*** LA REDOUTE *** (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by madau

Ori sunt eu proasta ori ceva nu inteleg...

http://www.laredoute.fr/vente-robe-okaou.aspx?productid=324124239&documentid=201207&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 asta e rochia pe care am luat-o eu Mirunei, vedeti pretul da?

http://www.laredoute.fr/vente-robe-okaou.aspx?productid=324124239&documentid=528307&categoryid=38829253&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 si iaca din nou, aceeasi roschie, luata de la "solduri". Vedeti din nou pretul. Eu nu mai inteleg nimic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

adica se lucreaza la site... Sunt in remanajare

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by madau

Ori sunt eu proasta ori ceva nu inteleg...

http://www.laredoute.fr/vente-robe-okaou.aspx?productid=324124239&documentid=201207&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 asta e rochia pe care am luat-o eu Mirunei, vedeti pretul da?

http://www.laredoute.fr/vente-robe-okaou.aspx?productid=324124239&documentid=528307&categoryid=38829253&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 si iaca din nou, aceeasi roschie, luata de la "solduri". Vedeti din nou pretul. Eu nu mai inteleg nimic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Nimic de la solduri nu e redus inca. Scrie in linkul care vi l-am dat, pui in cos, astepti 9 ianuarie, deschizi cosul si bum! ai o surpriza, produsele la pret soldat. Toate sunt la pret intreg pana pe 9 ianuarie, acolo sunt doar produsele ce urmeaza a fi soldate...

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Chiar fetelor,nu mai puneti ceva link-uri pentru inspiratie ,acum in prag de reduceri?
Mai aflam si noi pareri,mai vedem ce ia una ce ia alta,sau e secret profesional?
Eu tot astept ceva preturi reduse dar nik.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Monikooo preturi mai reduse decat sunt acum nu cred ca o sa mai vezi pana pe 9 ianuarie...Asa ca nu mai astepta degeaba. Pune mana si fa-ti cosul cat mai ai timp....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Nu,Nu astept alea cu -87%
Am facut o comanda azi,cate sa fac?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

pai gata mama...pune in cos ce vrei de la solduri...si asteapta. pe 9 ian, la ora 9 deschizi cosul...si BANG,,,,produselevor aparea reduse. Mai aranjesi cosul un pic si la 9 si 5 dai comanda....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayla spune:

Fetelor, voi reusiti sa gasiti produse la care sa puteti aplica codul pt reducerea de 15 euro? Eu nu reusesc nicicum, daca nu-s reduse deja, atunci ori sunt noutati si nu merge codul, ori au prix vert, rouge, mini si iar nu merge codul. Toate au cate ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

E ceasu 1 jumate,barbatu sforaie si eu stau pe redut!Am innebunit cred!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata!

Paris

Mergi la inceput

Neata si eu la apel!

Monikka

Mergi la inceput