Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai nu stiu ce vrei de la el saracutu, ca a crescut super bine
Ali, mi-a trecut durerea de cap. 300 gr e perfect! de fapt, e chiar f mult.
Ana si Sim, uuuuf. Imi pare rau de sinuzita voastra. sa va faceti repede bine! Inhalatiile cu ceaiuri nu ajuta? nu ma pricep, intreb si eu....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabinelu, multumesc. Mai ajuta inhalatia cu apa si sare, dar nu face chiar minuni. Deocamdata m-am ascuns la caldura

Sim si Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mandarinutza, Ana, Roxali, Devylla, Sim, Annisia . Si voi imi lipsiti tare mult.
Speram sa scapam de asta si sa revin.
Ma gandesc cu groaza ce o sa facem acasa in Ro daca nu reusim sa le stabilizam pana pe 15 dec cand venim.

Apropo Sabinule: crezi ca e posibil sa ne intalnim cu dr Culcer sa il vada pe Andrei si sa isi dea cu parerea? Nu stiu daca o sa reusim in dec ca suntem si cu botezul, dar poate in ianuarie, pana pe 12 ca atunci plecam.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

pai nu stiu ce vrei de la el saracutu, ca a crescut super bine

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

La noi te referi?

Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

poze noi cu andrutu:

http://community.webshots.com/album/561451368lReoen

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sabina am scapat de una si cred ca apr colicile...aseara se strangea toata...are si obiceiul sa adoarma pe burtica mea, dar se vede ca nu-i mai convenea nici asa...voi beti ceva ceaiuri sau le dati la bebelusi siropele??

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Nana la Andrei se referea , ca a luat un 1kg intr-o luna.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nana, la voi ma refeream, da. si de ce sa nu puteti sa va intalniti cu dr culcer? sunt convinsa ca puteti, ea are si cabinet, nu e doar la spital.
cand mai vorbesc cu ea, o sa ii spun despre voi.
sa-mi dai un mail sa-mi zici diagnosticul si tratamentul (nu PM, ca PM se mai sterg automat etc etc, e riscant)

Mergi la inceput

Sabinule, ti-am trimis acum mail despre Andrei.
Iti multumesc din suflet de ajutor.
Pupici.

Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Parca Amar ma intreba la un moment dat de ce am schimbat numele lui Andrei si nu mai este Razvan.
Tarziu am facut legatura ca islandezii nu au a cu caciula si z si l-ar fi strigat Rasvan, iar la ei ras = fund iar copiii ar fi facut glume pe seama lui Andrei la scoala, drept pentru care am hotarat ca e mai important sa nu fie el traumatizat decat ca ne place noua numele Razvan, asa ca am renuntat la Razvan si ne-am hotarat sa ramana doar Andrei.
Problema a aparut cand am mers sa il inregistram si sa luam certificatul de nastere. Aici am aflat cu stupoare ca nu putem sa-i punem Andrei pentru ca nu e nume islandez iar Andrei este obligat sa ia cetatenie islandeza pentru ca si taica-su o are. Am vrut sa renuntam la cetatenie insa nu a fost posibil, asa ca ne-am vazut obligati ca, pe langa Andrei, sa punem si un nume islandez, iar singurul care se potrivea si la noi a fost Stefan.
Asa a aparut Andrei Stefan, de parca nu erau suficiente belelele pe care le aveam.

Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput