***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

vroiam sa multumesc celei care a postat link-ul cu premergatorul de la quelle dar nu mai stiu cui si m-am uitat in urma dar nu mai vad. Oricum multumesc, l-a comandat si eu. Cica in 3 saptamani ajunge. Cam nasol.....

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by gabiu

graviduta, ma bucur ca ai deschis un subiect despre diversificare pt ca asa mai vad si eu ce fac alte mamici. Eu am incercat sa-l diversific pe pui dar nu-mi prea iese. Nici din biberon nu vrea sa suga, el tot la san vrea. Totusi, cam 30-40 gr de suc de mar cu morcov sau cereale cu mar tot papa. Dar mai mult nu-i chip. Si asta de o luna jumate! Poate nu e pregatit sau i-e lene sa inghita

minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Gabi, dar tu nu alaptezi? De ce ai inceput diversificarea asa devreme? Nu ia bine in greutate sau vrei sa-l intarci? Ai incercat sa-i dai cu lingurita? Poate nu suporta biberonul .

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Buna tuturor mamicilor si capsunicilor !!
Intram si noi sa vadem ce mai e nou ... Noi astazi am fost pentru prima oara la cumparaturi si la cintarit, numai noi doua !! Nicole a fost cuminte, chiar prea cuminte, a trebuit sa opresc sa verific daca e OK, ca nu o pot vedea in oglinda, cum e ea asa cu fata "invers" sensului de mers. Am fost la cintarit : avem 7,300 kg la 5 luni si 5 zile - data trecuta,acum 5 saptamini avea 6,600 kg,deci 700 de grame in 5 saptamini...eu ma declar multumita, avind in vedere ca papam numai tzitzica ! Apoi am fost la cumparaturi, miine mergem la un Baby Shower, nu stiu cum va reactiona cu multa lume necunoscuta in jur, sper sa fie bine, daca nu plecam acasica...
Va doresc un weekend placut alturi de puiuti si soti...uneori cred ca al meu e putin gelos, toata atentia mea e indreptata spre Nicole...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Elteka, Pepsi Multumim pentru ca ne-ati vazut!

Manuela de Poohy

Cezar Florian de Tincutza

Am si eu o intrebare: biscuitii cu gluten de la ce varsta pot fi dati bebeilor? Sau incepand de la ce greutate?
Am cautat astazi in 5 farmacii si nu am gasit biscuiti pt bebei fara gluten... si as vrea sa ii dau si juniorului. La el mesele de fructe sau legume parca nici nu ar fi, plange de foame dupa si bea aceeasi cantitate de lapte ca si cum nu i-as da nimic altceva.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kid

Am si eu o intrebare: biscuitii cu gluten de la ce varsta pot fi dati bebeilor? Sau incepand de la ce greutate?
Am cautat astazi in 5 farmacii si nu am gasit biscuiti pt bebei fara gluten... si as vrea sa ii dau si juniorului. La el mesele de fructe sau legume parca nici nu ar fi, plange de foame dupa si bea aceeasi cantitate de lapte ca si cum nu i-as da nimic altceva.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Kid, de ce nu-i dai cereale? Exista biscuiti fara gluten?

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

nu mai reusesc sa tin pasul cu voi...

Azi am fost sa consult un medic care cica a studiat medicina traditionala la Beijing; mi-a dat niste picaturi pentru boby ca sa-i treaca scaunele astea dese; am zis sa incerc si homeopat fiindca azi doctora pediatra mi-a zis sa-i dau antibiotic si evident ca m-am opus.

Pepsi, nu sunt suparata pe tine, dar sunt atat de haituita ca n-am vazut intrebarea ta; ma intrebai daca am folosit fiolele mentolate; pana la urma da si a fost tare bine cu ele; m-au desfundat si pe mine

Sunt tare fericita ca am o Bobytza in dormitor, face nani, l-am adormit in brate ca are asa dureri de la dinti si cu greu am reusit sa-l adorm.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Vali5 multumesc pentru apreciere! Esti draguta!
Ramona7 dragut pianist mai ai!
Ankaa si eu am patit ca si tine! E cam greu sa fii observata pe aici!(Cu exceptia lui Vali!) Abia astept sa te vedem!
Imi pare rau ca nu pot fi mai des pe forum! De fiecare data cand citesc mai aflu ceva util! M-as bucura daca as primi si eu putina atentie, doar putina! Am semnat si eu petitia! Sper sa se schimbe ceva in bine!
Va pup! O noapte linistita!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cind citesc articolul pus de alexia imi dau seama ca totusi a avut si parti bune alergia lui dominc, el intre un morcov si o bomboana, alege morcovul, si intre ciocolata si un mar, alege marul.

