*** LA REDOUTE *** (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

cum inzapezita? parca plangea miki dupa zapada, pentru tine si pt ea... sau mi s-a parut mie?

Paris

in iasi nu e zapada dar moldova sudica e inzapezita am vazut la stiri

dupa cum vedeti am terminat rpd capitotlul cooking si am revenit la lucruri mai seriose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

si eu am primit mailul ala,dar nu stiu cum naiba l-am citit in diagonala,ca n-am vazut link-ul ala.

Valentina,stai linistita ca nu e bataie pe hainele cu masuri mari.Bataia e pe hainele pt fetele mai subtirele,noi astea mai babane n-avem de ce sa ne ingrijoram.

Nushu,pana la urma eu am lichidat toate cecurile pe care le primisem in vara.Mi-a fost teama sa nu se taie brusc macaroana asa ca m-am cuplat cu 2 prietene si am dat comenzi serioase si acum nu mai am nici un cec.

Claujro,e simplu:iti alegi produsele in asa fel incat suma lor+taxele sa fie aproape egala cu valoarea cecului,adica sa fie egala (dar asta e mai greu de brodit) sau un pic mai mica.Scanezi cecul.Ii dai un mail Sabinei si ii spui "vreau sa comand cu cecul asta urmatoarele articole" si ii scrii exact la fiecare articol marimea,culoarea,pretul;atasezi la mail si cecul scanat ca sa vada ea nr cecului si suma.Asta-i tot,ea iti inregistreaza comanda si o sa o vezi in suivi de commande.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by addya

pt mame de baieti.
a luat cineva tricouri mas. 102???
pls....imi masoara cineva si mie un tricou?

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

eu i-am luat lui matei numai 102...are 106 cm inaltime si 18 kg la 4 ani si ii vin f bine, cele 114 ii sunt f mari.

40 in lungime si 32 la maneca masurat cu metru de croitorie

nushu, trebuie sa ajunga acolo nu are incotro.

jasmine, multumesc frumos, o sa pastrez mesajul sa urmez pasii cand va fi nevoie.
Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Graviduta,merci!Am sunat-o pana la urma si mi-a zis ca are 71cm,deci o sa-i iau de 74!Si daca tot mi-ai raspuns la una,urmeaza a 2-a intrebare,la incaltaminte cam ce masura ar fi buna?Ca n-o mai sun s-o intreb si asta!

La incaltaminte e mai cu dus si-ntors, ca depinde cat de grasuna e. Nu prea pot sa-ti zic de la Mara pt simplul motiv ca nu i-am mai luat nika de incaltat in ultima vreme. Acum ii vin niste mocasini 17-18. Probabil ca un 19-20 ar fi bun. Dar ti-am spus, depinde cat e de grasuna, ca sa nu-i fie stramta incaltamintea, cum a patit Mada cu Mirunici. Vezi ca in guide des tailles ai si referinte pt incaltaminte. Poate te ajuta.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor am nevoie de un sfat: i-am cumparat unei prietene rochia aceasta:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5973333&SizeCode=00042&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
modelul "imp. turquoise/marron". In poza e o rochie turcoaz cu maro, dar in colet a sosit viceversa, rochie maro cu imprimeu turcoaz. '

O fi o gresala a site-ului, cum sa fac sa primesc o rochie turcoaz, nu maro?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

simplu Feli...comanzi a doua varianta...ca la prima varianta scrie imprimeu turcoaz pe maro.E gresit pe site,sau mai bine zis greseala e la interpretare ...eu asa zic.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

dar daca a gresit cel care a pus-o in colet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ori sunt eu proasta ori ceva nu inteleg...

http://www.laredoute.fr/vente-robe-okaou.aspx?productid=324124239&documentid=201207&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 asta e rochia pe care am luat-o eu Mirunei, vedeti pretul da?

http://www.laredoute.fr/vente-robe-okaou.aspx?productid=324124239&documentid=528307&categoryid=38829253&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 si iaca din nou, aceeasi roschie, luata de la "solduri". Vedeti din nou pretul. Eu nu mai inteleg nimic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

stiu ca Tania isi luase rochia asta pe turcoaz cu imprimeu maro ... dar acum nu cred ca te poate ajuta ...mai asteapta un pic si cu siguranta te va lamuri.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Addya eu i-am luat Ilincai tricouri, helanci 102. TOATE ii sunt mari. Cele 94 ii vin bine.

Mergi la inceput