***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

alexia, multumim pentru articol! Din pacate este adevarat, cunosc cateva familii care duc adevarate negocieri cu cei mici pentru a manca ceva sanatos. In rest, copiii respectivi sunt dependenti de dulciuri. Adaug la dependenta si tv + calculator.

ankaa, astept pozele. Imi place foarte mult sa ma uit la copilasi. De cand ma stiu mi-au placut copiii.

ramona7, veti avea un mic artist in familie.

ali24, imi pare rau ca sosirea voastra in Germania nu este asa linistita precum ati dorit. Chiar nu stiu ce se poate da preventiv unui bb impotriva racelii. Nu poti da un tel doctorului?

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

vesti bune !

asta e ultimul meu post, acum strang laptop-ul si il pun la carat. nu o sa am net ceva timp, din pacate... incerc sa-mi iau d`ala de wireless connection. intru cand pot, de unde pot ! va pup mult, mult, mult !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

kay, si noi te pupam.
Asteptam vesti bune de la tine.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata!
Am facut analize lui R si in urma hemoleucogramei a iesit o usoara anemie si o mica carenta de fier asa ca dam sirop de fier 5 pic/2 ori pe zi.
Fontanele este prea inchisa si am redus vigantolul la 2 picaturi urmand sa-l reducem la una sau deloc daca nu se rezolva problema.As vrea sa stiu si eu sa-i masor fontanela.
Sunt tare bucuroasa ca am rezervat bilete pt un Craciun atipic la Baile Felix.Chiar ok pretul pt acea perioada.14mil.
O sa scriem si noi la subiectul -DIVERSIFICARE-
Am semnat petitia!

POZE rares(7 mai 2007)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109960&whichpage=2
http://good-times.webshots.com/album/561232529avCXugP]Am 5 luni/sunt barbat[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Kid, Pepsi, Vali5, Ramona7 - multumesc pt ca v-ati uitat la pozele cu zambaretul mamii. Pozele cu el mik si urlacios sunt cenzurate. Din alea face numai tati, ca mami e cu el in brate sa-l linisteasca.

Kay - numai vesti bune asteptam!

Petitul a papat azi prima lingurita cu suc de mar.
Ieri a papat 80 ml de supica pasata dupa ce alaltaieri papase 60 ml si mai vroia. Dar eu vreau sa-i dau treptat, nu vreau sa-i inlocuiesc mesele de lapte de la mine, ci doar sa se invete sa mai papae si altceva, sa mai pot iesi si eu din casa macar cate 2 ore intregi, poate chiar 3!

Linkul cu poze noi este urmatorul:
http://picasaweb.google.com/fam.faur/Petit_septOct2007

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

'Neata, gagici! Azi copilu' meu a luat o tranta de pe masa de infasat, cam de la 1 m inaltime. Acum pot glumi pe seama asta, dar m-am speriat rau de tot. Din fericire, nu a patit nimic, dar a tras si ea o sperietura zdravana. A cazut intre masa de infasat si canapea si cred ca asta din urma a amortizat caderea.

In legatura cu subiectul legat de diversificare, ideea nu-mi apartine, eu doar am pus-o in practica. A fost mutat din clubul scutecelor aici. Poate mamicile mai avansate ii pot raspunde lui gabicighi, ca eu nu ma pricep deocamdata. Sincer, mi se pare ca subiectul s-ar incadra mult mai bine aici, in clubul scutecelor, decat la parintii intreaba, deoarece se adreseaza in special mamicilor de bebei si nu se refera la stricte intrebari si raspunsuri, ci la impartasirea de experiente. De aceea, am solicitat mutarea la loc a subiectului si, eventual, acordarea calificativului de "fierbinte", pentru a-l face mult mai vizibil si usor de accesat de catre mamicile interesate. Astept raspunsul moderatorilor/adminilor.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eu azi fac prima supica ...cu Thea stiu ca am procedat asa:zeama de la supica am dat-o separat si legumele pasirate separat.voi cum procedati?si dupa ce se obisnuieste cu gusturile o sa-i fac legumele la aburi.

banana le-ati dat?mie mi-a zis neonatologul ca putin e ok.

mentionez ca eu pina acum i-am dat doat suc de morcovi si de cateva ori cereale seara.

Ali intreaba in farmacii daca nu au ceva preventiv dar parerea mea e ca nu are rost sa stimulezi imunitatea daca nu e cazul

Ramona total videoclipul sunt f draguti ai tai!

Ancamari si pozele voastre sunt f frumoase

kay te pupam si noi!

Elteka waw Estonia ce interesant cred ca e o experienta super sa intereactionezi cu atatea culturi.abia astept si eu sa ajung in Finlanda desi in ianuarie nu cred ca va fi foarte cald

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Waw Carrie - 2800 de mesaje!

Elteka - bine ai revenit cu mesaje luuuungi!

Tamaraspt - am uitat sa te salut ca te-ai intors, recunosc ca am citit din 2 in 2, ca am capul mare de cand e Petitul bolnavior. Cum v-ati acomodat acasa? Cred ca esti mai ocupata aici.

Didialex - nu stiu daca ti-am multumit pt ca ai vizionat pozele de la botez, asa ca o mai fac acum: multumim! Cred ca asa am realizat ca nu am mai postat poze de 2 luni. Doamne ce repede au trecut!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Da Ancamari prestez pe forum din 2002 din luna in care am aflat ca sunt insarcinata cu Theodora
pe atunci stateam multisor pe chat ca nu erau odiseile specializate

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

ankaa sa stii ca si Mati plange in somn de mi se rupe sufletul, daca il rasucesc nu fac decat sa aman cu 15' alta repriza de plans. Si are programul asta aproape fix. de cca o sapt. in jur de 5 dimineata. Daca il trezesc imi trage un zambet stirb de ma omoara si o tine intr-o joaca si un gangurit pana pe la 7-8 de zici ca nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase. Dar acum tot citind si luand bucatele de prin mesaje le fac puzzle si ajung la concluzia ca ii dau dintii. Desi nu se vede nimic alb sau rosu. Dar se si trage de o ureche, mesteca biberonul de zici ca e din carnita, azi ar fi molfait cate doua jucarele odata pe langa maneca si barbita si maraia de suparare ca nu le dovedeste pe toate odata era mortal ca si poza, dar nu pot sa-l pacalesc ca se opreste sa se uite la mine.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput