***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (20)
Raspunsuri - Pagina 19
Carmen_So spune:
Pepsi, am vazut ca intrebai de picaturi mentolate. Noi am folosit, puse in umidificator. Sunt foarte bune, miroase placut in camera, daca ar fi dupa mine as pune si parfum in umidificator da' asta chiar ca nu cred ca e voie. Picaturile sunt speciale pentru bebelusi, aici se cheama karvol. Iar umidificatorul e cu aburi reci, ca parca citisem ca ala cu aburi calzi creeaza o atmosfera mai greu de suportat, de "vara indiana".
Alynta, Graviduta are dreptate. Cred ca toata lumea citeste pe toata lumea, dar uneori e atat de mult de citit, ca mai uitam cine ce a intrebat. Mie asa mi se intampla. Insa cel mai extraordinar mi se pare ca ai cu cine impartasi o idee, o neliniste, o experienta, pentru ca avem interese comune, "capsunelele". Cat despre postarile lungi, sunt numai bune de citit la cafea...
Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara
Sobi spune:
Buna dimineata mamici,
Eu am inceput serviciu de la 1 si mi se pare tare greu... nu mai am rabdare si nici chef sa ma concetrez pe toate rapoartele lor si in sedinte nesfarsite, vreau doar sa stau acasa cu bebe! sincer nu credeam sa ajung sa spun asta, dar uite ca asta simt. si cireasa de pe tort e si traficul asta nenorocit, am ajuns sa fac din pipera pana acasa 50 de min, cand acum cateva luni in 10 min ajungeam.... si bomboana de pe coliva e ca m-au inscris la un nenorocit de examen la inceputul lui dec, foarte greu, pentru care tb sa ma apuc inca de pe acum de invatat. of, asta e, hai ca m-am vaicarit ca o baba.
mai liviana, dar numai probleme ai patit, si cu operatia, si cu dintele. macar de nu ar mai fi nevoie sa-ti scoata si firul de la operatie. sanatate multa!
didi, tu esti o draguta mereu
deci una bucata japonica elteka a poposit in estonia! asteptam impresii si poze. ce ati facut la ortoped?
dicristea, anka si al meu bebe plange si se agita in somn pe la 5-6 dimineata, nici eu nu-l trezesc, uneori mai aerisesc camera. pana la urma se trezeste el singur pe la 7:30.
duda35, ce bona ai ales pana la urma?
alynta, nu fi suparata! uite o pentru tine.
la 10 ma duc sa-mi aduc copilu' acasa, e la soacra-mea momentan in dr taberei.
fetelor, weekend placut!
lbelciug spune:
Fetele, multumesc pt incurajari.
Eu simt ca o sa fie bine si e imp zic eu faptul ca sunt optimista. Ce sa-i faci, asta e viata, ne mai da Doamne Doamne si incercari.
Va doresc un week-end minunat!
PS: Eu de luni raman singurica cateva zile caci imi pleaca sotul in delegatie! Sa vezi atunci distractie mai ales seara cand trebuie sa-i adorm pe pitici.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
dicirstea spune:
Alynta si de la mine ; ca in reclama de la coldrex "stiu cum e.."
Graviduta, nu vrei sa iti faci o pomana si cu mine si cand mai comanzi de la LR sa imi spui si mie si sa ne cuplam (pentru scurt timp si doar din interesfara obligatii). Am incercat odata si mi-a luat 1 ora pana am descifrat ce si cum, ca eu la franceza sunt la lingurision si furculision. Si m-a derutat si mai rau faptul ca pe versiunea in engleza si ptr UK si ptr UE au lucruri diferite, la preturi diferite. Ca sa fie ceata completa ce vroiam de la reduceri din varianta in fr, in cea ptr ue nici nu apareau. Asa ca m-am dus sa fac un dus rece ca poate imi trece. Da' acu daca mi-ai aratat ce-ai cumparat , m-ai zgandarit din nou, mi-am adus aminte si in consecinta nu voi dormi la noapte ( ca asa fac cand poftesc la ceva si ptr mine, pana nu-mi iau nu ma linistesc). Am murit dupa combinezoanele alea, chiar daca Boticeli al meu are 3 sunt putine, ca el la fiecare plimbare afara tb sa-si murdareasca hainutele.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Alyna24 spune:
Noi ieri am papat pr prima data iaurtel(Campina) cu biscuitel si i-a placut mult.Ii mai dau si azi!
Ieri insa n-a vrut sa-mi pape supita in care pusesem jumatate galbenus de ou.
Graviduta, tu mai comanzi pe LR?Te intreb caci stiam de la Ella74 ca nu mai livreaza in Romania de cateva luni.Au reluat livrarile?Poate fac si eu ceva cumpar pt sarbatori!
Sotul meu s-a operat ieri la mana asa ca...vreo 2 sapt va sta acasa cu noi!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
kid spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Kid, de ce nu-i dai cereale? Exista biscuiti fara gluten?
Alina si Mara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Din cate am auzit eu, exista biscuiti fara gluten, dar nu stiu la ce farmacie sa caut. Eu vroiam sa-i pun biscuiti in sucul de morcov si mar, sa fie putin mai consistent. Cereale mi-a spus dr sa nu-i dau, ca e deja umflatel si sa nu se mai ingrase asa mult. Oare pot sa-i pun cereale in suc? Sau cerealele merg facute doar cu lapte?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Androix spune:
Salutare
Multumim ca va ganditi si intrebati si de mine Noi suntem bine doar ca la ritmul in care scrieti nu reusesc mereu sa citesc, de scris si mai si...
Am inceput si noi diversificarea cu cereale de la nestle pe care Georgia le primeste foarte bine. Le fac cu lapte Nan si cred ca intr-o saptamana maxim 10 zile inlocuim complet masa de la ora 10. Vreau sa-mi cumpar storcator de fructe si legume si dupa ce fac achizitia asta o sa incep sa-i dau suc de fructe si apoi si pulpa cu cereale. Dupa ce trecem si de etapa asta incep la pranz cu supa de legume.
La ultima "masuratoare" s-a inscris tot la categoria musca: 6.650g la 5 luni si 2 saptamani. Dar nu ma mai stresez. Mai zicea cineva pe-aici ca a crescut deja o musculita asa ca nu i se mai pare ceva iesit din comun. Asa si eu, Filip a fost mereu un slabanog
In doua trei saptamani incep si eu examenele partiale si ma gandesc de pe-acum cu groaza ca nu prea reusesc sa invat mai nimic cu Filip pe cap. Cu sotul meu ma ciondanesc din cauza soacrei, lui Filip i s-a declansat un acces de gelozie, nu ma mai inteleg cu el, ma bate, o loveste pe Georgia, arunca si tranteste cu ce-i pica in mana, imi vine sa ma impusc, ce sa spun viata e frumoasa...
Cam astea sunt noutatile noastre.
Andreea
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by gabiu
graviduta, am inceput "diversificarea" ca sa-l obisnuiesc si cu alte gusturi. Nu vreau sa-l intarc. In continuare suge la san dar mi se pare ca prea putin. De ex ziua suge de 5 ori dar numai cate 60 gr ( in medie) iar noaptea de vreo 3 ori, idem. Deci in total nu cred ca suge 500 gr. Si m-am gandit sa-i dau suc de morcov+mar ca sa-i fac pofta de mancare. La inceput a mers dar apoi iar s-a lenevit. I-am introdus apoi lapte cu cereale pe care la inceput le-a vrut iar apoi nu. Nu-ti inchipui ca a mancat mult, doar max 40 gr. Si asa ma chinui in fiecare zi incepand de la 4 luni jumate. Mai are putin si face 6 luni. Nu puteam sa incep la 6 luni sa-i dau direct o masa, de aia am vrut sa incep treptat.
Si mamanca numai cu lingurita, acum piureuri mai groase. Cu biberonul nu-i chip sa-l obisnuiesc. As fi vrut sa mamance macar o masa de aprox. 100 gr si restul san sau poate si putin suc de fructe. Dar poate nu e inca pregatit si eu incerc degeaba.
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
Si imediat dupa ce mananca ii mai dai san? Ca am inteles ca asa e indicat. Ia in greutate bine?
Diversificarea
gabiu spune:
graviduta, da , de obicei vrea san imediat sau max la o ora. De luat in greutate ia suficient de bine, de ex luna asta a luat 400 gr. Are 7.920 kg si 72 cm la aproape 6 luni.
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
Graviduta spune:
Dicirstea, cand vrei sa comanzi ceva, imi trimiti un PM si-ti exxplic tot ce vrei, ca sa poti sa faci comanda ok. Inclusiv cu codurile de reducere. Celelalte site-uri LR (altele decat cel din Franta) au fie alte produse, fie mai putine si au aproximativ alte preturi. Cel putin cel din UK este mai scump. Cand se oprisera livrarile in RO, am analizat toate posibilitatile legate de alte tari in care LR are site-uri, dar niciuna nu mi s-a parut la fel de buna. Plus ca sunt f putine care livreaza in RO. Eu nu cred ca mai comand curand, desi am pus niste pijamalute in cos. O sa astept reducerile, care incep prin a doua sapt din ianuarie. Atunci sa vezi activitate.
Alynta, da, s-au reluat livrarile din august.
Kid, da, sunt si cereale fara lapte, atat simple, cat si cu morcov sau mere. Sunt de mai multe feluri. Daca te ajuta, uita-te pe bebelusul tau.ro (fara spatiu) sau chic bebe.ro (fara spatiu) ca au acolo mai multe marci. Te-am intrebat de cereale pt ca mi se pare mai ok sa-i dai asa, mai ales daca e umflatel ca Mara mea. Biscuitii mai contin si indulcitori, dar unele cereale nu au zahar si poti sa-i pui mai putin decat scrie pe cutie. Eu MArei ii pun in biberonul de seara doar o masura in 180 ml de lapte si e ok, se satura.
In legatura cu biscuitii fara gluten, stiam ca nu se prea gasesc prin Romania. Cand am citit ultimele discutii de pe forumuri despre asta, fetele spuneau ca s-ar gasi exclusiv la SensiBlu, iar altele (de fapt, majoritatea) spuneau ca nu au gasit. Incearca la un SensiBlu, daca vrei sa-i dai biscuiti. Eu nu am vazut in zona mea decat bicuitii de la Nestle.
Androix, i-ai dat "Burtica sanatoasa"? Cum se impaca cu ele? I-am luat si eu Marei, dar deocamdata ii dau fulgi de orez simpli de la Milupa, poate saptaman viitoare ii introduc si eu Nestle, ca au si morcov.
Diversificarea