ramona,e mortal piticul cum cinta la pian. se uita david al meu super captivat! multumim de aprecieri la casuta, stii cind am vizitat cu agentul de imobil eram gravida cu a doua sarcina si i=am zis sotului, in casa asta vreau sa-mi cresc copii.cald primitor, cu focul in semineu, si bradul, si abia astept sa fac cozonaci ca dominic are voie acuma. de andrada si eu intreb de citeva zile si nu dau de ea, mi se parea ca era pe mess cu citeva fete de aici, dar nimeni nimic. androix e cu scoala ca a inceput facultatea!

kay, ma bucur ca vestile sint bune

graviduta, aici mesele de infasat au niste saltele care se pun pe ele, si alea au ceva ca niste cureluse sa legi pe bebe. bine ca nu a patit nimic micuta!

mica, pup pe maya, dulceata de fata! asa, a luat ea bine in greutate, bravo fetito, macar sa nu te mai stresezi acuma, lasa fata in pace si da-i sa suga!asa e cu scosul afara mie imi da gura sa zic, ptr ca eu nu stau in montreal ci la 5 km de el, si la 35 km de centrul lui, deci asa mai la tara, si aerul e ok fara de marile orase. of, e nasol numa cind ma gindesc la atita praf

liviana ti-am dat pm cu anestezia, ca eu am facut una generala si tot am alaptat, in cel mai rau caz te mulgi si congelezi, pina cind poti din nou sa-i dai, dar cum ti-am zis in pm sigur sint medicamente anestezie si la voi ptr cezariana, si atunci poti alapta, cum ti-am spus de mine, am alaptat pe dominic in sala de terapie intensiva, nici bine nu facusem ochi din operatie. sanatate multa sa ai, ma gindesc la tine

duda, poate dupa citeva luni cu soacra si eu o sa prefer bona..... bine ca alaptezi exclusiv pina la 6 luni, stie micuta ce e bine ptr ea! incepe din timp s=o obisnuiesti la biberon, ca sa nu fie prea brusc si sa sufere. si fa-ti provizii la congelator de lapte ptr cind nu esti acasa, dar vei putea alapta si daca te intorci la munca, chiar si asa putin tot e bine.

florentina, poate ca sint eu obosita(e ora 12 noaptea la mine) da nu am inteles intrebarea ptr fetele care alapteaza? eu, il pun la sin suge la amindoi sinii, si=l culc si gata, nici nu mi-am pus problema ca nu am destul sau ceva. dupa ce suge bebe tau, pune degetul mare deasupra sinului la citiva mm de sfirc si aratatorul sub, si fa miscarea asa impingi putin inspre spate si apoi stringi dar sa nu atingi partea maro, si vezi daca iese lapte. la mine iese tot timpul dupa ce suge bebe, deci lapte este acolo, si el doarme bine 2=3 ore. citisem recent un articol si cica 8-10 mese pe zi sint normale, printe ele inca citeva "deserturi" sint iar normale

angela, bravo, f bine a luat nicole, ma bucur ptr voi. cu sotul tau e normal sa fie gelos, dar imi permit sa=ti dau un sfat, profita la maxim de perioada asta ca trece tare repede.distractie la baby shower

kid, de ce nu-i dai cereale de bebei, biscuitii sint in general recomandati de pe la 8 luni, glutenul aici e recomandat de la 1 an! iar pina la 1 an alimentul de baza la bebei este laptele. deci e normal sa bea lapte. introducerea solidelor nu se face ca el sa-si scoata mese de lapte la 6 luni, e inca prea mic, mult prea mic, ca sa-si scoata mese de lapte. aici ii dai lapte si apoi ii dai legumele la o masa, si dupa masa de legume ii mai dai lapte daca vrea. pina la 1 an este un proces de invatare a lor pe hrana solida, dar laptele ramine alimentul de baza.a, si biscuitii trebuie sa ramina asa ca o delicatese, un desert, ca ei au zahar.

