***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (20)
Raspunsuri - Pagina 17
ramona7 spune:
dicirstea Ups, si noi am avut problema asta azi noapte. L-am luat in barte si s-a trezit, a tacut. Apoi, in patut, adormit, iar plans. Nu stiam ce sa-i mai fac. Pana la urma s-a potolit singur.
Ce frumos e ursuleata!!! Si ce fel sta el la tati. Asa ii place si lui Razvan.
elteka, ce interesant trebuie sa fie! Sunt curioasa cum e pe acolo. Daca ai timp si poti, eu sunt interesata si de fotografii si impresii de prin zona.
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara
dicirstea spune:
Da' numai la tati ii palce sa stea asa, iar eu sunt geloasa si il pun si la mine. Dar cred ca am prea multe "denivelari" si sta bine . Azi a inceput sa "mearga" in 4 labe. Mai mult sarea ca o broscuta sa apuce jucarelele din fata. Bineinteles ca s-a oprit cand am incercat sa il filmez pentru posteritate
Bine ca am vazut intr-un mesaj (nu dati cu pietre ca nu mai stiu cine a scris) ca trasul urechii vine de la dintisori ca tocmai ce vroiam sa dau buzna peste doctorita. Ca ma tot uitam in urechiusa, pe dupa urechiusa si nu vedeam nimic ce il putea supara.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
ankaa spune:
Dicirstea ms pt rasp.Al meu dak plange in somn si il trez,nu s mai opreste.
VALI5 cu siguranta in cateva zile pun pozele.
Zilele astea vom avea si noi un dintisor.Deja s vede o luniuta alba in zona,dar nu f clar.Eu ma bucur acum,dar knd ma gandesc la c ma asteapta..
anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
lbelciug spune:
Buna fetele!
Am lipsit o vreme pt ca a trebuit sa-mi rezolv problemele de ordin fizic. V-am citi pe diagonala..
La operatia cezariana mi s-a facut un granulom de fir care supura si chiar sangera, asa ca a trebuit sa consult un chirurg (de Badiu mi-a fost imposibil sa dau). M-a curatat un pic, n-a gasit firul care nu s-a resorbit, si daca in 10 zile nu trece buba, va trebuie sa-mi taie zona si sa caute firul care e probabil in profunzime.
In urma incidentului cu muscatul de furculita incisivul central de jos a capatat o mobilitate f mare si nu pot musca deloc. Am facut radiografie. Salva Domnului nu e fracturat, insa trebuie sa fac o operatie care sa-mi consolideze radacina si deci sa nu se mai clatine. Chestia asta implica operatie cu anestezie, intrerupt o vreme alaptatul etc... nu prea frumos, dar e f necesar. Cred ca saptamana viitoare o comit.
Chiqui, ma bucur ca iti e de folos wrapul!
Didi, nu stau deloc bine la capitolul radacini de dinti. Eu am paradontoza, adica gingia e retrasa mult de pe dini... m-am operat in trecut din acest motiv dar acum se pare ca trebuie din nou.
cristinamaria, ce norocoasa esti ca te duce sotul in week-end romantic! Vreau si eu! Deocamdata... doar visez frumos noaptea (la propriu)!
Duda35, eu as alege-o pe cea de 54 simpla si placuta.
ramona7, un bravo pt pianista!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
mica0307 spune:
cristinamaria sa aveti distractie placuta si sa ne povestesti si noua cum a fost si mai ales unde. Lasa ca mergem si noi la anu' prin calatorii ca acum inca mai alaptam si nu putem lasa tzitzi acasa.
pepsi avem mese si mese, zile si zile. Cand mananca foarte bine (sau asa cred eu), cand nu vrea deloc sau putin. In ultimele 2 saptamani a luat 280 gr ceea ce e foarte bine. Da sa stii ca nu ne deranjezi, din contra ne place cand intrebi. Iar sfaturile tale imi sunt de mare folos. Da hai sa comentez unul... ala cu scosul afara chiar daca e bolnav...mare adevar, dar nu si in cartierul meu murdar si plin de praf. Ca s-au apucat astia acum de spart trotuare, inlocuit borduri si e un noroi si un praf..... Hai ca te pupam. A vazut si Maya ca ai intrebat de ea .
liviana pai nu exista alta solutie? SI cat tre sa intrerupi alaptatul? Crezi ca Bogdanel o sa vrea sa stea cateva zile pe lapte praf???
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
lbelciug spune:
Mica, eu sper sa fie vorba doar de cateva ore, cat am anestezia in corp. O sa ma mulg sa-i pun laptic deoparte pt 1-2 mese (sper sa am de unde scoate).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
duda35 spune:
Vali5, mersi
Anastasia s-a nascut la 38 saptamani, ora 13.20 si a avut 51 cm. Deci tu faci vaccinul...eu nu stiu ce sa fac pentr ca alaptez, nu stiu daca influenteaza sau nu...o sa intreb medicul.
Pepsi, mersi, e bine ca e soacra, e din familie...cu toate ca eu prefer bona.
Cu alaptatul vad ca voi fi obligata sa alaptez pana la 6 luni exclusiv ca iubitica nu se lasa, dar incep serviciul in ianuarie si sper sa reusesc sa o invat cu biberonul.
Florentina, mersi de sfat, sa vad daca alta solutie nu am...eu nu m-am mult niciodata, nici la Eric, nici la Anastasia, dar daca nu am alta solutie sa accepte biberonul o sa incerc....
Azi Anasatasia a dormit 3 ore legate...demult nu a mai dormit asa...
Va doresc seara minunata!
Florentina Roman spune:
Dicarstea, si al meu sare ca broscuta de 3 zile. Ca sa-ti dai seama daca-l doare urechea, apesi usor cu degetul in dreptul ei(in dreptul orificiului) si vezi reactia lui bb. Daca plange sau se stramba...mergi la dr, daca nu, stai linistita.
Fetele care inca mai alaptati, cum vine la voi laptele, ca la mine e mereu pe invers...de ex, seara l-am culcat mereu pe Cipri la ora 20, dar laptele se lasa cam dupa o ora-doua si, bineinteles ca bb nu se satura si-i dau completare...
Poze
duda35 spune:
Florentina,
La mine laptele nu e constant.
Sunt seri in care se satura si atunci adoarme la san, altele in care nu se satura, dar ea nu ia biberonul, asa ca o las sa suga pana oboseste si adoarme.
De regula lapte este noaptea si dimineata la primele 2 mese si se satura.
Apoi spre seara mai putin si inainte de culcare cum ne e norocul.
La noi depinde si de cate mese papa, in unele zile 6 in altele 7, asa ca nici sinii nu mai stiu cand si cum...
gabiu spune:
graviduta, ma bucur ca ai deschis un subiect despre diversificare pt ca asa mai vad si eu ce fac alte mamici. Eu am incercat sa-l diversific pe pui dar nu-mi prea iese. Nici din biberon nu vrea sa suga, el tot la san vrea. Totusi, cam 30-40 gr de suc de mar cu morcov sau cereale cu mar tot papa. Dar mai mult nu-i chip. Si asta de o luna jumate! Poate nu e pregatit sau i-e lene sa inghita
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007