Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata,

Acest mesaj ii este adresat in primul rand Martutzei

Martutza- ai inebunit mama? Ce te-a apucat? Eu cred ca este o gluma lansata de zapacita de Absoluta(o stii doar ca e glumeatza )Nu cred ca stie nimeni cine a fost!Nu fa asta? Consideri ca este corect ca pentru o cucuoana de 2 lei ,sa ne privezi pe noi de mesajele tale? Nu-ti dai seama ca acum individa isi rade-n pumni de satisfactie? Chiar m-a dezamagit mesajul tau.Daca tu care esti atat de puternica cedezi...Am ramas fara cuvinte! Chiar a reusit frustrata asta sa te indeparteze de noi?Eu nu cred!

Hai ca ma enervai de dimineata! Daca si aici cand intru ma necajesc cred ca este cazul sa-mi fac rezervare la ospiciu.Pe voi va mai aveam ca alinare! Propunere:

ca sa terminam o data cu suspectarea si supozitiile in ceea ce priveste mesajul ala de kk-at eu zic sa rugam administratorul sa depisteze de pe ce calculator a fost trimis mesajul.Sotzul meu a zis ca se poate afla(si se mai pricepe in ale calculatoarelor)Totul este sa se si poata da astfel de informatii!!! Parerea mea este ca nu se merita insa vad ca deja lucrurile au luat-o razna.Daca pentru fiecare descreierata care se trezeste cu fundul in sus ne agitam atata inseamna ca deja ne plictisim,ca nu avem ce face.Da,sunt de acord mesajul a fost mizerabil(ca si persoana de altfel) dar de aici si pana sa ajungem la astfel de decizii e drum lung.Roxanici avea dreptate.Ok ! Are dreptul sa-si spuna parerea toata lumea pe forumul asta(mai dulce,mai dur) insa semneaza frate!Daca nu o faci atunci gasim noi solutii sa te descoperim!(desi imi este atat de sila )

In concluzie : Martutza esti mult prea desteapta ca sa cedezi in fatza unui mesaj anonim.O data ce zeci de voci au strigat "nimeni nu e ca martutza noastra " eu zic ca ar trebui sa-i multumesti individei pentru ce a facut.In locul tau as pocni de mandrie sa ma stiu atat de iubita si de apreciata.(daca as avea calitatile tale bineintelesUnde mai pui ca suntem multe care te stim doar din mesaje si te iubim.

Sper sa nu te supere mesajul meu.La cat am reusit sa te cunosc ma gandesc ca vei lua esenta mesajului si nu muzica lui.Graiesc mai dur insa spun lucrurilor pe nume.Asa ca....fa bine si intoarcete cu tot cu bagajel la familia ta chiar daca anonima ramane anonima.

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna dimineata,

MIHAELAAA - e super haios filmuletul.....David are personalitate.....si aceasta nu e activitatea lui preferata

MARTZUTA - eu zic ca nu conteaza cine a fost......conteaza s aramanem unite.....dintotdeauna au existat oameni buni si rai......la cei rai trebui datIGNOR.....si cum spun si celelalte fete trebuie s aramai inteleapta si matura.......si de aceasta datqa...... Victor Mihai care are o astfel de mama iubitoare si devotata;

KARLA32 - ma bucur ca ai ales sa fiti din nou o familie.....este ff important pt Luca si sunt convinsa ca si pt tine.......si speer ca de azi inainte sa fie sotul tau mult mai matur si responsabil;

ZADI - copiii sunt foarte diferiti, unii sunt mancaciosuii altii nu, fiecare copil are ritmul lui...........Nicolas sutn zile i care papa de rupe , altele cand abia ciuguleste......in schimb toata noaptea vrea titi si mami e zombi ca dimineata merge la serviciu;

DIANA - foarte frumoasa domnisoara Raisa

PHILI - Bogdan deja e baiat mare

KARRA - te-am votat mami de Winni.....inclusiv d epe calculatorul colegelor......

