*** LA REDOUTE *** (60)
Raspunsuri - Pagina 8
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
na...acu alta belea....nu mai merg codurile care reduc FDP....
pai ce coduri reduceau FDP in ultima vreme?Ca eu inafara de 64084 pe care deja l-am folosit...nu mai stiu nici unul.
Giova spune:
am fost la posta si nu am nici un colet. asa ca pot sa-mi iau adio la cel din 24 oct.. am primit si eu un cod personalizat. am vazut si reducerile, am bagat ceva in cos, dar vreau baniiiiiii!!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
felicia74 spune:
mama, ce reduceri!!! Am innebunit la lucruri de copii!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by gabitaco
na...acu alta belea....nu mai merg codurile care reduc FDP....
pai ce coduri reduceau FDP in ultima vreme?Ca eu inafara de 64084 pe care deja l-am folosit...nu mai stiu nici unul.
21733
11568, FDP offerts + boite couture, valable chez SO HOME
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by Giova
am fost la posta si nu am nici un colet. asa ca pot sa-mi iau adio la cel din 24 oct.. am primit si eu un cod personalizat. _
si eu astept comanda din 26 oct. Nu am aviz...si nici colet la posta, ca am fost azi pe-acolo
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
gabitaco spune:
heloooouuuuu ... unde sunteti toate mai? la LR???? umpleti cosurile la greu,ai???
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
madau spune:
Gabita...exact acolo eram
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Giova spune:
si eu tot pe laredoute. am gasit sol. de unde sa-mi incarc cardul. sa vedem ce va zice husband-ul.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)