Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Irina draga mea, uite eu am fost botezata la 4 luni si apoi lasata in plata Domnului ca sa spun asa, am primit o educatie cat se poate de atee si nu m-a stresat nimeni cu mersul la biserica. Credinta insa am descoperit-o eu insumi mai tarziu de 25 de ani. Eu cred in Dumnezeu nu in ce spune un popa imbogatit, dar totusi exista aici niste forme aparente pe care lumea le respecta, botezul in biserica, petrecerea, baia, etc. Este o forma de comunicare pe care o adoptam mai ales pentru a fi intr-o uniune spirituala cu familia. Este o mare diferenta intre un credincios si un habotnic, nu cred ca e cineva aici habotnic, iar atentia la detaliu nu semnifica o credinta mai mare ci denota o cunoastere a ortodoxiei pe care majoritatea oamenilor nu si-o insusesc (tocmai pentru ca au aceasta credinta simpla, nesofisticata).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Treaba cu tratamentul merita incercata. Mie mi se despicasera varfurile si nu prea aveam chef de tuns, cai vreau sa-mi las plete... Dupa ce m-am spalat pe parut, am dat cu cateva picaturi de ulei de ricin pe la varfuri. Zici ca abia am venit de la coafor. Imediat mi s-au refacut si nu mai sunt despicate...
Poate ca e mai soioasa combinatia, dar baba si frumusetea... Vorba cantecului... Puteti pune niscaiva balsam sau adaugati o masca pentru par in compozitie. Va face maclavaisul mai suportabil...
Coafeza mea spunea ca se poate face si infuzie cu treaba asta. Poti sa stai numai 20 de minute cu toata tarasenia pe par, daca iti infasori capul intr-un prosop fierbinte (inmuiat in apa clocotita)... Nu am incercat, dar s-ar putea s afie adevarat, pentru ca apa fierbinte desface porii si lasa racinul si vitamina A sa actioneze mult mai eficient...
Deci, cine nu are timp, poate incerca si varianta asta.
Eu imi fac timp si v-am spus, cand aplic amestecul o fac noaptea si spal bine parul a doua zi.
Voi face si tratamentul complet cu Revalid, pentru ca stiu ca este extrem de eficient si ala.
Numai ca voi lua pastile - orice fel de pastile, fie de lsbire, fie pentru par si unghii - numai dupa ce termin alaptarea copilului. Nu vreau sa risc absolut nimic. Cand nu o sa mai am lapte, bebe nu va mai depinde de organbismul meu direct, o sa fiu libera sa incerc tate minunile pamantului. Pana atunci stau momos si imi vad de treaba...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Gata, fug! Pana atunci il invat pe Y cu greutatile vietii...

http://good-times.webshots.com/photo/2223026550101620375eZjLPM

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Hei, am uitat ce era cel mai important... S-a deschis un Mini Prix in Militari!!!! Este aproximativ peste drum de Metro Militari. O cladire cu doua etaje, pentru toata familia. Mi-am luat niste incaltari momoase cu numai 60 de roni. Blugi fo patru perechi si o fustita lunga de blugoase, care ma arata si pe mine mai slabuta... Si o geanta super truper cu 20 de roni si manusi asortate la incaltari cu 5 roni si tot asa. Nu mai zic cate a primit Ionutul meu cel mare... Trebuie sa faceti o vizituca pe acolo, dar sa aveti cardurile plineee...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Danielle sa-ti traiasca micuta crestina...ai botezato la catolici?...ce frumos ai imbracat-o
Rox credeam ca nu se satura cu laptele...daca stii cat doarme a mea, doar 2-3 ore in pat langa mine sa simpta ca am mana pe ea, ziua leganata in landou sau pe umarul, pieptul meu.
Tu ii pregatesti laptele cu cateva minute innainte de a manca?...adica eu ptr a nu mai cobora in bucatarie ii fac in 2 borcanele speciale 2 doze, ma gandesc ca poate ii afecteaza.

Aseara au apucat-o si pe mandra mea crizele...dupa ce ca nu avea un somn linistit nici innainte...maraita si cu urlete...noroc cu mama care a luat-o la o "plimbare" prin casa de vreo 3 ore.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Andriesule, hai ca te-am rezolvat... Nu se stie ce mai intervine in viata mea zbuciumata si poate nu mai pot intra mai tarziu...

Restaurantul se numeste ”Casa Florescu”. Este situiat pe Bulevardul Timisoara nr.82. Nu are firma la intrare, dar nu ai cum s il ratezi, caci este singurul din zona... Daca ai habar pe acolo, este chiar la intrare in Frigocom (depozitul ala de haleala)... Am doua numere de telefon - 444.00.36 si al patronului Stefan Florescu 0721.845.265. Eu zic sa te duci pana acolo sa vorbesti cu nenea si sa vezi ce si cum. Patronul este un tip la 30 si ceva de ani, foarte de treaba. Noi ne-am inteles super cu el si nu am avut nicio grija, el s-a ocupat de toate detaliile...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Annisia super mumos baiatul tau, mi-a placut poza cu sticla de sampanie, a luat sticla de la tati? l-ai invatat petrecaret?La multi ani!

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput

Uite Andries, de aici poti sa iti faci o parere cam cum arata restaurantul... dai next, next, next si vezi tot... Bine, scoti casalotul din peisaj si lasi doar striperul asta dragut, ca sa nu ti se para naspa localul... Hihihhihhi...

http://good-times.webshots.com/photo/2514383100101620375oxhiCL

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

La multi ani Cecilico si pentru baietasul tau!!! Mereu ma gandesc cand este ziua lui Y ca si tu esti in petreceri. Doar am fost surori de ”suferinta”... Asta cu suferinta mai mult tu, ca eu... Hihihhihhi...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

La multi ani micutelor pe care le cheama Ioana, micutilor care se numesc Ion, Ioan sau Ionut. Aceleasi urari le transmit si parintilor, bunicilor, rudelor cu numele de Ion sau derivatele lui

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput