*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 7
Mirabelac spune:
Deci n-am latit eu pagina, m-am convins acuma.
Alimente noi: ou intreg si miere, ii dau si cereale cu miere de la Nesle si le savureaza. Intr-o seara mancam iaurt cu fructe si i-am dat sa guste, i-a placut mult, ce fel de iaurt cu fructe imi recomandati, of course, ma refer la cele din comert.
Suntem mai bine si cu alergia, se pare ca i-am gasit un produs care sa-l tolereze bine, uleiul hidratant care se pune in apa de baie Oilatum. Of, de ar trece de la sine...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."
tanima_i2002 spune:
RAMOMAR Sa fii fericita si sa te bucuri de minunea din viata ta. Astazi este si ziua uneia dintre surorile mele (deh, neamul mare, suntem 4 fete) si sper sa nu uit sa o sun si eu mai tarziu, sta in Spania acum.
Eu am avut un week-end de vis, dupa ce vineri seara am facut vaccinul de 1 an cu care ramaseseram restanti, sambata si duminica a dormit f f f bine, cate 2.5 ore la pranz si inca o ora spre seara si ar mai fi dormit dar il trezeam eu ca altfel mi-erea teama ca se mai culca la 12 noaptea, dar azi a avut grija sa isi reia programul dezastruos, ba mai mult a dormit numai 40 de minute, mie mi-era tare rau, as fi vrut sa stau si eu putin in pat, nici mancare nu i-am facut, am bagat o mamaliguta cu branza si smantana pe care din fericire a devorat-o, ca macar cu pofta de mancare a ramas de vreo cateva saptamani.
In rest toate bune, inca ii dau sa suga, am mai bagat si noi alimente noi, adica marul cu biscuite de care nu este f incantat dar papa, de la citrice s-a oparit la fundulet asa ca le-am scos momentan, el papa oricum dimineata banana cu muuuulta lamiie. mananca f multe lactate, ziua inca suge de 3-4 ori dar noaptea am inchis robinetul la tzitzi si nu mai capatadecat ceai la biberon daca vrea si este mult mai bine de cand m-am hotarat sa nu ii mai dau san noaptea. Am mai avut de vreo doua ori tentative de genul asta dar nu m-a lasat sufletul sa il privez de asa bunatate, dar deja nu mai puteam cu trezitul din jumatate in jumatate de ora, si vad ca acum este destul de bine cu 2 maxim 3 treziri scurte, mai rau este ca m-am obisnuit eu cu somnul in reprize.
Azi am fost iar dadaca la 2 copii si chiar a fost tare bine, s-au jucat foarte frumos impreuna si eu nu am intervenit decat cand se certau pe jucarii sau se mai luau la bataie (rares ii baga finutei noastre degetele in ochi, nu stiu de ce tot face lucrul asta ca si pe afara trebuie sa fiu foarte atenta). Inca o noutate ar fi ca de cateva zile Rares merge mai mult in picioare prin casa si renunta la mersul de-a buselea, ceea ce ma bucura foarte mult ca mai scap de spalatul zilnic prin casa, in plus acum este si destul de rece pe jos.
Cam atata despre noi, va pupam si va dorim o seara linistita.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
GETY spune:
Rares mai mic decat Maria si deja face pasi. Bravo lui!
Noi cred ca pe la 1 an si 2 luni o sa reusim asta. Piciorusele le tine corect si asta ma bucura.
Tanima, mi-ai adus aminte ca trebuie sa sun sa o reprogameze pe Maria la vaccin, ca pe 22 am lipsit. Bine ca ati trecut de vaccin cu brio.
Eu i-am facut azi Mariei mancarica da cartofi cu ceapa, morcov, rosie proaspata si marar. Si carnita. I-a placut. Eu ii gatesc intr-o zi pentru 2 zile.
Mirabelac, eu nu iti recomand nici un iaurt cu fructe. Ma gandesc ca are mai multi conservanti. Eu ii dau iaurt simplu si fructe separat.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Mirabelac, faptul ca l-ai alaptat asa mult l-a ajutat in privinta alergiei, nu? Parca citisem undeva pe net despre asta?
Dr. Stamatin a fost invitata la Protv sambata si a sustinut alaptarea la san cat mai indelungata. Chiar ma simteam vinovata ca n-a fost sa o alaptez mai mult pe Maria.Poimaine merg sa o vada pe Maria din nou.
CristinaGoji spune:
Alexutza - - ca am uitat sa te felicit!
FELICITARI PENTRU UMBLARETUL OFICIAL ANUNTAT!!!
Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
GETY spune:
Alexutza, felicitari si din partea noastra!
Am intrat sa va scriu ca Mariei i-a iesit al 7-lea dintuc, nr. 3 in partea de jos, pe dreapta.
Sephora, merg sa schimb programul. Ma uitam la Tradati in dragoste si incercam sa descifrez un model de botosei pentru Maria.
Adriana mica spune:
Buna seara,
Multumim de aprecieri!
Dudu a stat foarte cuminte la tuns, doar ca spre sfarsit incepuse sa se cam plictiseasca. Bona ne-a "reprosat" ca i-am adus alt copilas in weekend, asa de schimbat i s-a parut. In sfarsit, are look de baietel, ca pana acum toate mamicile si bonele din parc credeau ca este fetita.
Din pacate, suntem intarziati cu vaccinul: de abia ce a scapat de enterocolita, ca l-au si "invadat" mucisorii. Folosim la greu batista bebelusului, Sinupret si Vibrocil. La inceput, nu a avut alte simptome, dar incepand de aseara face si febra (maxim 38.8)! Ori s-a agravat raceala, ori coincide cu eruptia dintisorului nr.5! Nu este deloc momentul oportun pt vaccin.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
xandrutza_76 spune:
Tanima, la multi ani surorii tale!
Felicitari pentru umblaret!
Gety, felicitari pentru dintisorul no.7!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
dianocica spune:
buna fetelor. de la fulguleti vin si eu cu o intrebare. pt cele cu bbi cu masele. au iesit pe mijlocul gingiei? sau in exterior? lui d i a iesit o maseluta sus, doar doi coltisori pe exterior, dar..destul de sus...adica mai sunt vreo 2-3 mm pana la partea de jos a gingiei. se intelege oare ceva din ce zic eu aici.....ma rog, mai bine de atat nu mi iese...daca ma puteti ajuta v as fi recunoscatoare
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator