*** LA REDOUTE *** (66)
Raspunsuri - Pagina 11
pap.elena spune:
Nushulica nici tie nu-ti mergea cardul inainte sa activezi 3 D ,chiar daca aveai bani pe el![]()
Ce mi se pare mie ciudat este ca i-mi da mesajul ala de a lua legatura cu banca ,practica in 3 secunde .Au ei timp sa verifice cardurile asa repede
Sotul meu facea comanda pe amazon sau pe ebay si niciodata nu-i veneau raspunsurile asa repede ,dura ceva pana ii verificau cardul .
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujrovezi ca vine joi la Bacau... e relativ aproape. Si nu, nu citeste forumul si stie ca nu exagerez cu cumparaturile
, sunt modesta si temperata, da?!
![]()
Nu mai am rabdaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeee!!!!
Paris
tin sa te anunt ca e inzapezita moldova
eu ma retrag sa mai si gatesc cate ceva ca maine nu-s acasa si sa nu moara consoarta de foame
nushulica spune:
quote:
Originally posted by pap.elena
Nushulica nici tie nu-ti mergea cardul inainte sa activezi 3 D ,chiar daca aveai bani pe el
Ce mi se pare mie ciudat este ca i-mi da mesajul ala de a lua legatura cu banca ,practica in 3 secunde .Au ei timp sa verifice cardurile asa repedeSotul meu facea comanda pe amazon sau pe ebay si niciodata nu-i veneau raspunsurile asa repede ,dura ceva pana ii verificau cardul .
Elena si bufleiul Alexandru
nici mie nu mi-a mers cardul pana nu am activat serviciul secure 3d nici macar aici in ro sa platesc la orange nu mergea....acum merge dar l-am golit

asa ca mai gandeste-te daca activezi serviciul
claujro spune:
cum inzapezita? parca plangea miki dupa zapada, pentru tine si pt ea... sau mi s-a parut mie?
Paris
valentinag spune:
Graviduta,merci!Am sunat-o pana la urma si mi-a zis ca are 71cm,deci o sa-i iau de 74!Si daca tot mi-ai raspuns la una,urmeaza a 2-a intrebare,la incaltaminte cam ce masura ar fi buna?Ca n-o mai sun s-o intreb si asta!
Bey,da voi redutati la greu nene,abia ce venii si io si nu o sa mai gasesc nika pen mine,ca le luati voi pe toate!![]()
Astea care sunt acum la reducere,or sa mai fie reduse odata dupa 9 sa inteleg?
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by claujro
Vai, nushulico, bine ca nu avem aceeasi marime...parca vad ca faci prapad pe site! Daca ar fi si la astia cum e la strawbery cu bonus la fiecare comanda data...
Dupa ce am vazut ce produse au bagat la solduri, dupa ce sotul mi-a dat comanda de chilotisi polo-uri , dupa ce mi-am facut o lista cu toate zilele de nastere ale prietenilor pt care tb sa iau cadouri...sunt convinsa ca nu-mi vor ajunge 100 euro.
Paris
is cam tampita cred,dar unde vezi ce produse vor baga la solduri ca eu nu stiu pe unde sa casc ochii?

Monikka
claujro spune:
ici: http://www.laredoute.fr/achat-preparez-les-soldes.aspx?categoryid=38583120
vezi daca nu citesti cu atentie
?! prima data a pus linkul aissa, apoi am primit si eu mailurile care anuntau...cred ca l-ai primit si tu, ia verifica?! 
Paris
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by claujro
ici: http://www.laredoute.fr/achat-preparez-les-soldes.aspx?categoryid=38583120
vezi daca nu citesti cu atentie?! prima data a pus linkul aissa, apoi am primit si eu mailurile care anuntau...cred ca l-ai primit si tu, ia verifica?!
Paris
multumim, multumim, multumim, asta nu vazusem, desi am primit mailul

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
addya spune:

pt mame de baieti.
a luat cineva tricouri mas. 102???
pls....imi masoara cineva si mie un tricou?
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet