Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Hai ca acum reusesc sa intru, am incercat sa postez si dimineata, am scris mesajul si a picat netul. Pfii si scrisesem ceva. In fine...incerc sa reiau. Aseara nu am mai deschis ca m-au capiat copiii cu scandal la culcare, eram asa obosita si nervoasa ca am adormit inainte sa vina sotul de la aeroport. Nah, si azi nu e una din zilele la care spera Maria , pentru ca azi am o super criza a problemei mov. Nu va mai spun decat ca am toate manifetarile si din cele mai neplacute si intense si ma abtin cu greu sa nu plang (de fapt m-a sunat Sabina mai devreme si m-a prins bazaind, asa ca am incetat).
Gata, reiau capitolul vechi si raspunsurile din urma. pe rand.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
pentru ca azi am o super criza a problemei mov.
Mai, da' tu la doctor ai fost?
de Ioana (27.09.2007)
ligeea spune:
Roxana , tu regim tii ?
Adica -supe , iaurturi , carne la gratar , fara prajeli , fara condimente ?
Ti-ai luat ultraproct ? E f bun , inceraca sa alternezi hirudoid -creme nu gel , ala e pt. varice -cu ultraproct .
daca vrei un dr. bun e Marinescu la Fundeni , e cam spurcat la gura dar e chiar bun.
rodicamaries spune:
Off Rox, te inteleg perfect cu problema mov... si eu tot aman interventia(mie mi-a spus clar ca e nevoie de bristuriu)poate tu scapi mai usor...
maine o sa incerc si eu melcisorii, sau cum le zice, sa vedem ce iese, ca nu am calitati super de bucatareasa.
mai fetelor am si eu o intrebare intrebatoare... mie mi-a venit ciclu la 5 saptamani... cel putin asa parea, a tinut o zi si jumatate si de atunci nimica nimicuta, si am 10 saptamani de la nastere, si mentionez ca nu mai alaptez... am mai incercat sa-l fortez pe teroristul asta al meu dar nu vrea nici in ruptul capului... cand ii pun sanul in gura zici ca-i pun foc, asta e... am renuntat la idee, dar ce ma fac cu ciclu??? Nu ar fi trebuit sa apara?
Pana una alta iete niste pozici cu noi
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Roxana_G spune:
Sa nu uit, a venit Angelcare, model 301, dar nu am reusit sa il montez. In plus are instructiuni in germana. Poate vine sotiorul meu mai devreme azi sa il montam. Apropos de sot, incerc sa aflu ce si cum planuieste pentru ziua lui, ca vreau sa ii pregatesc o supriza. Ca atare operatia pentru problema mov cred ca va trebui sa o las dupa ziua lui, ca nu imi va arde de nici o iesire cu durerea cu pricina.
Lia, cafea nu beau, nu imi place, lactoza nu a mers, iau doza dubla. Mai ramane sa lucrez la lichide.
Afibebe, Nan 2 se da de la 6 luni si nici mama pediatrelor nu m-ar convinge sa il dau mai devreme.
Carpatina, iti mai scrisesem si dimi. Te intrebam daca vrei sa ne intalnim cand vii tu prin Romanika. Iar despre 1982, imi aminteai de o faza haioasa cu una din prietenele mele mai mari cu cativa ani. Eram gasca de colegi de la birou si vorbeam de revolutie, iar ea spunea ca era la facultate si se pregatea de sesiune si se tragea pe strada. Unul din colegi zice "ce sesiune, poate teza!", ca noi eram in gimnaziu atunci. Asa ca draga de ea, de cate ori ma vaicaresc de ceva, imi zice ca macar eu sunt tanara, ca nu se tragea pe strada cand eram in sesiune.
Betty, Herbolax imi dau dureri mari de burta. Oricum acum nu mai e numai taietura, azi am descoperit o chestie tare ca un abces.
Sabina, nu stiam superstitia cu porcul. O sa tin minte!
Emma, doamne ajuta sa fie bine de acum si sa nu se mai infunde canalul. sa treaca plansul bebelului.
SabinaY, pai cu laser vreau si eu sa prestez operatia, sincer am ajuns abia sa astept. Cat despre nasi, mai bine intrebi preotul. Cu sora ta nu cred ca e vreo problema. Nu stiu cu nebotezatul.
Luy, sa stii ca pap cereale la greu, chiar Fitness am luat. De fapt aproape numai asta mananc. Lapte cu supliment de lactoza, cereale, si iaurturi. Se mira si mama ieri ca arat ca am mai slabit.
Rodica, ce bine ca e Darius mai bine, sper sa fie bine de tot cat de curand.
Gema, . Ei, macar smulg cate un zambet altora.
Cecilia, ia si tu partea buna, chiar meritai niste cizme noi.
Nana, compot nu am bagat, ia sa incerc si din asta. Glicerina nu merge la mine. Oricum azi e o tragedie...nu imi arde de nimic, cred ca de aceea sunt asa depresiva si pesimista. Culmea, ca se zice ca te doare in fund cand esti nepasator, astia care au inventat expresia habar nu au.
Myral, ma fac ca nu am citit cate kg ai.
puiuti sarbatoriti azi
Alehiam, doamne ce elfisor frumos!
Yaia, hai sa imi zici ce si cum faci, poate ma mobilizezi si pe mine. Desi eu cu durerile mele - mov - nu prea mai sunt in forma si numai de sport nu mai am chef. E atat de scump Tudor! Cum statea el asa rasucit in cadita, iti vine sa il smotocesti putin.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danielle02 spune:
emma multa sanatate micutului
alehiam sa iti explic cum sta treaba,cand incerc sa intru pe flirk imi apare ca si cum ai intra pe yahoo mail,iar id-ul meu e deja scris acolo,nu trebe decat parola.unde am acolo sign out ca eu nu vad,am citit pagina ceea de sus pana jos si nu vad nici un sign out.trimite-mi tu aici linkul cu flirk daca vrei sa incerc,poate pot intra...
roxana sa treaca crizele.
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Poze noi cu noi...
http://good-times.webshots.com/album/561593781lmbogb
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Sunteti o familie frumoasa...
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
mami_papatot spune:
servusica mamicutze fericite! sa va traiasca bebelutzii si sa se "coaca " mari si pufosi! eu sunt o mamica de aprilie 2008 si urmeaza sa nasc la Elias, cu dr. Parvu...daca se numara printre voi mamici care au nascut acolo sau cu acest medic ( si in care eu am suficienta inceredere) si daca nu va rapesc prea mult timp , va rog din sufleti sa-mi povestiti si mie cum a fost!
va pupic si sper ca nu va suparati ca am dat asa buzna in casa omului!
mami_papatot 21+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
danuta36 spune:
Sim merci pt. reteta,am s-o incerc cat de curand...(asa putina faina?)
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana