Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
Lumi_Nag spune:
Tzuna ce mult imi plac mesajele tale... 
cand povestesti despre aia mica zici numai in mililitri
."A mancat x ml, a ramas x ml, pe care i-am diluat cu x ml lapte..... ![]()
George Catalin
roxanici spune:
Phili, vreau sa imi cer scuze ca de ziua ta nu ti-am urat La Multi Ani asa cum se cuvine, am uitat sa ma uit in listuta. in ziua cu pricina
O fac acum si te rog sa primesti urarile chiar si asa tarzii. Mi-am adus iar aminte cand am vazut buchetele de flori din pozele cu Bogdan. Asa ca:
La Multi Ani!!!! fericiti Phili, sa fii sanatoasa si fericita
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
tzuna spune:
Pai ce sa fac si eu LUMI_NAQ daca si linistea mea sufleteasca se masoara tot in mililitri de lapte/ supa bauti de Maria. Fetele cu bebei nemancaciosi si sub greutatea corespunzatoare varstei sigur ma inteleg.
Crina_mio spune:
Salutare, salutare
am avut o zi superrrrrrrrrrrr.
mama a fost la mine si a stat cu pitica. Doamne ce bine a fost sa ma mai rasfat si odihnesc si eu.
Votata Karra cu 5 puncte, votam si maine si in fiecare zi ca le merita.
Piticot doarme cu mama, sotiunea din dotare (ca tot am vazut ca e in discutie pe aici) e la serv. si eu "am citit" 12 pagini pe diagonala (ma intorc maine sa recitesc si vizionez pozici si filmulete) sperand ca aflu si eu, stiti voi ce. Pai ?!?!?1 pe mine ma lasati sa ma omoare curiozitatea?!?!?!?! de ce sa se afle pe PM si nu aici direct???
Crina si Maya Georgia
karra80 spune:
multumesc pt voturi dar se poate vota doar o data fiecare membru......
Va
ma duc la
ca Winnie o avut program de plans pana acuma abia ce o adormit.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 9
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati-poza carmina1
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
elyanne spune:
Andrei a mancat doar 50 de ml dupa baie...
M-am dus acu 10 minute iar, sa vad daca are vreun gand... si a mai mancat ceva-ceva... in total vreo 120 ml (cu ce mancase si inainte)
Daaaaar... mie mi-a pecat de mult piticii cu mancarea... mananca, nu mananca cat trebuie etc.
Si da... am ajuns la concuzia ca daca ii e foame, cere...
Eu m-am saturat sa ma rog de Elena sa manance (dupa ce s-au nascut baietii, pt. ca nu mai aveam timp de mofturile ei). Credeti ca moare de foame? Nu. Mananca... cand vrea, cat vrea.
La gradinita mananca mai mult decat destui din grupa ei, care's mai mari cu cel putin un an... E slaba... pt. ca e atomica rau... si nu se lipeste nimic de ea.
Acum, la runda doi, nu ma mai rog de ei cum am facut cu Elena... nu mai pot si nu mai vreau. Poate an sanse sa fie mai putin mofturosi decat surioara lor... Pana acum asa s-a dovedit... mananca mai bine decat ea, la aceiasi varsta aprox.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
BiancaM spune:
Iaca ce am gasit despre mersul sustinut:
Va raspunde Alexis-Virgil Cochino, medic rezindent pediatrie, IOMC "Alfred Rusescu", Bucuresti.
Georgiana: De la ce varsta este bine sa paseasca un copil? Am un baiat de aproape sapte luni caruia ii place foarte mult sa merga sustinut. Multi mi-au spus insa ca este prea devreme sa-l pun sa faca asa ceva, ca are coloana fragila si risc sa-i fac rau. Exista vreo regula legata de momentul in care poate pasi un copil? Copilul abia acum sta mai bine in fundulet (se cam leagana si mai cade) si nici nu se ridica singur.
La varsta de sapte luni, oasele (toate, nu doar coloana) sunt prea moi ca sa sustina greutatea corpului. De aceea, chiar daca el incearca sa se ridice, nu trebuie sa il „punem” noi sa mearga, nici chiar sustinut de manute. In momentul in care va fi capabil sa se ridice singur in picioare si sa paseasca va fi pregatit.
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
lilidana spune:
Ma chinuiesc si eu de o ora sa scriu ceva,sa citesc,da'nu ma lasa Maria Sa,David!
Am vazut ca multe sunteti in situatia mea,in ceea ce privetste relatia cu jumatatea,adica pe ping-pong,cum bine zice Roxanici.
Da' sunteti si cateva fericite cu o relatie ca la inceput,bravo Karra,mi-a placut mesajul tau!Il mentii fierbinte pe sotu',va zbenguiti,waww,ce bine de voi!
Noi suntem in faza "sandwich" ca Davidutz doarme intre noi!
Asa ca adio imbratisari,ne mai tucam pe deasupra copilului,dar altceva...pauza.In week-end mai reusim sa-l pacalim in patut,dupa ce adoarme,dar suntem cu urechile palnie,ce amor o mai fi si ala...
Gagyd,merci ca m-ai primit in club
,deocamdata sunt membru permanent,da' sper ca pe la primavara sa ies...daca vine cineva sa ma ajute,sper si eu ca altfel dau faliment
.
Kitty,tare frumoasa Giulia,are niste ochi superbi!
Vreau si eu PM cu anonima,please!
Vreau sa vad daca e aceeasi persoana care m-a intepat de vreo doua ori,dar nu i-am dat replica
.
Trebuie sa ies ca imi mananca David dictionaru'
.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 8 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
ralualexandrei spune:
HMMM lipsesc atat si cand ma intorc nimic nu mai e ca inainte?!
Sunt asa de satula de rautati...si aici era singurul loc unde nu existau,sau nu le vedeam eu?!
Oricum parca e ceva mai bine decat in iadul de afara...ehhh aberez,saptamana asta m-a daramat dar nu-i nimic mi revin eu ca doar am 3 motive ptr care sa zambesc.
Lui Edy i-au iesit 2 dinti si mie 100 de fire de par alb pe care le maschez cu roscat.
Robert se chinuie cu clasa a cincea si eu ma chinui cu el.
Maria e cand o zi inger cand... stiti voi azi a fost....
Eu de atatea nopti nedormite am devenit noctambula si cam atat.
Va pup pe toate si pe pitici mai ales
Karra am votat!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
martutza spune:
'neatza.
mMa trezit tero si acu nu mai am somn.Am lipsit o zi din motive intemeiate si vad ca ati descoperit cine e "amabila"care m-a atacat.Fiind tzinta atacului consider ca am dreptul sa stiu cine a fost.Mesajul ei nu a fost pe PM asa ca nu inteleg de ce o protejati si nu faceti public numele.Pana cand nu va aparea numele ei aici ..eu nu mai scriu.ADIO.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor