*** LA REDOUTE *** (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu am aviz si e pt o comanda din 22 oct.
ma duc in seara asta sa iau coletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Azi am primit comanda din 23 octombrie.

Am luat asa:
DE IARNA-PRIMAVARA
www.laredoute.fr/vente-3-paires-de-chaussettes-bebe-prix-mini.aspx?productid=324126483&documentid=201207&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Sosete marimea 15/18 - sunt ok, desi nu ma prea omor cu tipul asta de soseta pt ca am impresia ca-i transpira piciorusul in ele; sunt din acelea flausate inauntru, destul de grosute; le-am luat mai ieftin (5,39 euro)
www.laredoute.fr/vente-cardigan-bebe-cocoon.aspx?productid=324122363&documentid=201207&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Pulovaras roz masura 74 – e f pufos, imi place, desi rozul nu e asa placut ca in poza, pare un roz murdar; are niste nasturasi f draguti; nu stiu daca e chiar masura 74, deoarece Mara are deocamdata 69 de cm si nu pot sa apreciez, dar pare mai mare, un 77, poate chiar 80
www.laredoute.fr/vente-3-t-shirts-col-roule-bebe.aspx?productid=101020026&documentid=346107&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">maletute bej-oranj-kaki marimea 74 – sunt ok, oranjul e mai mult un caramiziu, bejul e spre gri , iar kakiul e cam nasol (mai mult un gri petrol), materialul pare bun si, la fel, cred ca sunt un pic mai mari de 74; o sa vedem
www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-sous-pulls-fille-prix-mini.aspx?productid=324103749&documentid=201207&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">maletute roz-roz inchis-bej marimea 74 – dragute, materialul pare bun, bejul e mai mult un kaki
www.laredoute.fr/vente-sac-naissance-cocoon-taille-67.aspx?productid=324071218&documentid=346107&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">set roz –aici e pe gri, eu l-am luat pe roz, dar nu am mai cautat linkul; are un body cu maneca lunga, cu guleras, e dragut, o bluzita plusata draguta, o salopeta tip maieu, dar e mai mare de marimea 67, cat scrie pe set (cred ca e un 71 sau chiar 74), o caciulita plusata grosuta si un saculet plusat
www.laredoute.fr/vente-cache-coeur-fille-prix-mini.aspx?productid=324126471&documentid=201207&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pulovar parte peste parte mov, marimea 74 – e f dragut, grosut, imi place snuruletul cu care se leaga ca are in capete floricele lucrate; e mai mare de 74, probabil spre 80
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22911831&productid=324126474&documentid=201207" target="_blank">set cu pantalon din catifea, marimea 74 – e f dragut, pantalonul e dublat, e grosut, bluzita e mai subtire, dar merge cu polarul parte peste parte pe deasupra
www.laredoute.fr/vente-chaussons.aspx?productid=324118426&documentid=346107&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">botosei rosii, pt 6-12 luni – nu sunt extrem de incantata de ei pt ca materialul rosu e cam aspru, dar sunt ok pt Craciun
www.laredoute.fr/vente-3-sous-pulls-col-roule.aspx?productid=324103749&documentid=346107&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> maletute oranj, ciclam, violet, marimea 74 – aceeasi concluzie in ceea ce priveste marimea, dar poate nu stiu eu sa apreciez; violetul este f placut, portocaliul este spre rosu, ciclamul este f dragut; material bun
Am mai luat un cardigan vernil, dar nu-l mai gasesc si ma oftic ca erau mai multe culori dragute, dar scria ca o sa fie disponibile mai tarziu. Sper sa le reintroduca.

