*** LA REDOUTE *** (60)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitaco spune:
am vrut sa-i cumpar fetei cizmulite de pe LR, da m-am lecuit dupa o vizita prin magazine. Nu ii vin cizmele pe pulpa. Marimea ei nu se inchide la fermoar, in altele nu-i intra piciorul... asa ca ramanem la ghetute luate din magazin, pe "pobatelea" - vorba fetei.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
felicia74 spune:
ei, lasa, draga, ca la banii astia, de nu-i veneau le faceam cadou Nah, de la 15 euro la cei 50-80 cat costa in Romanica e ceva. De acum asa fac, ca nu pierd nimic, ori o imbrac pe fii-mea ori p fata cea mica a nasei mele
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Giova spune:
Adeea_ro si eu am facut o comanda pe 24 oct. cu 2 produse. Inca nu a ajuns, dar eu mai sper.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Aseara am pus o comanda si am folosit codul 64084 pt. fdp=0. L-am mai folosit o data si apoi am incercat de cateva ori , dar n-a mai mers, aseara a mers iar.
vrei sa spui ca aseara a mers codul 64084 pe un cont pe care ai mai folosit codul asta?
Ca eu stiu ca merge o singura data pt un cont.Si tare bine mi-ar prinde si mie un cod de FDP=0...
saptamana trecuta am luat cizme pt copil.Am dat exact 99 RON.Mi-au placut si oricum pe LR n-am vazut cizme pt baieti.Pe neprobate nu iau,ca m-am invatat minte.
unboticutz spune:
eram si eu datoare cu link-urile din comanda facuta in 23 oct dar vad ca majoritatea articolelor nu mai sunt disponibile. am gasit cateva, daca mai gasesc revin:
http://www.laredoute.fr/vente-la-veste-grand-col-chale.aspx?productid=324105697&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12 frumusel, grosut.
http://www.laredoute.fr/vente-parka-tipster-femme-taille-34.aspx?productid=324114607&documentid=389608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12 uratica, material prost si croiala aiurea.
http://www.laredoute.fr/vente-top-fines-bretelles.aspx?productid=324077954&documentid=482607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12 frumusel dar nu e de calitate foarte buna
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-3-pieces-pyjama-cardigan-sac-comme-le-jour.aspx?productid=324105187&documentid=428207&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12 frumusica, bumbac bun, moale.
coletul meu a fost facut praf, rupt, inclusiv cu ambalajele hainutelor rupte si pus intr-un sac de rafie.
uitandu-ma pe acte am vazut ca exista si un numar de colet dar sunt prea idioti sa ni-l dea.
---------------------------------------
common sense is not really so common
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Aseara am pus o comanda si am folosit codul 64084 pt. fdp=0. L-am mai folosit o data si apoi am incercat de cateva ori , dar n-a mai mers, aseara a mers iar.
vrei sa spui ca aseara a mers codul 64084 pe un cont pe care ai mai folosit codul asta?
Ca eu stiu ca merge o singura data pt un cont.Si tare bine mi-ar prinde si mie un cod de FDP=0...
saptamana trecuta am luat cizme pt copil.Am dat exact 99 RON.Mi-au placut si oricum pe LR n-am vazut cizme pt baieti.Pe neprobate nu iau,ca m-am invatat minte.
Da, de pe acelasi cont l-am folosit a doua oara(doar un cont am).
Oare n-o fi si in functie de produsele care le ai in cos? Eu am avut si masina de paine.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by alina morostesquote:
Originally posted by Jasminequote:
Da, de pe acelasi cont l-am folosit a doua oara(doar un cont am).
Oare n-o fi si in functie de produsele care le ai in cos? Eu am avut si masina de paine.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Eu l-am incercat acum si nu vrea,imi spune ca l-am folosit deja,ceea ce e adevarat.
alinamoro spune:
Am pus acum 2 produse in cos si am incercat iar codul si nu mai merge, imi zice non aplicabble.
adablackcat spune:
Alina m, eu mi-am mai facut un cont tocmai sa pot beneficia de unele coduri de doua ori. Normal, inainte mi-am facut inca o adresa pe yahoo. Si eu am in cos cate ceva, dar mai astept sa ajung pe la banca sa pun banii.
Ce le aduce Mosul copiilor vostri? Eu m-am gandit ca www.laredoute.fr/vente-ensemble-pour-poupees-graco.aspx?productid=324110278&documentid=201207&categoryid=26708667&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astea sunt tare frumoase si costa destul de putin pentru cate piese sunt. Si le-a comandat o prietena deja si astept sa-i ajunga sa le vad si eu.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adeea_ro spune:
daca pachetul iti vine rupt e clar ca l-a "aranjat" cineva de la noi de la posta.
nu poti afce nimic? reclamatie, un super scandal la diriginta de posta...
ca daca nu sunt vinovati cei din oficiul posta ar fi trebuit sa nu-l accepte de unde l-au preluat in halul ala, nu?
unele servicii functioneaza la noi ca acum 50ani, iar Posta clar e in situatia asta
oare lor nu le e rusine de client cand vine sa-i dea asa un pachet?