*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 8
CristinaGoji spune:
Neatza!
Poftiti la !
Dianocica - nu stiu sa-ti raspund, noi abia la d. nr. 6 am ajuns.
Mami 16+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI ALESSIA!!!
LA MULTI ANI ADRIANA MICA!!!
Mami 16+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
Monique_new spune:
Neata. Cristina multumim de cafeluta.
Lilina sa-ti traiasca finutul nasico. Poate iesim azi afara. iti dau un bip.
Adriana mica pt Dudu sa se faca bine repejor.
dianocicanoi avem doar 4 dintuci asa ca nu stiu sa-ti raspund.
Despre cereale pt copii. Eu am luat HONEY NUT CHEERIOS de la Nestle cu miere in forma de O din care am mincat eu jumate de punga la un film in loc de seminte. I-am dat si Cosminei cu lapte si a papat un castronas.Altele nu am luat ca au cacao.
POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
ramomar spune:
Neata,
multumesc inca o data pentru felicitari!
Alessia
Adriana_mica Sa ai parte de multe bucurii, noroc si impliniri alaturi de sotul tau si minunea mica din viata voastra!
alexutza felicitari pentru reusita printisorului!
pupici
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
LA MULTI ANI, ADRIANA MICA!
Sa ai parte de tot binele din lume si multa sanatate lui Dudu!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Ne-am trezit si noi pe la 7 juma, 8 juma dupa ora veche, cu 2 treziri de care nu mai scapam: una pe la 1, dar a adormit la loc si una pe la 5, cand i-am dat niste lapte.
Nu-i nimic, printesa mea sa fie sanatoasa!
Dianocica, nici eu n-am raspuns, noi il asteptam pe dintocul nr. 8. Dupa astia ies maselute sau caninii? Acum intreb eu.
ramomar spune:
si acum cateva poze cu mogladeata
Gety, cam acelasi program de treziri il are si Patricia, atata doar ca ea nu se linisteste pana nu primeste sticluta cu ceai sau laptic.
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
Si eu care credeam ca dupa un an mai scapam...
Ramomar, ti-am admirat pozicile cu fetita ta, cele din parc au iesit tare frumoase. Leaganul cum l-ai prins?
M-ai inebunit cu movul ala! Acum vreau sa varuiesc si eu ceva in mov, cand ma voi muta la casa mea si nu stiu ce, ca mie imi plac culorile astea mai deschise la culoare. Si mi-a mai placut cum ai mascat masina de spalat.
Noi o sa ne mutam cu 1 martie si sotul ma lasa pe mine exclusiv sa aleg culorile pentru var si eu trebuie sa ma documentez.
anangel_lexi spune:
La multi ani Alessia!
La multi ani, Adriana_mica!
Dianocica, Mariei i-au iesit maselele pe mijlocul gingiei, dar sa stii ca maseaua nu sparge gingia peste tot exact in acelasi timp. Intai iese un coltisor, apoi inca unul, apoi un perete intreg, etc... Nu stiu daca am inteles bine intrebarea ta, dar eu zic sa nu te alarmezi si sa ai rabdare sa-i iasa toata maseluta.
MamiLiliiii, nu ne povestesti ce a ales Mathias de pe tava? Hai nu ne mai tine in suspans!
Imi pare rau ca n-am prins-o pe mamica Soniei, n-am stiut ca o da la tv
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
Ramo, am vazut pozele cu "Mogaldeata" care e o scumpa si o zambareata! Si seamana fff bine cu tine.
Gety, nu e o regula cum ies dintii. Uite Mariei i-au iesit intai maselele si abia acum asteptam caninii. Ca sa nu mai spun ca jos nu are decat cei 2 dinti din fata...si maselele evident.
Apropo de canini, azi-noapte si azi de dimineata Maria a facut putina febra probabil de la caninul din stanga sus, care mai are putin si iese. Se vede f. clar prin gingie. Abia astept sa scape de chinul asta.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)