Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
anamana123 spune:
karra, te-am votat si noi!
mah, m-ati facut curioasa si pe mine... cine-i anonymus asta al nostru?
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
iuliana_2007 spune:
Karra te-am votat si eu.
Tzuna nici fetita mea nu se oamoara cu mancatul.Nu vrea sa manance nimic,mai manca iaurt cu cereale inafara de lapte dar acum nici pe ala nu vrea sa-l mai manance.Mai ales acuma de cand cu problema asta din ultimul timp deabea mananca laptele.
Ce sa va zic ca are aproape 7 luni si 3 saptamani si are 6,700 kg.Am ajuns la capatul puterilor
.Nu mai stiu cum sa procedez cu ea ca sa o vad ca mananca.Daca nu i-as face eu lapte sa manance nu ar cere.
Imi puteti da niste idei?
Una peste alta ma bucur este mai bine si cel mai important este sa fie sanatoasa.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
BiancaM spune:
Si pe mine m-au "curiosit" tare....Deci cine e?
Ieri mi-a dormit Amalia 2 ORE JUMATE la pranz, si dupa alte 2 ore a mai bagat o jumatate de ora de somn. Terminasem toate prin casa si nu mai aveam ce face
. Dar cand s-a trezit era asa de bucuroasa ca ne vede, ca a tinut-o numai intr-o chiuiala si gangureala
.
Clubul celor cazuti din pat, noi nu ne inscriem, ca Amalia nu a cazut. Nu am pus-o niciodata in pat. Daca tre sa o las singurica, o las pe jos cu jucarii nepericuloase, sau la ea in patut. Iar de schimbat scutecul, niciodata nu am folosit masuta de schimbat, tot timpul am pus-o pe canapeaua de la ea din camera, care e la 10 cm de pamant. Cred ca dupa ce o creste prea mare pentru patut, acolo o sa doarma.
Intrebare Voi credeti ca e mult daca papa la masa de seara cam 115ml iaurt si cam tot atat pireu legume cu carnita? DAca incerc sa-i dau apa dupa, nici nu deschide gura... Ma gandeam sa-i dau mai putin, ca sa pot sa o hidratez, ca altfel.....
Karra, votat!!
Editez, am pus si noi poza la albumul de 7 luni
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
Zadi spune:
Copii nemancaciosi si soti care au ideea: "lasa ca daca ii e foame va cere"
Eu am patit-o cu Ingrid. Ma bucuram la fiecare lingura cu mancare care ajungea in gura. A durat mult pana a mancat ceva mai bine adica dupa canini (1 an si 6 luni). Problema e ca si acum sufar daca nu mananca. Azi de ex., pt. ca am facut placinta cu branza, zana a mancat numai placinta. Am gatit pentru noi tocanita cu carne, iar lui Ian i-am facut separat. Nu a vrut zana nicicum sa manance mancarea gatita. Sotul meu a zis: " nu te mai ruga de ea ca daca ii e foame o sa ceara ea" dar eu insist sa manance.Barbatii nu sufera daca copii nu mananca, am senzatia uneori ca faptul ca refuza mancarea ii scuteste pe ei de stresul de a le da sa manance.
Oricum si de mananca bine sau mai putin bine, important este sa fie sanatosi, sa aiba cat de cat o dieta echilibrata.
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
gabi78 spune:
Buna tuturor!
Aum am reusit si eu sa citesc si tot citesc si ...cine e?
Am cam citit pe diagonala si asa din aducere aminte..
Bryan merge super!
Horia are o gramada de par ciufulit!!
kiss straduieste-te sa nu ii mai dai cu seringa! Este f greu pt tine si aia nu e masa pt copil. Scuze, asta e parerea mea!
lingurite am luat de la Baby Nova un set cu vreo 5 parca. Sunt bune, un plastic mai tare, nu sunt adinci insa si eu nu pot sa ii ciorba cu ele. Eu folosesc lingurite de inox obisnuite, cele de tort.
Daca mai e ceva...mai scriu.
Va pup!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Mihaelaaa spune:
Ia priviti cum ma lupt eu cu David....aici el a castigat.N-am nici o sansa cand e vorba de asa ceva.Imi da peste maini...si are numai 7 luni
.
La voi cum sta treaba asta ...cum reusiti...Poate imi dati si mie un pont,ceva...
Mihaela,
4+
si
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
gabi78 spune:
quote:
Originally posted by Mihaelaaa
Ia priviti cum ma lupt eu cu David....aici el a castigat.N-am nici o sansa cand e vorba de asa ceva.Imi da peste maini...si are numai 7 luni.
La voi cum sta treaba asta ...cum reusiti...Poate imi dati si mie un pont,ceva...
Mihaela,4+
side
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Eu il duc in baie la chiuveta, pt ca acolo ii place. Si mai sta daca e servetelul umed. Altfel nu..dar nici ca David nu face
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
flopici spune:
Zum zum zum...
bebe doarme, sot plecat la bere cu baietzii...mami are timp de stat pe forum.
Votat Kara!
Felicitari Mihaelaaa! Am ras cu lacrimi ( scuze...tu plangi ca te chinui si io rad). Da e atat de haios...Am vazut de trei ori filmuletul...Martha nu face asa...chiar ii place sa o sterg la guritza.
Iuliana, ma bucur ca e mai bine copilasul!
Karla, ce bine ca suntetiiar o familie...sa dea DD sa ramana asa!
Relatia cu sotzul...foarte buna...dincolo de pingpongul pe care il facem...si de faptul ca tot greul pica pe mine...compenseaza el in alta parte...intr-o dimineatza mi-a facut pachetel pentru birou.
Branzica o tin la frigider 2 zile. Dr a zis ca e in regula.Intreba cineva...
Martutza...esti un exemplu de maturitate si intelepciune. Pupic de la Martha mica!
Iunita, faine retzete, multumim ca le impartasesti!
Pupici pentru toti copii bolnaviori.
Imi pare asa de rau ca nu am timp sa pun poze...nici paxelei nu am trimis...:(... o sa incerc sa recuperez...da sunt asa prinsa la birou.
Gata, ma duc sa fac baiza la fetitza...
Zum zum zum
roxanici spune:
Ioaanooooo (Ioanaradu), unde esti? adica stiu unde esti, acu esti la Matei la Ploiesti. Unde ai fost zilele astea ca ai pierdut ditamai scandalu', n-ai aruncat si tu niste paie pe foc!
Stefaniya, sper ca te muti si esti sanatoasa.
Mihaelaaa, tare mi-i drag Davidu' ca stie ce vrea dom'le, adica nu te bagi tu peste el sa faci ce vrei din el. Iooooo, il iau prin invaluire pe raresu si cu miscari scurte si precise.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Val_ spune:
"Barbatii nu sufera daca copii nu mananca, am senzatia uneori ca faptul ca refuza mancarea ii scuteste pe ei de stresul de a le da sa manance."
Zadi cred ca ai mare dreptate.
Mihaelaaa si eu am ras cu lacrimi, impreuna cu sotul, la filmuletul cu David. Si ne-am uitat de cateva ori. Da, e tare hotarat si are ceva forta.
Florina (Flopici) bine ca mai dai si tu cate un semn de viata. Asteptam poze cu Marthuta mica.
Relatia cu sotul este buna, cu exceptia faptului ca practic nu ne vedem. In rest ne intelegem foarte bine, ca daca te intalnesti mai rar te si certi mai rar.![]()
Noapte buna