*** LA REDOUTE *** (60)
Raspunsuri - Pagina 6
adablackcat spune:
Mi-a ajuns coletul din 31.10. De data asta sunt tare happy. Imi place tot ce-am luat. Hai ca incerc sa caut ceva linkuri, desi adidasii puma ce i-am luat nu mai sunt pe site.
www.laredoute.fr/vente-la-chemise-a-jabot.aspx?productid=324103871&documentid=346107&categoryid=33105945&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta e chiar draguta, din material fain.
www.laredoute.fr/vente-le-cache-coeur.aspx?productid=324103929&documentid=346107&categoryid=23110583&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta l-am luat ca l-a laudat una dintre voi, imi place dar nu stiu cand o sa-l port.
www.laredoute.fr/vente-le-pull-v.aspx?productid=324073943&documentid=346107&categoryid=23110583&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">e vestitul pullover, mi-am luat pe roz, imi place mult, e foarte decoltat si trebuie purtat cu un top pe sub.
www.laredoute.fr/vente-jazzpant-aws.aspx?productid=324122061&documentid=201207&categoryid=22914411&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pantalonii astia sunt cam stramti pe mine dar mai slabesc eu.
www.laredoute.fr/vente-pantalon-coupe-baggy-aws.aspx?productid=324122314&documentid=201207&categoryid=22914411&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pantalonii pe negru sunt tare tare faini dar puteam sa iau un 38 ca 40 e cam largut, sunt captusiti.
edit: Am mai luat o camasa alba de la laura clement marimea 40 si mi-e putin mare, era bun un 38, ca e si putin elastica.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by croco21
Cred ca a fost ori 27405 ori naiss. Pacat ca s-a terminat ceasul ala, as mai fi folosit codul.
Editez: daca te ajuta, eu mai am notat un cod care scade tot 20 E din 30: 75906 avec cadeau boite maquillage
http://community.webshots.com/user/croco21
mersi,am gasit si eu intre timp codul 75906
la 27405 imi spune ca e personalizat.
brianna spune:
Adeea_ro, eu am fusta http://www.laredoute.fr/vente-jupe-boule.aspx?productid=324116020&documentid=346107&categoryid=32406815&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 din februarie. O port extrem de des si e super ok. Se comporta super la spalat. Un mic comentariu totusi: eu port 40 la ei, iar fusta asta e 36 si mi-e numai buna.
unboticutz spune:
aveti idee cam ce dimensiuni are covorasul asta:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3937941&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=42&Mode=Update&Single=true&ksource=-1#DescDetail
dupa denumire ar trebui sa fie foarte mic dar in poza imi pare maricel.
---------------------------------------
common sense is not really so common
ella_74 spune:
hello,
fetelor eu n-am mai facut comenzi din vara, ca am asteptat sa-mi iau banii de pe chargeback.
Dupa ce mi-am recuperat banii, am dat si eu o comanda;
deci, comanda e data pe 4 noiembrie,am primit emailul de confirmare, apare si in "suivi" insa in cont banii inca sunt pe hold, desi ar fi trebuit sa fie trasi deja, cel putin asa era in trecut.
la voi cum se intampla? la cat timp dupa ce ati dat comanda ies banii din cont?
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by ella_74
hello,
fetelor eu n-am mai facut comenzi din vara, ca am asteptat sa-mi iau banii de pe chargeback.
Dupa ce mi-am recuperat banii, am dat si eu o comanda;
deci, comanda e data pe 4 noiembrie,am primit emailul de confirmare, apare si in "suivi" insa in cont banii inca sunt pe hold, desi ar fi trebuit sa fie trasi deja, cel putin asa era in trecut.
la voi cum se intampla? la cat timp dupa ce ati dat comanda ies banii din cont?
cam 3 zile; poate banca nu-ti ia banii datorita reclamatiei
---------------------------------------
common sense is not really so common
ella_74 spune:
Unboticutz,
multumesc pentru raspuns.
si eu cred ca are legatura cu faptul ca am facut refuz de plata, dar acum nu stiu daca sa mai astept comanda; ii scriu maine lui Sabine.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
adeea_ro spune:
am primit un mail care spune asa:
Bonjour,
Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques.
Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l'interêt que nous portons à la qualité de nos services.
Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.
Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr
si apoi mi-au dat si un cod.
dar cand il introduc nu se intampla nimic in cosul meu, nici cadou, nici reducere, nici taxa 0...
felicia74 spune:
mey, m-a innebunit lumea cu Leap Frog asta, nu mai pot sta copii fara el Cred ca-i iau si eu Ilincai unul de pe LR, ca e la juma de pret fata de Romanica (normal, nu?)
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
Feli, de www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22906240&productid=324093416&documentid=419507" target="_blank">Leap Frog-ul asta zici? Din cate pricep eu, functioneaza cu un creion special, nu e cu touch-screen, ca cel al lui Mada, de ex...