Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Annisia-multumesc, si voi sunteti niste frumusei....vad ca ceremonia baii a iesit super...mai ales cand se adauga si putina miere :)!
bb yannis a crescut si s-a facut dulce, dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna, va saluta un Cristinel super cuminte

Noi am venit de la primul nostru vaccin, nu pot sa cred, cand l-a intepat s-a uitat cu niste ochi mari la asistenta, nu pricepea mititelul ce se intampla, s-a strambat putin, dar nu a zis nimic, nici atunci nici dupa. Sper sa nu se razgandeasca pana mai tarziu.A papat putin in masina pana acasa( isi papa gecuta), acasa schimbat pus jumatate supozitor(am mai pus jumatate cand am plecat la cabinet) si compresa cum m-a invatat Sim, continuat papa, iar acum doarme.
Ne-a cantarit la cabinet si aveam 5300g, dr a zis ca e fffff bine, sa coninuam fara supliment,am mai luat 3cm in 3 saptamani, ceea ce este iar fff bine, deci avem 63cm, lunganul lui mami.

Sa va spun ce am patit aseara, am avut program artistic de la ora 20, am vrut sa-i dau sa pape, sanii mei fleasca m-am speriat, l-am pus la san si nu tragea nimic, il arunca afara, am zis ca e gol sanul asa ca l-am trimis pe tata sa ne cumpere milumil,intre timp ne-am linistit,am facut baita, iar dupa am zis sa mai incerc sa vad daca gaseste ceva in tatzi, a inceput sa suga, de unde ????????? nu stiu, a stat atarnat de tatzi pana la 23 cand a adormit bustean pana la 5 dimineata.
asa ca fetele care alaptati nu va descurajati, are dreptate Sabina, chiar daca sunt tatzile fleasca ei tot gasesc.

Vazut pozici, Rodica este un dulce Dariutu, nici Cristinel a lui Afibebe nu e mai prejos, ce sa mai avem o ''gasca'' de papanasi si dulcetele tare frumosi.
Sanatate multa mamici bolnavioare.

Merg sa fac si eu un nani cu Cristinelul meu.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/561417081tbyGhG?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Am venit si noi de afara, unde ne-a plins ploia in parc, oricum bine ca a dormit si Antonia mea putin la aer, caci cum am ajuns acasa s-a trezit. Inainte sa mergem in parc am fiost sa dau la developat niste poze de la botez, pregatesc un album pt nasa a carei zi e duminica. Si Antonia mea a stat si s-a uitat la toate albumele foto de pe pereti, cat a asteptat mami descarcarea pozelor de pe card, si in final a adormit.

Acum sta si se uita la un catelus de plus, pe care l-a primit de botez, si ma duc si eu sa mananc ceva.

Nana, multa sanatate lui Andrei!

Pinacolada, sa va traiasca micul crestin, e frumusel foc!

Rodica, si Darius are falcute tare dragute!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nah, ca de bine ce mi-a taiat pediatra nurofen-ul pe motiv ca il zapacesc pe bebe si doarme prea mult, azi noapte n-a mai dormit deloc. A chieunat de la ora 2 in continuu pana pe la 7. Pur si simplu n-a avut chef sa doarma. Asa ca eu sunt pe langa capsata de sinuzita, si chiauna. Maine mergem sa-i faca vaccinul si o sa imi "negociez" cu pediatra macar doua pastile de nurofen pe zi ca nu mai poooot!!! Si mai am de facut si un bilantz de divizare pana maine dimineata si simt ca o sa dau un maaare chix.

Sim, fac inhalatii, si de trei-patru ori pe zi. Iau si niste capsule naturiste (fasaiala ca nu le simt efectul). Si vremea asta ma pune pe butuci, zau!

Nana, si Vlad suge de la un singur san la o masa. Cam 10-15 minute. Pe urma nu mai vrea. Ce-i drept, eu nu-i fac proba suptului, ca m-am lecuit de la Miruna. Dar de crescut creste intr-o veselie. Are 6800 gr la 10 saptamani si 62 cm. Cum ia piciul in greutate? Cred ca asta e mai relevant decat orice.

Carpatina, spor la invatat!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Nu reusesc deloc sa tin pasul cu cititul...

Piciule am cumparat Evamilk sper sa faca ceva, mi le-a recomandat pediatra.

Am fost si noi din nou la control si am constatat ca a lua 300 gr intr-o sapt, deci e bine ptr cat mananca printesa.

Nana sanatate puiului.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Pinacolada felicitari penru botez.Ce mamica frumaosa are Rares.
Vazut si bb cu cravata bestiala poza si super ideea.
Yo de Craciun vreau sa fac niste calentare pentru tot poporul.Insa acasa n-am timp sa le fac...decat noaptea...iar la munca...nici atat...acum sunt destul de ocupata cu sf de an.Mai fur idei de la voi...sa vad ce mai ziceti
Nana sanatate micutului si te asteptam mai des pe aici.

Si mie imi lipsesti

japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ana, de bine ce iti scrisesem tie, m-a lovit si pe mine sinuzita. Ieri m-am plimbat prin parc si a fost umezeala. Asa ca asta-noapte m-am foit non-stop, am luat pana la urma un paracetamol si s-a mai calmat. Azi bag o inhalatie cu sare ca nu se mai poate.
Am vazut poze cu Darius si Cristian, frumosi foc, ce falcute au
Nana, multa sanatate, sa scapati de belea cat de repede. pentru Andrei.
Am fost si am luat calendarul, a iesit fain.

Sim si Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sabina pe mine ma stresau doctorii ca trebuie sa manance des si regulat ca sa ia repede in greutate...noroc cu doctorita de fam ca e o draguta.Cum mai te simti?
Afibebe ce rotunjor baietel

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Nana, ce greutate are acum Andrei? cat a crescut?
nu stiu ce sa0ti zic, decat sa il pui des sa suga.Sora mea sugea tot asa, 60 de ml (dupa proba cantarului, proba in care eu nu cred) si se ingrasa un kil pe luna.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

S-a nascut cu 3.470, dupa prima luna avea 4.400kg, iar la 3 sapt avea 4.900.
De regula maninca 130-140, doar la masa trecuta a mancat 60.
S-a nascut cu 51cm si la 6 sapt avea 57cm.
Ne mai ducem la control miercurea viitoare cand face 8 sapt.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, uita-te aici poate gasesti ce vrei: imagineata.ro. Eventual, suna-i.

Sim si Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput