Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
tomasa spune:
Iar sunt pe dinafara, n-am mai citit ce ati scris, chiar nu reusesc sa tin pasul cu voi... ufff!
Piciulika, multumesc din suflet pt. globuli si ulei! Sunt miraculoase, incredibil ce a crescut lactatia! chiar nu-mi vine sa cred, azi o sa renunt la ele si le tin pt. o alta scadere de productie, fiindca acum am de nu mai face fata piciulica mea. 

Luy, ieri a facut sotul meu globul. A dat pe el 180 de mii si inca 150 pe inscriptionat. E foarte frumos, cand apuc il pozez si pun pe flickr. Iar cu wrapul eu ma inteleg bine, e lung si al meu dar parca atunci cand il infasor si pun copilul nu ramane mult surplus. Cand l-am vazut m-am speriat cat e de lung, dar cand l-am pus practic nu mi s-a mai parut chiar asa. Iar pt. legatura m-am uitat pe mobywrap, linkul dat de ea. Mie mi-a facut din ala un pic elastic. Al tau e creponat? Oare asta sa fie diferenta?
Rox, imi pare rau ca ai asa dureri mari... Uite un pupic sa-ti treaca!
Mergi la medic, trateaza-te neaparat in modul cel mai constiincios, orice numai sa scapi de operatie.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
sim_stoian spune:
Danuta, da. Si se pune intr-un vas rotund de sticla.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Yaiaquote:
Originally posted by NanaMotoc
Rox, la mine, pr problema mov, functioneaza f bine compotul de pere iar de azi vreau sa aplic reteta de la Yaia, aia cu supozitorul cu glicerina, ca tot am cateva cutii din perioada sarcinii de cand luam suplimentul de fier. Sa vedem daca functioneazas i apropo Yaia, mercic de pont.
Cu placere, Nana, numai ca nu am fost eu cea care ti-am zis asta. eu mananc fructe uscate (prune, caise) ca sa nu ma constip. Desi rareori am problema asta. Cred ca trebuie sa multumesti altcuiva pentru pontul asta.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Ups, am incurcat borcanele. Deci Lia B daduse pontul asa ca draga Lia
si
ptr pont!Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007 Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
diwana spune:
Danielle, sterge ID-ul tau si trece-l pe cel de pe contul comun si parola comuna. Sau poate ai facut asa deja si mi-a scapat mie?
. Sau poate mai jos iti scrie 'sign in as a different user', si dau un click acolo.
Diwana si pitic Rares
moldoveanca spune:
Uff am ajuns si noi acasa.A fost groaznic la Bucuresti adica bebe a fost super cuminte in masina dar cand am ajuns a fost un adevarat cosmar.Atata a plans incat am plecat cu el spre spital.Insa cum il bagam in masina se linistea iar.Pana la urma am dat ture prin oras pana a adormit si apoi s-a linistit.Problema e ca de cand ne-am intors acasa vrea numai in brate si doarme agitat.Oare are ceva sau nu i-a facut bine drumul.Culmea e ca atunci cand il iau in brate se linisteste si zambeste oricum maine mergem la pediatru ca sa ma linistesc eu si sa vad ca totul e ok.
teo
Happiness_4_us spune:
Roxule, garantez pentru compotul de pere.
Vazut craciunel super dulce de Alehiam. E mortal. Sa va traiasca!
Noi am rezolvat cu biletele la intoarcere. Ne-au schimbat ruta, venim prin Frankfurt si pe 13 ianuarie. Mai stam o zi acasa. Hihihi. Bun asa, sper sa nu fie 13 cu ghinion.
Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Lia_B spune:
Nana, draguta nu-i nici o problema, sper sa-ti fie de ajutor. Sanatate multa si tie si bebicului.
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
moldoveanca spune:
Acum sa va intreb ceva mai foloseste cineva Huggies ca eu am avut la inceput din Anglia cateva pachete si erau foarte bune.Ma intreb cum sunt astea de aici si pachetul e cam mare ca sa cumpar unul intreg.
teo
sim_stoian spune:
Of, Moldoveanca, imi pare rau de probleme. Oricum, prin Bucuresti se circula tot mai rau, eu m-am dus ieri la Carrefour cu metroul. Am pus bb in marsupiu si la drum cu el.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)