fostei, mi se pare ca a procedat f. urat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Nu stiu iubita cum se numesc pastilele. Eu am cerut ce au de slabit pe baza de ananas. Mi-a aratat o cutie alba, cu o capsula de 30 de tablete in interior. Nu avea nimic special pe cutie, decat ca scria ananas... Mi-a spus farmacista ca e cea mai buna cura, pentru ca arde grasimile din interior, in mod uniform si nu afecteaza pielea (sau nu o lasa afectata...), avand efect si asupra celulitei... O voi face si eu, cu siguranta. Numai ca vreau sa alaptez pana nu s-o mai putea vere. Momentan stau bine la capitolul bidoane. Asa ca nu ma complic...
Micul Yannis creste mare
mandarinutza spune:
Nana, inca o data multa sanatate si sper sa gasiti tratamentul adecvat cat mai repede.Ma bucur ca Andrei a luat asa de bine in greutate in ciuda incercarilor prin care trece.
Am vazut poze din urma :
Devylla mamica subtirica si tare draguta si si Erika cea frumusica intr-un costumas tare frumos in parc
Danielle si cu printesa ei crestina, foarte frumoasa rochita
Asa si am vazut-o si pe micuta crestina Ioana de Carpatina, tare frumusica si pare tare cumintica in poze.
Si l-am admirat si pe Yannis sarbatorind cele 4 lunisoare.
Aniast, m-am distrat cand ai povestit de la intamplarea de la bowling. Si eu cam tot asa am patit. Eram la bowling cu colegii de servici, si noi jucam mai mult de distractie, doar cativa dintre baieti erua mai priceputi. Si arunc si eu cu avant bila direct la vecini - care erau doi tipi care jucau super bine. A ramas tipu cu bila in mana, nu stia de unde aterizase alta bila pe culoarul lui, s-a dus la centru si a cerut anularea loviturii, s-a cam ofticat, hi,hi, si o colega de-a mea i-a zis ca daca vrea il lasam sa arunce si el la noi.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
rnico spune:
salutare!
aniast72mersi la fel
nanava tinem pumnii sa reusiti in demersul vostru si sa fie totul bine! Doamne ajuta
Sabinaeu folosesc contractubex si linia de la cezariana mea e rosie-maroniesi usor noduroasa pe alocuri si parca mai mica in dimensiuni
bombonica ...23oct2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marunzika/Marunzika.jpg)
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Nu stiu iubita cum se numesc pastilele. Eu am cerut ce au de slabit pe baza de ananas. Mi-a aratat o cutie alba, cu o capsula de 30 de tablete in interior. Nu avea nimic special pe cutie, decat ca scria ananas... Mi-a spus farmacista ca e cea mai buna cura, pentru ca arde grasimile din interior, in mod uniform si nu afecteaza pielea (sau nu o lasa afectata...), avand efect si asupra celulitei... O voi face si eu, cu siguranta. Numai ca vreau sa alaptez pana nu s-o mai putea vere. Momentan stau bine la capitolul bidoane. Asa ca nu ma complic...
Multumesc pt raspuns! Ma apuc sa caut pe net, poate gasesc ceva, daca nu raman la ceaiul meu verde.
![](zana.gif)
Yannisa Milena
24.08.2007
tomasa spune:
Sabina, eu mi-am luat Contractubex dar eu am istoric cu cicatrice hipertrofica. Si intr-adevar tine in principal de materialul clientului. Eu la prima n-am stiut ce material am, banuiam ca am piele buna, dar nu mai fusesem operata de nimic, asa ca nu stiam. In concluzie am facut o hipertrofica f. urata si care ma jena si manca (atunci am avut fire care se resorb). Am fost la profesorul Nedelcu (la 1 an de la cezariana) si mi-a recomandat Cimeosil gel (se gaseste la farmaciile City Farma) si mi-a spus ca am sanse sa treaca de la el, chiar si atunci, dupa atata timp. Si daca nu trece spunea ca ar mai fi solutii gen dermoabraziune, etc. Dar am zis "pas" pt. ca oricum mai faceam cel putin un copil si nu avea sens.
Acum dr. mi-a scos cicatricea veche si a chemat un chirurg plastic care m-a suturat (cu fire care se scot). Mi-am cumparat si Contractubex, dar chirurgul plastic mi-a spus ca nu era neaparat necesar si ca pot folosi orice crema grasa atata timp cat fac masaj zilnic si temeinic pe cicatrice. Sper ca ti-am fost de folos.
Oricum de curand am vazut intr-un Super Bebe ca a aparut pe piata Contractubex, in farmacii si nu mai are pretul ala nerusinat de care iti spusesem eu. In revista spuneau parca ceva de 4-500 de mii un tub de 20 gr.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
http://www.csid.ro/articol//Fii_supla_cu_pastile_de_slabit/1/3/backPid/49.html
Micul Yannis creste mare