TZUNA - mama cand mai ai timp de gatit??????

FLOPICI - Marthuta e la inaltime.....si i-am aratat-o lui Nicolas......a zambit.....si a intis manauta la ea...... de la prietenul ei Nicolas.....daca-si mai auce aminte d eel

CRINA - e bine ca ai ajutorul mamei tal;

RALUALEXANDREI - multumim ca-ti faci timp sa ne spui ce mai fac copiii tai. Spor la invatat pt Robert, Maria sa fie ascultatoare......si lui Edy - micu' dintos

Cam atat.....mer sa ma intind ca asta noapte am facut kilometri d ela pat la patut...............

Suzy78, mami de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Asa......si acum despre noi!

Raportez noapte grea cu foarte multe treziri dintre care ultima care mi-a pus capac.Trezit copchila la 3.20,adormit la 5.20 dupa care iar trezit la 6.Acum e mai verde ca brazii.Va inchipuiti ce stare de spirit am,Asta e! Greu sa fii mamica.

Capacul insa mi l-a pus o emisiune de pe antena 3 care s-a numit "bone,minciuni si casete video" Nu vreau sa comentez caci nu mi s-ar parea corect fatza de fetele ce au deja bone angajate pentru puiutii lor insa...Cu riscul ca va voi supara ,ca voi da nastere la mesaje grele,ca voi primi kg de rosii in cap ,am sa-mi permit sa va dau un sfat.Daca aveti posibilitatea sa le supravegheati video nu ezitati.M-am ngrozit de ce am vazut.Nu o sa va vina sa credeti dar in toiul noptii injuram si aveam pielea ca de gaina.Nu va pot descrie ce am simtit.Era indignare,ura ,revolta! Prefer sa va par "paranoia"insa sa va dau macar de gandit.Am evitat sa va povestesc,ca la petrecerea de acum 2 saptamani o mamica imi povestea cum si-a concedit bona pe considerentul ca-i manca copilului mancarea.Normal ca intrebarea mea a venit fulger"In fatza ta"?Nu m-am gandit o secunda ca de fapt acea bona era supravegheata video de sotzul ei(stiam ca are greutate pe umeri).Mi-a povestit ca a vazut imaginile in care din mancarea pregatita de ea mai mult de trei sferturi se ospata bona iar capacul i l-a pus atunci cand a vazut ca desface o portocala din care copilului i-a dat doar o felie(restul mancand-o ea).In naivitatea mea am intrebat-o"dar avea grija de copil?" Raspunsul a fost sincer"Da,insa ti-ar place sa-ti stii copilul nemancat?" Am realizat ca avea dreptate.Asa ca ,ma repet,cu riscul de a ma considera paranoia,va rog din suflet daca aveti posibilitatea sa le supravegheati video sa nu ezitati.Macar o perioada pana va lamuriti cum sta treaba.Ufffff.....mi-a fost tare greu pana m-am hotarat sa va scriu si nici macar acum nu sunt convinsa ca am facut bine.Prefer sa-mi asum acest risc dar sa am satisfactia ca puiutii vostri vor fi ok.

In concluzie : Am realizat ca mi-am facut pacate barfind-o pe mama soacra.Ar trebui sa-i multumesc Domnului si la culcare si la trezire ca mi-a oferit aceasta optiune.Cum ar fi ea (priceputa,nepriceputa)nu ar putea niciodata sa faca ce mi-a fost dat sa vad.

Va pup si va spun sincer ca ma astept sa primesc mesaje mai dure insa o data luata hotararea nu am dat inapoi.

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

'Neata again.

Laura daca scriai un mesaj mai dulce te bateam.Am inteles ideea..."sa-mi spal dintzii cu Norvea"..reclama....OK..era 4 dimi..fimiu urla..io faceam ca trenu in gara...ce mai ..tacam complet de cautat drumul spre..Sapoca, Vedea, Nr 9 sau cum io zice in alte orase...