graviduta, sint biscuiti din orez, si aia nu au gluten

ella, m-am linistit, ca ma gindeam ca ti-am pus asa mai multe intrebari si nu mi-ai raspuns, pina la urma mi-am zis ca te intreb daca te-am suparat cu ceva, acu m-am lamurit stii de ce te-am intrebat, ptr ca in camera lui david vroiam sa iau un humidificator si are un recipient in care se pun produse mentolate, si nu stiam ce sa fac ca aici sint nerecomandate inainte de 2 ani. dar il voi lua, si il voi folosi cind e bebe mai mare. avind in vedere ca tu ai alergii te-ai gindit ca poate diareea copilului e legata de laptele de vaca....stiu imi vei zice ca a baut asta de citeva luni, dar sa stii ca sint si efecte intirziate, poate fi intoleranta, aia da de obicei diaree asa, fara sa reusesti sa o tratezi cu nimic. la inceput tu l=ai alaptat, de cit timp e pe lapte praf?intreaba si pediatra, poate e bine sa=l pui pe un lapte special citeva saptamini sa vezi daca e vre=o ameliorare.

poohy, ce mai faci, ce face micuta?

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Alynta, stai linistita ca noi te citim. Poate nu avem ce sa raspundem, ca nu stim si de-aia nu postam nimic legat de intrebarile tale. Dar nimeni nu trece neobservat pe-aici.

Pepsi, si eu o sa-i dau lapte dupa masa de legume, probabil si dupa alte mese. Asa mi-a recomandat pediatra, cand am discutat cu ea despre ce urmeaza in programul de diversificare.

Mara facuse o vanataie la genunchi, dar i-a trecut extraordinar de repede. Nu se mai vede nimic. Ma gandesc ca daca ar fi avut ceva ar fi plans incontinuu.

Ieri am primit o comanda de la La Redoute cu hainute pt Mara. Daca va intereseaza, am postat linkurile aici. In august, i-am mai luat niste hainute de la LR, adica www.laredoute.fr/vente-combinaison-enfant-cocoon.aspx?productid=324121544&documentid=201207&categoryid=22910847&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">un combinezon ursulet pe bej, www.laredoute.fr/vente-combinaison-bebe-cocoon.aspx?productid=324122351&documentid=201207&categoryid=22910847&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">un combinezon rosu-visiniu si www.laredoute.fr/vente-veste-bebe-cocoon.aspx?productid=324122842&documentid=428207&categoryid=22910847&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> o vestuta gri, dintr-un material plusat. Vestuta o au www.laredoute.fr/vente-veste-bebe-cocoon.aspx?productid=324122842&documentid=344707&categoryid=22910847&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">si pe roz, dar era mai scumpa atunci cand am comandat eu. Sunt dragute lucrurile lor si unele sunt chiar convenabile ca pret.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

graviduta, am inceput "diversificarea" ca sa-l obisnuiesc si cu alte gusturi. Nu vreau sa-l intarc. In continuare suge la san dar mi se pare ca prea putin. De ex ziua suge de 5 ori dar numai cate 60 gr ( in medie) iar noaptea de vreo 3 ori, idem. Deci in total nu cred ca suge 500 gr. Si m-am gandit sa-i dau suc de morcov+mar ca sa-i fac pofta de mancare. La inceput a mers dar apoi iar s-a lenevit. I-am introdus apoi lapte cu cereale pe care la inceput le-a vrut iar apoi nu. Nu-ti inchipui ca a mancat mult, doar max 40 gr. Si asa ma chinui in fiecare zi incepand de la 4 luni jumate. Mai are putin si face 6 luni. Nu puteam sa incep la 6 luni sa-i dau direct o masa, de aia am vrut sa incep treptat.
Si mamanca numai cu lingurita, acum piureuri mai groase. Cu biberonul nu-i chip sa-l obisnuiesc. As fi vrut sa mamance macar o masa de aprox. 100 gr si restul san sau poate si putin suc de fructe. Dar poate nu e inca pregatit si eu incerc degeaba.

minunea mea
poze

Mergi la inceput