DE VARA
www.laredoute.fr/vente-ensemble-t-shirt-et-jupe-okaou.aspx?productid=324112515&documentid=482607&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Set bluzita+fustita cu volane, marimea 80-81 – e dragut setul, material bun, bumbac
www.laredoute.fr/vente-ensemble-cocoon.aspx?productid=324122937&documentid=482607&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Set rochita si baticut, marimea 80-81 – foooooarte dragut, de-abia astept sa-l imbrace Mara
www.laredoute.fr/vente-combi-jupe-cocoon.aspx?productid=324123020&documentid=482607&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> rochita cu chilotel, marimea 80-81 – eu am luat pe vernil, e f draguta si materialul bun, mai grosut, cred ca merge prin mai
Am mai luat un set de 2 pantalonasi de vara, o fustita alba brodata, un set de 2 tricouri cu broderie (vestitele tricouri reduse) si un set de bluzita (ansamblu de maieu cu bluzita 2 in 1) cu fustita, dar nu le mai gasesc.
Sunt multumita de produse, acum trebuie doar sa vad cum ii vor veni Marei.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

am primit comanda din 23 octombrie si in loc de o camasa mi-a pus o pereche de margele.

o pereche de sandale la 14 euro imi este mica.daca va intereseaza as putea pune linkul maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by cristi22na

am primit comanda din 23 octombrie si in loc de o camasa mi-a pus o pereche de margele.

o pereche de sandale la 14 euro imi este mica.daca va intereseaza as putea pune linkul maine

moama, ce tarani!

ce numar sunt sandalele, da mai multe amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Inainte cand mai inlocuiau produsul,puneau ceva asemanator in loc,uneori daca nu erai atenta puteai sa nici nu-ti dai seama.Acum vad ca nu se mai streseaza cu astfel de amanunte,pun orice in loc.Eu as scrie la protectia consumatorilor din Franta,dar fiecare face cum vrea.
Si,margelele alea sunt pe placul tau?

Mergi la inceput

Lorenta, cum e hotel Mamaia? Cum e statiunea pe vremea asta? Nu am fost niciodata la mare asa de tarziu...o data am fost in aprilie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Hotel Mamaia,daca nu ma insel e singurul hotel de 5 stele de pe litoral,nu stiu cum e inauntru,n-am fost,dar la 5 stele cred ca e super.Vremea e buna,astazi,nu e rece,e misto de plimbare.
Saptamana asta e si un targ de textile in Mamaia,pana duminica inclusiv,am fost si eu sa vad despre ce e vorba,nu m-a pleznit nimic.Ca sa vad marea sau altceva nu m-am dus ,oricum unde stau eu,pe faleza,vad marea aproape zilnic,asa ca pentru noi nu e mare atractie.Probabil e interesanta si acum,pentru cine iubeste marea.

Mergi la inceput

Lorenza, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Cand se baga codurile, innainte sau dupa lansarea comenzii ?
Ce cod poti sa bagi , sunt mai multe , in functie de ce - de valoarea comenzii , de anumite produse , iti dau ei codul potrivit sau cum ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ligeea

Cand se baga codurile, innainte sau dupa lansarea comenzii ?
Ce cod poti sa bagi , sunt mai multe , in functie de ce - de valoarea comenzii , de anumite produse , iti dau ei codul potrivit sau cum ?

ligeea

codul se baga inainte de a finaliza comanda, pe pagina unde vizualizezi cosul, in stanga jos. Ei nu-ti dau coduri (sau mai nou nu-ti dau decat accidental, unele am mai primit cate un cod). Le gasesti tu pe site-urile afisate pe prima pagina. Ai sa vezi ca fiecare cod e insotit de o explicatie, pe ce anume produse merge. Unele reduc valoarea cosului, altele dau cadou si/sau FDP gratuit. Trebuie sa incerci mai multe si sa vezi care se potriveste produselor pe care le ai tu in cos. In general merg pe produse nereduse. Cadourile merg oricum.

Nu-ti ramane decat s atestezi mai multe coduri si prin incercari repetate sa vezi ce si cum reduce.

Nu uita sa tii apasat CTRL dupa ce validezi codul, altfel risti sa ti-l goleasca (cosul).

Mergi la inceput