*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 6
ramomar spune:
multumesc mult fetelor inca o data de urari . Sunteti foarte dragute si atente!
alexutza, eu ii dau deja Patriciei de vreo luna cereale de la Nestlle, cele cu miere de albine si le papa cu mare pofta pana acum vreo saptamana cand ne-a scazut pofta de mancare pt orice. Cu scortisoara nu stiu ce sa zic, dar nu cred ca are ceva daca papa putin.
multumesc de raspunsul cu ciupercile. Stiam ca sunt alergene, asa ca sigur mai astept si eu 2-3 ani.
lilina, sa-ti traiasca finutzul!
Ioana, off off, greu trebuie sa fie. Eu paraca nu am alaptat niciodata asa am uitat, desi nu a trecut decat o luna si un ceva de cand am incheiat capitolul acela ma apuca asa un dor de perioada aceea unica si frumoasa din viata noastra, chiar daca are si partile ei dureroase.
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Lilina, sa-ti traiasca finutul!
Xandrutza, tu pe unde te preumbli?
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
alexutza_26 spune:
Pufy - Doamne cat de "scumpa" poate fi scufita rosie a lui mami...
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
ramomar spune:
Pufy, am vazut o "scufita rosie" frumoasa foc! ai doi copii minunati, ai cu te mandri!
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Neatza!
Lexi, , eu daca nu dau nici un semn, inseamna ca am probleme cu netul. Pupici Mariei, sa-i iasa dintisorii mai repede!
Noi am fost azi la vaccin (Alexutza stie ), a tipat putin, acum deja demoleaza prin casa.
Ramomar, la multi ani fericiti si multa sanatate! Sa ai parte doar de bucurii si vise implinite! Pupici Patriciei!
Gonghy, felicitari Mayei, stie sa faca multe lucruri.
Gety, si noi am cumparat un xilofon, si e tare interesant sa bati in el, mai ales cu lingura de lemn
Lilina, sa-ti traiasca finutul!
Am vazut pozele Adrianei, ii sta bine tuns lui Dudu! mi-a placut si tortul!
Pufy, iar am salivat pe langa torturile tale. Cel mai mult mi-a placut scufitoiul
Am vazut ca vorbeati de carnita, noi papam de pui si de vitel. De porc o sa-i dau mult mai incolo...
Am plecat la dentist vorbim mai tarziu.
O zi buna!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
GETY spune:
Ziua!
Ma, da' ce greu merge scrisu' pe forum!
Noi am fost afara, am facut o plimbare scurta, timp in care Maria a si adormit. Cred ca ametit-o aerul "tare" de afara.
Multumim pentru urari, acum o sa stau cu ochii pe nasucul ei, sa nu mai apara alti mucisori.
Pufy, era si cazul, nu, depasisem toate recordurile in materie. Aproape 5 saptamani!
Ce de-a torturi in pozele tale! Plus cu pulpitzele lui Gonghy, mi-ati facut o poftaaaa!
Lilina, sa va traiasca finutzul. La asa o greutate, te vad eu cum o sa-l tii in brate.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
LA MULTI ANI, RAMOMAR!
SA FII FERICITA SI IUBITA ALATURI DE CEI DRAGI!
CristinaGoji spune:
Am vazut si eu pozele cu frumosul de Dudu! Si cu pufisorii
Gety - am uitat ieri sa te felicit pentru performanta Mariei de a adormi singura la ea in patut!
Alexutza si Xandrutza - Printul si Narci sa nu ii doara locul de la vaccinare!
Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
GETY spune:
Si eu am vrut sa scriu ca am vazut pozele lui Dudu, dar parca se intepenise netu' si am lasat-o balta.
Adriana_mica, sa-ti traiasca Dudumiciul. Noua frizura ii da un aer mai "macho". Chiar, el cum a reactionat?
Cristina, s-a intamplat ieri, dar nu sper sa se intample in curand din nou. Probabil datorita faptului ca s-a dat ceasul cu o ora in urma.
Mirabelac spune:
Adriana am vazut pozele de la mot, mama ce-mi placea de Dudu cu parul ala mare, avea un aer de spaniol, asa, ceva gen Banderas. Ii sta bine si cu parul scurt.
Gabriel de alexutza felicitari pt. mersul singurel, ai grija sa nu fugi de acasa de acuma.
lilina felicitari pt. finut, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Am vazut si pufishorii, tare scumpi. pufy eu dintotdeauna am avut o durere cand alaptez, ma refer la o durere suportabila in momentul in care "vine" laptele, acum nu prea mai am ca nici lapte nu prea mai e... imi amintesc ce dureri mari aveai si in timpul sarcinii, probabil e o sensibilitate mai mare la tine, nu stiu...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."