Suzy multi si dulci de dimineatza ca sa nu te ia cu greatza cand mai citesti "vorbele de duh " ale unora...imi revin repede.

Laura tot pt tine...trimite pe Ana la fimiu..asta ma striga din pat de 20 min.."ei-ei-hei-hei-e - bu-bu-e bu-bu" si pe toate vocile si cu potentiometru din ce in ce mai tare...pacat ca nu am apucat sa-l filmez ca sunt chiauna..la 3.20 trezire la 5 somn..la 7 trezire de tzitzi..si acum..FRESH CAN-CAN...MA DUC PE CAMPII...cine mai vine cu mine?

Absoluta da-mi vreo 3 joabe ca vreau sa cumpar palatu lu'Becali si nu-mi ajunge de acte la notar....si de fu gluma aia cu "am descoperit anonima"....zi-mi si mie sa nu crap aici de ciuda ca m-am ramolit si iau totu' in serios.

Pupici pt George, Bryan si Delia ca meritati mai multi de data asta..Pentru Amalia si Edy dintzosu de asemeni...si pentru restul stupului cate 1 in minus ca sa nu va luati nasu la purtare.
AM doare capu asa ca ma bagsa mananc ceva..daca mai am timp mai intru.Weekend minunat si linistit.

Sa nu uit ..in carfur..(asta asa sa mai aibe aia de ce se lua..ca cica nu stiu sa scriu)..sunt in oferta jucariile alea postate de Elpower de la crazytoys..si sunt cu 10 lei mai iefine decat pe site..ex "borcanul cu forme de biscuiti" e 62.90 si pe site 73.Si e tareeee mistooo.Merita.Fug ca ii lasa-i cu geamu deschis

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

'Neata fetili'

Roxigeo am luat scaunul de www.reclama/modules.php?name=Talcioc&op=ViewDetail&id_ads=38" target="_blank">aici. A ajuns in doua zile si sunt multumita de el.

Gabi78 mie nu mi-e greu sa ii dau cu seringa pt ca la ea deschide gura, nu se murdareste si ii dau 5 ml de supa oadata. Prolema e sa nu ii dau asa mancare pana il duc la gradi .

Mihaela asa cum face David la sters Horia face cand vede lingurita si nu vrea sa manance. Eu il spal la baie la chiuveta. Este foarte incantat de jetul de apa. Pe fata il spal cu mana uda.

Lumi nu mai erau lingurite la Carefour.

Revin sa va spun ce am facut la doctor. Azi incercam ficatelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mai, ceea ce se intampla tinde sa ia proportii pe care nu le mai putem tine in frau. Nu stiu ce circula pe PM dar sigur nu circula numele anonimei. Nu a aflat nimeni cine e. Absoluta v-a pus paie pe foc si voi... Absoluto, meriti batuta ptr asta; nu stii ca fetele is incordate acum?! Va promit si va asigur ca daca aflu cine e si sunt 100% sigura scriu aici.
Inca odata va rog SA INCHEIEM aici subiectul care nu merita nicidecum atata atentie.
Io nu ma simt nici mai dezbinata nici mai neunita cu voi, nici nu sunt suparata pe anonima asa tare, simt doar ca nu mai pot discuta cu voi altceva decat anonima!!!

THE HAPPY END

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Karra, votat si azi. Cate sapt de sarcina aveai in poza?

Andra, un pupic si multe incurajari ptr de 3 ori mamica. de 3 ori batuta la cap si muncita si apoi de 3 ori iubita.

Io lingurite de dat mancare la copil am de la Avent (ca sunt fan, am mai zis). Is pe masura guritei copiilor si dintr-un plastic cred, nu se rup bucati din ea. Sunt cam 20 roni 2 lingurite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata!
Loradin, am vazut si eu emisiunea de aseara pe antena 3 si imi venea sa plang de ciuda.Ce bestii se pot purta asa cu niste copii ma???? Cine lasa copilul cu o bona nu cred ca ar mai face-o daca vede emisiunea....sau ar instala camere video pt supraveghere.
Kiss stiu ca nu mai sunt....am gasit altfel totusi.

