Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
sim_stoian spune:
Sabina, nu pt ca nu imi plac, dar bila mea isi ia vacanta si . Stau si salivez pe langa husband.
Carpatina, poti sa incerci, desi e cam greu. Isi ia concediu si a zis ca nu isi misca fundul din casa
Maria, drum bun si spor la cumparaturi.
Hai ca ma apuc sa scriu reteta.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
sim_stoian spune:
Alehiam, ce dragalas e! Avem costumase la fel , doar ca eu nu i-am luat fes pt ca avem scandal mare cu fesurile si caciulile.
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by alehiam
danielle, incearca sa dai sign out de la id-ul tau... si apoi sa bagi id-ul comun... mai incearca ca nu o sa-ti para rau (parca ziceai ca ai avut niste probleme cu calculatorul... poate si de la aia o fi... zic si eu)
multumim de complimente
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
nu e nici unde pe pagina sign out,nici macar cont pe flirk nu am,imi apare acela de pe yahoo direct si apoi imi cere parola ca sa intru ii dau eu de capat imediat.
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
alehiam spune:
sim ma gandeam eu ieri cand ziceai ca ai luat pe rosu ca din asta ai luat ... iar fesul e mare si pentru mine... asa ca nici nu a simtit cand i l-am pus pe cap... ca si noi avem scandal la caciuli sau fesuri
alehiam spune:
quote:
Originally posted by danielle02quote:
Originally posted by alehiam
danielle, incearca sa dai sign out de la id-ul tau... si apoi sa bagi id-ul comun... mai incearca ca nu o sa-ti para rau (parca ziceai ca ai avut niste probleme cu calculatorul... poate si de la aia o fi... zic si eu)
multumim de complimente
nu e nici unde pe pagina sign out,nici macar cont pe flirk nu am,imi apare acela de pe yahoo direct si apoi imi cere parola ca sa intru ii dau eu de capat imediat.
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
danielle, apare yahoo-ul pentru ca flickr e legat de yahoo... asa ca da sing out pe yahoo si apoi incearca sa intri pe flickr
aeperju spune:
Am fost azi la dr si i-a desfundat canalul. a plans si el mititelul, am plans si noi pe langa el... si acum cu Dzeu inainte. Speram sa ramana desfundat, mai punem nettacin in continuare.
emma
http://good-times.webshots.com/album/561451368lReoen
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Carpatina, poti sa incerci, desi e cam greu. Isi ia concediu si a zis ca nu isi misca fundul din casa
Atunci.. vrei sa ii aduci tu pe scara blocului? .
de Ioana (27.09.2007)
alehiam spune:
Emma, sanatate multa micutzului. Bine ca ati trecut cu bine... el o sa se faca bine si nici macar nu o sa mai tina minte ce a patit.
sim_stoian spune:
Deci, reteta pt cozanacul rozeta:
Pentru aluat ai nevoie de: 250 g faina, 15 g drojdie, 2 linguri de zahar, 130 ml lapte, 30 g unt, 1 varf cutit sare, 2 galbenusuri, 1 lingura unt pt uns forma.
Pentru umplutura: 100 g stafide, 250 g nuca macinata, 1 fiola esenta rom, 70 ml lapte, 2 linguri cacao, zahar dupa gust.
Cum faci aluatul: cerni faina intr-un castron, iar in mijlocul ei pui drojdia faramitata, zaharul si torni laptele caldut. Omogenizezi, apoi framanti bine aluatul. Acoperi vasul cu un prosop de bucatarir si lasi aluatul la dospit la cald, timp de 15 min. Tai untul cubulete si il adaugi in aluat impreuna cu 1 galbenus frecat cu sare. Framanti din nou aluatul si il mai lasi sa dospeasca acoperit 30 min.
Cum faci umplutura: Amesteci nuca macinata cu cacao, esenta rom, stafidele si laptele, adaugand zahar dupa gust. Framanti inca o data coca si o intinzi in strat gros de 1 cm. Pui umplutura si rulezi. Tai bucati de rulou de 3-4 cm si le asezi unele langa altele (in picioare, ca sa spun asa) intr-o forma termorezistenta unsa cu unt. Dai la cuptor 30-35 min. Amesteci un galbenus cu 1 lingurita de zahar dizolvat in apa si ungi cozonacul cu 10 min inainte de a-l scoate din cuptor.
sim_stoian spune:
Ei, Carpatino, cred ca stiu cum rezolvi cu el. Ii aduci niste praline belgiene de alea in forma de scoici, stelute si caluti de mare si are ocupatie