Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
mandarinutza spune:
Ramonaiani, condoleanta, imi pare tare rau.
Ancasilv, eu am fost la control pentru sold la dr. Secheli Ionut la Budimex. Mie mi l-a recomandat pediatra, eun medic foarte bun, si am inteles ca si chirurg de exceptie. Mie mi-a placut de dansul. Pe site-ul spitalului gasesti info despre consultatii. http://www.mscurie.ro/meniu_content.php?meniu_nr=3&language=ro&id_meniu_back=9&nume=Cabinet%20chirurgie%20si%20ortopedie&id_pagina=20
Noi am fost dimineata pe la 8:30.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
florentinalo spune:
Prisi,spune-i tu lui Mariusica al tau ca trebuie sa-ti faca iar nunta .Chiar daca nu ti tu cont de vorbele din batrani,se zice ca daca cazi la prima ninsoare te mariti,asa ca trebuie sa faci cinste cu
fara alcool.....astept.pupici
mandarinutza spune:
Alinus, am vazut ca intrebai de lampi de veghe pentru patut, intra pe site-ul crazytoys.ro, la sectiunea bebelusi, am vazut ca au multe tipuri de lampi, poate gasesti una care sa aiba optiunea de separat luminia de sunte, sau poti sa suni la ei sa ii intrebi.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
gabitz78 spune:
buna ziua si de la noi.
uram si noi sarbatoritilor de azi la multe luni, sa fie sanatosi, cuminti si mancaciosi. pupici.
multumim de aprecieri. toti copiii sunt frumosi, ca doar sunt ai nostri, nu?
apropos de pusul intre perne, si eu pe stefan tot la 4 luni am inceput sa-l asez intre perne si nu a patit nimik.oricum si in scoica de masina stau nitel ridicati, nu? daca ei dau semne ca ar vrea sa stea asa...nu cred ca strica, doar sa stea cate putin, treptat.
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
quote:
Originally posted by devylla
Vroiam sa intreb daca stie careva...poate fetele din Finlanda.Compania Finnair face oare rezervari de acum pe perioada din vara?
Eu am incercat pe site-ul lor...insa nu-mi afisa nici un rezultat...
Cand zici fetele din Finlanda te referi la "moi"...eu tocmai am incercat sa rezerv un bilet Helsinki-Bucuresti in iulie si merge site-ul lor. Mai incearca o data, ca merge. Daca nu merge, da-mi de stire si te "calauzesc".
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
sim_stoian spune:
Am uitat sa va spun ca mi-au virat pana la urma indemnizatia si alocatia, ambele direct pe card
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Yaia spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Am uitat sa va spun ca mi-au virat pana la urma indemnizatia si alocatia, ambele direct pe card
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
Povestioare
Deci ai bani de papanasi, nu?
![](icon_smile_big.gif)
Si cand bagi unul, gandeste-te si la noi, ca pohtim!
Yaia spune:
Ma duc sa bag curatenie de Craciun! Pe curand!
myral spune:
Luy e, mosul nostru nu a fost chiar asa generos ca al Ceciliei dar ne-a incantat cu multe daruri printre care o camera foto, o imprimanta pt cea mare, un proiector pt cea mica si o multime de hainute si dulciuri pt toti. Acum sunt putin tristuta (de fapt mai mult) ca sotul a plecat si o sa-l mai vedem la anul
dar ne-a anuntat ca a mai lasat mosul niste cadouri in camara si pt noaptea de Craciun
v-am spus eu ca la noi vine de doua ori
, trebuie sa am rabdare pana atunci
.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)