*** LA REDOUTE *** (60)
Raspunsuri - Pagina 7
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Unboticutz,
multumesc pentru raspuns.
si eu cred ca are legatura cu faptul ca am facut refuz de plata, dar acum nu stiu daca sa mai astept comanda; ii scriu maine lui Sabine.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
poze David
Eu nu cred ca are legatura cu refuzul de plata.Eu in ziua cand am avut banii pe charge-back,am si lansat o noua comanda cu banii aceia+bonul cadou de 20 de euro si au retras banii imediat,ma rog nu stiu daca doar i-au blocat sau nu,ca n-am cum sa verific la bancomat,dar nu mai apareau pe card,dupa.
Bratu Monica spune:
Fetelor,sa nu luati asta:http://www.laredoute.fr/vente-sac-femme-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324124560&documentid=428207&categoryid=30365823&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
am luat neagra si e o carpa de 2 lei.Poate cu 5 euro merge,dar asa e tzeapa mare.NU MERITA!!!!!!!!!!!!!
Monikka
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by adeea_ro
am primit un mail care spune asa:
Bonjour,
Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques.
Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l'interêt que nous portons à la qualité de nos services.
Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.
Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr
si apoi mi-au dat si un cod.
dar cand il introduc nu se intampla nimic in cosul meu, nici cadou, nici reducere, nici taxa 0...
trebuie sa respecti cerintele codului, care sunt scrise cu litere mici sub poza mare a mesajului primit.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
adeea_ro spune:
ma poti ajuta?
* Pour un montant minimum d’achat de 15,28 € sur laredoute.fr. Offre valable une seule fois 3 semaines à partir de la date d’envoi de cet e-mail pour toute commande passée dans les collections Redoute Printemps Eté 2007 et Automne Hiver 2007. En cas d’indisponibilité, vous recevrez un article de valeur commerciale similaire. Non cumulable avec une autre offre.
Conformément à la loi Informatique et Libertés du 06/01/1978, vous disposez d'un droit d'accès, de rectification et d'opposition aux informations vous concernant qui peut s'exercer par courrier à : La Redoute - Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2 en indiquant nom, prénom, adresse et n° de client.
Par notre intermédiaire, vous pouvez être amené à recevoir des propositions commerciales d'autres entreprises ou organismes, ou être informé également de nos offres par e-mail, téléphone, SMS ou par courrier. Vous demandez à recevoir nos offres commerciales. Si vous ne le souhaitez pas il suffit de nous le signaler par courrier à La Redoute.
gabitaco spune:
pai din ce inteleg eu ... tre sa comanzi produse din colectia Redoute Printemps Eté 2007 et Automne Hiver 2007,fara prix rouje, vert , ori alte preturi reduse deja, de minim 16 euro, si asta in cel mult 3 saptamani de cand ai primit mailul de la ei.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
maria_alexia spune:
Ati vazut ce de reduceri la TTBA?
Eu am parcurs doar o treime din seciunea tricouri si deja am cosul plin
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Ati vazut ce de reduceri la TTBA?
Eu am parcurs doar o treime din seciunea tricouri si deja am cosul plin
unde???....unde???... vrem si noi.....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
gabitaco spune:
gata...am gasit....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
madau spune:
Asaaa...azi sunt acasa, am de facut mancare..si pe urma "redoutez"!!!!!
Feli ala e Leappad-ul ptr peste 3 ani parca, principiul e la fel cu al Mirunei...numai ca nu apesi cu degetul ci ci creionul ala, si au niste exercitii mai complexe. Oricum..pretul e bun, merita
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gabitaco spune:
na...acu alta belea....nu mai merg codurile care reduc FDP....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii