*** LA REDOUTE *** (60)
Raspunsuri - Pagina 4
adeea_ro spune:
vreau si eu o fustita de vremea asta, ceva din raiat, care sa mearga cu cizme si ciorapi mai grosi
ce ziceti de aceasta? a luat-o cineva?
mersi
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-boule.aspx?productid=324116020&documentid=346107&categoryid=32406815&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
vl-ad spune:
Va mai aduceti aminte de mine?Am aparut si eu insfarsit dupa o lunga perioada , am inceput serviciul si abea imi mai ajunge timpul .Daca ar avea ziua 48 de ore ce bine ar fi!Oricum eu v-am citit cat am putut de des.De comandat nu am mai comandat nimic insa pregatesc de mult o comanda dar nu stiu cand reusesc sa o dau.
Am testat si eu niste coduri printre care si hiver care da cadou seche cheveux nacre et noir , care habar nu am ce inseamna.Poate ma ajutati voi.
Mai am inca o intrebare: uscatorul de par mai este disponibil?Daca da imi puteti da va rog codul pentru el.
si spor la cumparaturi
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
vl-ad spune:
Andreea, multumesc frumos!
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Giova spune:
Adina acum vroiam sa-ti raspund despre Hiver.
sapt. asta esti de dupa amiaza? am pierdut notiunea.....
eu cred ca merg la posta azi, nu am aviz nici acum pt. comanda din 24, si multe ati primit de o sapt..
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
addya spune:
duceti-va fetelor la posta nu stati dupa aviz!!!!
yo la cele 2 comenzi din 26 nu am avut aviz decat la una
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
X-ray spune:
ada eu astept doua colete unul de pe 31(ala care mi l-au trimis din nou) si unul de pe 1.daca iti ajunge cel de pe 31 da de stire sa ma duc la posta si eu.merci
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by adeea_ro
oare lor nu le e rusine de client cand vine sa-i dea asa un pachet?
Pai nu le e, pt ca, de regula, persoana care ti-l preda nu e aceeasi cu persoana care il scaneaza cu mana. Eu nu am avut probleme pana acum. La a doua comanda, coletul era un pic desfacut intr-un colt, atat cat sa poti introduce mana si, cand mi l-au predat, am pus-o pe tipa de la ghiseu sa mi-l cantareasca sa vad daca corespunde greutatea cu ce e scris pe colet. Si a corespuns. Treaba asta am invatat-o de la fetele de aici.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
danielac spune:
quote:
Originally posted by alina.a
ada eu astept doua colete unul de pe 31(ala care mi l-au trimis din nou) si unul de pe 1.daca iti ajunge cel de pe 31 da de stire sa ma duc la posta si eu.merci
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
cum ai facut sa iti retrimita pachetul?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
ligeea spune:
Am primit si eu un cod azi care zice cam asa -20 Euro reducere la o comanda \mai mare de 55 E si expedierea gratuita ?
Exista sau e teapa ?