Martutza ma bucur ca te-ai razgandit (desi eram sigura ca o vei face.

Fetelor eu nu stiu cine a fost autoarea, pe PM am trimis mesajul acela, nu si numele autoarei.Si da...Absoluta a glumit, cel putin asa cred.Poate mai ne scrie ea ce a vrut sa zica.

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna dimineata.

Va doresc o zi minunata si cat mai lejera.

Multumesc Tzuna inca o data pt sustine.Si eu ma bucur de fiecare ml de lapte sau altceva cand mananca.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

'Neatza!

Pai femei serioase sunteti voi? Nici sambata nu o dormiti de grija aleia?

Ia sa trec eu la lucruri serioase.

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

Ia priviti cum ma lupt eu cu David....aici el a castigat.N-am nici o sansa cand e vorba de asa ceva.Imi da peste maini...si are numai 7 luni.
La voi cum sta treaba asta ...cum reusiti...Poate imi dati si mie un pont,ceva...

Mihaela,4+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mihaeloo!!! Pai de unde sa stie domnu' David ce-i faci tu acolo, bre? Te vede repezindu-te la fata lui cu un obiect neidentificat si ce vrei sa faca? Explica-i copilului ce vrei sa-i faci! La noi functioneaza...uneori. Alteori...trante greco-romane.

quote:
Originally posted by Val_
..................

Relatia cu sotul este buna, cu exceptia faptului ca practic nu ne vedem. In rest ne intelegem foarte bine, ca daca te intalnesti mai rar te si certi mai rar.

Noapte buna

Poze cu Mariuca

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

Foarte tare!

quote:
Originally posted by flopici

Gata Val, m-am conformat! Am puspoza in albumul de 8 luni!

Eu nu mai stiu nimic de krissy...poate mi-au scapat mie postarile....

Am patit ceva urat dupa baitza, care ma streseaza...ii curatam urechiusele cu mututoi de vata facuti intre palmele umede...asa m-a sfatuit dr...a zis ca varful mututoiului se opreste unde trebuie si se intoarce spre iesire...fata de betisoare...si mi s-a parut mie ca o ureche e mai murdara si am curata cu unul, si apoi cu altul...si la al doilea a inceputsa planga atat de tare...am luat-o in brate si atacut...nu am mai umblat in urechea aia, ci doar pe langa...la pavilon...am tras de el...l-am indoit...nu da semne sa o deranjeze ceva...oi fi facut ceva la timpan?

Florina, mamica de Martha Ioana 05.03.2007

Eu zic sa o mai urmaresti cateva zile si sa o pipai pe acolo, stii tu cum. Dar, cel mai probabil, s-o fi plictisit copila de atata cautat in urechisele ei si si-a zis sa te puna la respect. smecheroasa mica!

quote:
Originally posted by karra80

quote:
Originally posted by roxanici
[Lasati-o moarta cu anonima....probabil se hlizeste acu.

Daca tot sta si priveste sa se hlizeasca si la ce scriu eu acuma...tocmai am citi mesajul ca mi-a venit pe PM....parerea mea draga anonima esti o femeie frustrata, invidoasa si limitata intelectual.....si de ce nu si financiar din moment ce slujba Martei te-a impins la rautate.......
URAT DIN PARTEA TA...NU ESTI FEMEIE SI NICI MAMA INDEAJUNS INCAT SA FACI PARTE DIN GRUPUL ASTA.......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Daca de la asta v-ati aprins, apoi a fost inteleasa gresit Karra. Se referea la mesajul anonimei pe care l-a citit pe PM, nu la identitatea ei. Nu-i asa? Confirma Karra, ca e incendiu! Stinge-l!

Si tu, Absoluto, ce facusi , fato? Ti se paru ca nu sunt suficiente paiele de pe focul d-aci?

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput