Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
RaisaFudulu spune:
Mihaelaaa super tare Davidu...i l-am pus filmuletu si Raisei si sa stii ca nu il lasa la greu l-a ajutat din plin batea si ea cu mainile de ziceai ca cine a inteles.....si noi patim la fel
Avem pozici multe aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Selene ce faceti voi...va lupatti cu mancarea????? iA TRECI SI DA UN RAPORT COMPLET TE RUGAM
Avem pozici multe aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
iuliana_2007 spune:
Si Maya face la fel ca David.Si mai si tipa la mine.La fel face si cand incerc sa ii dau mancare si trebuie sa fiu pe faza.Mi-a daramat si castronelul cu mancare din mana.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
phili spune:
buna fetele!!mai apar si eu din cand in cand sa nu uitati de mine....asta nu inseamna ca nu va citesc,citesc tot chiar daca am un program f incarcat,cu riscul ca raman pana tarziu in noapte si citesc dar nu-mi scapa nimic.Cand trebuie sa scriu e mai greu,ori e prea tarziu,ori s-a raspuns deja,ori am uitat ce vroiam sa zic ,asta in cazul in care scrie-ti cate 8-9 pagini pe zi...
Bogdan e bine a facut 7 luni saptamana trecuta,are 73 cm si 9.5kg...nu mananca cu 10 guri,dar mananca de 6 ori pe zi,dimineata lapte,apoi la 3 ore fructe,apoi la 3 ore legume cu carnita,apoi la 3 ore lapte,apoi cereale cu lapte si apoi iar lapte.Dar in schimb imi doarme f bine,tot la 2-3 ore doarme,de la 30min la 2 ore.sta in fund bine cateva minute,apoi se trage pe fund pana ajunge pe spate,deci nu stiu ce sa inteleg..ori nu-i place in fund,ori nu e in stare sa stea..
in rest votatat KARRA
Relatia cu sotul...acum bine ,parca incet incet totul reintra in normal dar f.f.f. incet.La inceput eram tare stresati si obositi si ne certam putin,dar de iubit zic eu ca ne iubim mai mult,sufleteste vorbind...
va pup pe toate,sanatate ,crestere mare si spuneti-mi si mie fratilor..CINE E????

bogdan (11.04.2007)
tzuna spune:
KARRA_ te-am votat si eu.
Budinca a iesit ff buna ( 1/2 pahar orez fiert cu putin zahar si 2 pahare lapte), branza de vaci, 1 galbenus, 1 mar ras si am dat totul la cuptor 15 minute). a mancat Maria cu o pofta... dar numai 30g apoi a inceput sa se mataie, sa-si faca greata asa ca i-am blenduit a doau oara amestecul cu 90 ml lapte humana si i-am pus in biberon si a mai mancat inca 120 ml. Nu stiu ce sa mai fac sa manance si ea cu lingurita. Apoi am facut baie amandoua si de la ora 8 doarme dar se va trezi acusi sa manance ca s-a culcat cu burtica cam goala, budinca mancand-o la ora 18.
Week-end placut tuturor.
Mihaelaaa spune:
Phili,io nu reusesc sa vad pozele
Mihaela,
4+
si
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
phili spune:
scuze Mihaela eu sunt de vina....sarcina usoara iti doresc si crestere mare!!!
bogdan (11.04.2007)
flopici spune:
Gata Val, m-am conformat! Am puspoza in albumul de 8 luni!
Eu nu mai stiu nimic de krissy...poate mi-au scapat mie postarile....
Am patit ceva urat dupa baitza, care ma streseaza...ii curatam urechiusele cu mututoi de vata facuti intre palmele umede...asa m-a sfatuit dr...a zis ca varful mututoiului se opreste unde trebuie si se intoarce spre iesire...fata de betisoare...si mi s-a parut mie ca o ureche e mai murdara si am curata cu unul, si apoi cu altul...si la al doilea a inceputsa planga atat de tare...am luat-o in brate si atacut...nu am mai umblat in urechea aia, ci doar pe langa...la pavilon...am tras de el...l-am indoit...nu da semne sa o deranjeze ceva...oi fi facut ceva la timpan?