Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

La multi ani Darius Filip!Apropo, Alinus mie nu mi se pare mare lucru proiectorul (de la fisher price) luminile nu sunt prea puternice si nici prea mari, noi aveam carusel deci nu stiu cum e ala 2 in 1 si carusel si proiector. Micuta e f incantata in schimb de luminile bradutului o pun in carucior (acum de cand cu patania lui Sim cu centurile)si se uita la el, bine nu pt mult timp si in nici un caz nu adoarme.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

intreb si eu cezarienele:cand ne apucam de sport?eu intru in hainele de dinainte dar imi atarna burta...
ma bucur ca v-a placut de Rebecuta

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

www.flickr.com[/poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bebeka, am vazut pozele cu Rebecuta, e tare dulce si ce frumos raspunde ea la usa .
Mami Gabi de Eliza, bine ai venit!

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!...cu greu am recuperat 2 zile.
Ieri postasem la cap 35 si cand colo voi l-ati inceput pe 36...cred ca de la papasani mi se trage...ca de era ca un lait motiv...

Despre diversificare nici aici nu se grabesc medicii...dupa 5 luni iti "propun" , dupa o discutie in prelabil cu mama, diversificarea, dar fffff incet.

Rox cum mai e cu genunchiul??

Cristina ai fost la eco ptr sold??...ce carusel ai cumparat de aici...sant atatea ca nu stiu pe care sa-l cumpar, la baiat am avut cel cu broscute, scump si nici nu-mi placeau melodiile, dar erau bune broscutele ptr primii dinti

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bebeka, dr mi-a zis ca dupa 3 luni, dar mi-e o leneeeeee.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

bebeka - eu am facut cezariana si dupa controlul de 6 saptamani dr mi-a dat sa fac cateva exercitii. mai multe dupa 6 luni.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

gata vaccinul..a plans putin, a mancat si acum doarme..
multumesc fetele!

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Magdaz, pai trebuia sa fie poezia ta vere... Trisezi???? Nu-i momos...
Oricum, mai asteptam candidati!!! Bine, hai, chiar si ale altora. Numai sa fie despre fructul dragostei...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Sim, mi-am luat si eu cartea ”Ma vor ucide”. Nu este excelent scrisa, dar cuprinde informatii detaliate despre anumite servicii si persoane. Se vede ca e documentata tipa, inclusiv dinspre partea serviciilor secrete... Din limbajul ei se vede clar ca a vorbit direct cu persoane angajate in misiuni de spionaj.
Este, totusi, o carte tehnica. Ma asteptam la mai mult dramatism. Frazele sa fie construite altfel si intelesurile mai siropoase. E o carte scrisa pentru barbati...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Toata chestia e ca singurul motiv pentru care suport sa ma trezesc dimineata... este sa-mi iau ziarele cu dvd-uri sau carti... Ziarele nu le citesc niciodata, caci am alergie de la munca... Sunt precum medicul ginecolog satul de p....

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput