Povestile...de groaza..pt. copii...

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

quote:
Originally posted by gazzella

gresesti, Doruletz, ma refer la faptul ca nu ma mai intereseaza citusi de putin parerea ta, deci chiar nu o sa-mi mai pierd timpul (chiar, de unde-ti rezulta tie ca l-as avea?)
din fericire pentru mine nu-mi esti punct de referinta (cum spuneam, tu te balbai, nu argumentezi si acolo unde nu ai argumente incerci sa devii ironica reusind sa devii mult mai putin)
deci...sarbatori fericite si tie!

Bendis, 10 luni
solidarietate :-))
Felix, 2 ani jumate
botezul muntelui
cin cin
www.youtube.com/watch?v=IVnPotcVkFQ" target="_blank">Giorgio Gaber "Non insegnate ai ... "

orice psiholog serios ti-ar spune ca a-ti aminti si, mai mult, a raspunde cuiva la o opinie exprimata in urma cu un an jumate la un cu totul alt subiect, fara nici o legatura cu cel de fata, si asta nu oricum, ci adresandu-i 3 mesaje interminabile (dar din care nu se intelege mai nimic) impanate cu linkuri inutile ... toate astea indica faptul ca acea parere te-a marcat profund. Ceea ce pe mine nu poate decat sa ma bucure, inseamna ca nu scriu chiar degeaba pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Am urmarit discutia de pe margine, este un subiect intr-adevar interesant, dar eu nefiind confruntata inca cu aceasta problema am preferat sa culeg informatii de la voi pentru a putea forma mai bine propria parere.
Acum, cu riscul de a fi total off topic si de a ma baga precum musca-n lapte, Gazzella, mi se pare foarte bine ca ai o parere diferita de a lui Doruletz si ca deti multe surse cu care o poti sustine. Asta permite unora ca mine de exemplu sa descoperim puncte noi de vedere, insa mi se pare foarte nedrept sa spui ca Doruletz se balbaie in mesajele sale si nu argumenteaza. Este una dintre persoanele de pe acest forum ale carei mesaje le-am remarcat intotdeauna, nu doar prin abundanta de informatii pe care le contin ci mai ales pentru claritatea si modul politicos in care le expune.

Atat aveam de spus, nu vreau ca mesajul meu sa fie prost interpretat, nu cred ca Doruletz avea nevoie de un avocat, ci as vrea doar sa stie ca eu cel putin am invatat multe de la ea si n-as vrea sa se descurajeze in a mai posta.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

quote:

te flatezi pentru nimic
eu am uitat de mult de tine, chiar am uitat ca ne-am confruntat la acel subiect
si pentru exactitate

Doruletz, daca postarea din cadrul topicului ti-a fost una oarecum moderata fapt care m-a impins sa ma uit la profilul tau cea de pe blog dupa un prim moment in care nu reuseam sa inteleg ce simt intr-un final m-a facut sa rad
http://alexandra1305.blogspot.com/

ar fi chiar amuzanta daca n-ar fi ridicola insistenta de a-ti dovedi dezinteresul pentru parerile mele prin postarea de linkuri inspre... parerile mele de pe la alte subiecte
Iti multumesc inca odata pentru interesul manifestat insa deja devine unul obsesiv, cam nesanatos chiar, mai intai aduci in discutie mesaje vechi de un an jumate, acum si cele ce dateaza de cateva luni?! La ce alte subiecte am mai participat pe forumul asta sau pe net in general?

petaluda, merci pentru aprecieri si pentru sustinere ..e drept ca pana la un anumit punct imi face placere sa vad ca mesajele mele sunt combatute chiar si dupa multa vreme de la postarea lor totusi nu vreau sa devin o obsesie pentru nimeni
Insa atata lucru nu ma va descuraja sa intervin la subiect daca o sa mai am ceva de zis...desi de fapt eu nu prea scriu la subiecte de acest gen decat atunci cand am si altceva de spus in afara de citate interminabile si nenumarate linkuri nedigerate inspre articolele altora. Iar acum mi se pare ca am zis cam tot ceea ce aveam de zis, nu-mi ramane decat sa ma bucur daca unora le-a dat de gandit asupra acestui subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

quote:
Iti multumesc inca odata pentru interesul manifestat insa deja devine unul obsesiv, cam nesanatos chiar, mai intai aduci in discutie mesaje vechi de un an jumate, acum si cele ce dateaza de cateva luni?!

ori nu intelegi ori iti este asta caracterul
inca o data revin
eu uitasem complet de interventia ta, de tine, nici macar nick-ul doruletz nu-mi nastea suspectul ca ne mai confruntasem vreodata, dar, in schimb, m-a deranjase acea postare de pe blog-ul tau, postare proaspata si pe care eu oricum o notasem doar acum o luna

de fapt iti exemplificasem deja, dar continui sa balbai

quote:

te flatezi pentru nimic
eu am uitat de mult de tine, chiar am uitat ca ne-am confruntat la acel subiect
si pentru exactitate

Doruletz, daca postarea din cadrul topicului ti-a fost una oarecum moderata fapt care m-a impins sa ma uit la profilul tau cea de pe blog dupa un prim moment in care nu reuseam sa inteleg ce simt intr-un final m-a facut sa rad
http://alexandra1305.blogspot.com/

postarea e de acum aproximativ o luna
deci....

asa..si ca sa conclud, vroiam sa intervin pentru a-ti pune in vedere ca esti cel putin confuza, ca rationamentul tau este unul rau bajbait, dar acum observ ca chiar nu este nevoie facand tu insati aceasta treaba chiar f. bine
mult noroc, Doruletz, o sa ai nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Aaaaa.. imi scapa mie ceva? Era vorba de cum spunem povesti copiilor, sau despre orgoliile a 2 persoane care nu si-au gasit alt loc de cearta?

Sa aveti un an fumos si plin de realizari frumoase!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

scuze, Laura
ai dreptate, promit sa nu mai intervin decat on topic sau deloc

Bendis, 10 luni
solidarietate :-))
Felix, 2 ani jumate
botezul muntelui
cin cin
www.youtube.com/watch?v=IVnPotcVkFQ" target="_blank">Giorgio Gaber "Non insegnate ai ... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Spunea cineva pe o pagina anterioara

quote:
imi place sa cred ca multe s-au atenuat odata cu civilizatia

Ce bine ar fi, dar mi se pare o iluzie foarte periculoasa.

Sunt de acord cu ceea ce a scris doruletz pe acest topic pentru ca - va place sau nu - reprezinta adevarul.

Basmele sunt un vehicul pentru niste sentimente care altfel nu pot fi gestionate in mod pozitiv si constructiv de catre un copil, dar de care el are nevoie vitala pentru a invata ca viata e si alb si negru, si iubire si ura, si altruism si egoism, si fericire si disperare, si prietenie si invidie, si omenie si marsavie, si frumusete si uratenie, si pace si razboi, si armonie si suferinta, in viata nu exista - oricat ne-ar place noua sa credem! - doar lucruri pozitive si frumoase si gigea mai-mai...

A-i inocula copilului asemenea conceptii gresite inseamna a-l depriva de niste instrumente emotionale cu care el se va descurca mai tarziu mai bine in viata. A nega sentimentele negative sau urate si a nu-i permite copilului sa le traiasca macar in fantezie, ajutat de proiectiile din basme, inseamna a-l amputa sufleteste.

Iar acele sentimente negative nu vor disparea in neant doar fiindca ii place unei mamici sa creada ca e asa, ci copilul le va reprima - vazand ca mami nu priveste cu ochi buni asemenea manifestari si ca vrea un copil-robot cu reactii perfecte - si asta deschide drumul catre bolile de mai tarziu, catre deciziile gresite in viata etc.

Felicia 13+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Asa gandeam si eu, ca un copil care nu e lasat sa treaca prin temeri si sa-si rezolve el singur prin fantezie si prin stapanirea lor, aceste temeri, e un copil amputat sufleteste. In rest, nu am nimic de adaugat, Miss Parker a spus ce aveam si eu de spus, iar doruletz a argumentat foarte frumos si documentat ceea ce spun psihologii. Iar pentru cele care pun in cui parerea psihologilor, oare asa faceti si cand copilul e bolnav?: "ei, doctorul asta nu stie, am eu instinctele mele in ceea ce il priveste pe copil si ii dau tratamentul care stiu eu!"

Si totusi mai spun...ca eu n-am suferit de pe urma povestilor clasice, fetele mele asisderea. Sunt perfect sanatoase mintal si emotional, temerile lor mi se par justificate si nu cred ca sunt urmare a povestilor de groaza, ci la cea mica sunt urmare a desenelor animate mai de groaza decat povestile. Iar ce am mai observat eu...si in povestile cu Winnie sunt personaje care tremura de frica(vezi pigglet), au temeri si griji, nu sunt numai pline de bucurii si fericire. Nu cunosc personajul Barbie, nu il reneg, dar fetitei mele mici nu-i place personajul, nu o atrage deloc, prefera animalele si ca atare avem povesti/desene animate numai cu animale. Dar am vazut un film cu Fairytopia, dupa mine tot un fel de Barbie in care existau destule personaje negative. Tot la fel de infricosatoare ca orice vrajitoare sau zgripturoaica din basmele clasice.

Un An Nou plin de bucurii!!!

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

quote:
ori nu intelegi ori iti este asta caracterul

poate totusi acuma vede careva atacurile la persoana grosolane si total nejustificate. faptul ca nu ai fost de acord cu mesajele mele de la subiecte mai vechi sau cu ceea ce am scris pe blogul personal nu-ti da dreptul sa faci asemenea remarci si nici sa divaghezi subiectele actuale, dealtfel foarte interesante.
quote:
mult noroc, Doruletz, o sa ai nevoie!

Asta ce vrea sa mai insemne? e vreun blestem? magie neagra?? farmece? si ce o sa mi se intample? o sa ma calce trotineta? o sa-mi cada vreun ghiveci in cap? o sa ma invadeze lacustele?

Imi cer scuze de la toti ceilalti participanti insa cum nici un moderator nu pare sa remarce offtopicurile si repetatele atacuri la persoana, sunt obligata, din pacate, sa ma apar singura.

Mergi la inceput