Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Mihael@ , si giulia are 2 si numai 1 declarata ca mi-a fost prea jena sa recunosc ca pe langa ca a fost saracuta cu clavicula fracturata in accident, am mai fost si atat de neatenti de am lasat-o sa cada! Ce sa faci, acum facem haz de necaz, acum numai in patutul ei sau pe jos o tin. O si alaptez pe jos pe o paturica ziua cand banuiesc ca o sa adoarma in timp ce suge, pentru ca sa pot sa o las acolo. Pentru ca in momentul in care se trezeste si incepe sa "viermuiasca"!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MARTUTZA- imi pare f rau pentru Victor. Sper sa nu aiba nimic insa. Si sper sa invat si eu din patania ta si sa nu o mai las deloc pe Maria pe patul nostru sau in carut nelegata. Ca eu stiu ca se invarte dar tot o mai las pe pat 2-3 secunde timp in care iau scutecul de pe masa etc. Nu te mai simti asa vinovata. De acum bebeii vor tot cadea, uneori chiar si de langa tine. Sa ne rugam sa nu aiba niciodata nimic grav.

Va multumesc pentru aprecierile legate de Mariuca si pentru urari.

In seara asta Maria a mancat 175 ml lapte cu cereale humana cu banane. Sunt asa incantata... acum doarme.

Lapticul meu scade pe zi ce trece. Cu greu mai scot 120 ml seara si vreo 120-150 ml dimineata. Ce sa fac? Sa mai scot o vreme si sa ma opresc? Mai am vreo sansa daca iau iar galactogil sau trec pe ceaiurile alea nenorocite? Ca ziceam eu c anu vreau sa-i mai dau laptic d ela mine dar parca nu ma indur. As vrea sa ami am macar asa cate 250-300 ml pe zi desi cred totusi ca e pe sfarsite.

In seara asta am fost de la ora 19 la 20.30 in parcul de la Policlinica Titan dar in zadar m-am tot uitat dupa Elyanne ca nu era sau nu am stiut eu unde sa o caut....

Noapte buna tuturor.

Maria- fix 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Mihael@ , si giulia are 2 si numai 1 declarata ca mi-a fost prea jena sa recunosc ca pe langa ca a fost saracuta cu clavicula fracturata in accident, am mai fost si atat de neatenti de am lasat-o sa cada! Ce sa faci, acum facem haz de necaz, acum numai in patutul ei sau pe jos o tin. O si alaptez pe jos pe o paturica ziua cand banuiesc ca o sa adoarma in timp ce suge, pentru ca sa pot sa o las acolo. Pentru ca in momentul in care se trezeste si incepe sa "viermuiasca"!

mititica de ea, bine ca au fost fara urmari si sunt prea mici sa-si aminteasca

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Tzuna, mama de Maria de fix 6 luni, din puctul meu de vedere esti demna de admiratie ca in conditiile date ai reusit sa-i dai lapte de la tine pana acum. Eu asa stiu ca important e in primele 6 luni, acum tu sti daca mai rezisti sau nu, oricum sa fi cu inima impacata ca ai facut tot ce ai putut sa-i dai Mariei ce-i mai bun pentru ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Epilog

Va multumesc la toate pentru gandurile bune.Am fost cu el la spital si pt ca m-am speriat si pt ca era rosu si umflat deasupra ochiului drept (unde se lovise de patutz)I-am pus gheata in tifon dar tot nu eram sigura ca e ok.Acumare o mica vanataie acolo.
Imi pare rau si de puii vostrii ca au cazut.Tzuna leag-o.e mai sigur.Da Kitty si eu il alaptasem in pat la noi si adormise de aia nu m-am indurat sa-i stric somnul prea pretios mutandu-l.Ai dreptate Roxanici o sa-mi lipsiti.Dar o merit.Esti o draguta Mihael@ ca incerci sa ma consolezi dar stiu unde am gresit.Daca ar fi fost altceva din vina altcuiva poate era altfel.
Sper sa se rezolve cat mai repede si fara alte tratamente si cu rahitismul.

Noapte buna.Ne vedem vineri.Va pup.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Tzuna nici eu nu prea mai am lapte de fapt la inceput nici nu ma gandeam ca o sa ajunga pana acum, cam tot asa ca tine 250ml sau poate si mai putin da parca nu ma indur sa nu il mai dau.
Martutza Victorasul cazator. Nu mai fii asa de suparata, asa cum au spus si fetele cred ca sunt inevitabile cazaturile. Multumim pt aprecieri.
La capitolul invinovatiri nu va spun cum m-am simtit eu cand i-am taiat odata unghiile lui Vladut si am ciupit putin si din piele si a curs putin sange. M-am simtit cea mai denaturata mama din lume. Am zis ca nu ii mai tai unghiile niciodata. Acum mi-am revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Poze nooooooi... sa zicem... una de la 5 luni aici si inca 4 de azi incepand de aici

Tzuna bine ai revenit. N-am fost asta seara in parc... am fost la aerobic si a iesit Florin cu mandra, apoi am iesit si eu cu teroristii, in fata blocului.

Martutza sa treaca... La mine a cazut Mihai pana acum. Andrei era cat pe ce... Asa ca nu esti singura... Si io tot pe net eram... da' pe mess...

Laura multa sanatate.

Sigur am ivroiam sa zic una-alta... da' zau daca imi amintesc acu' Fug la nani si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Martutza Victoras sa-i treaca repede vanataia si sa nu mai aiba nimic altceva.
Noi inca n-am reusit performanta, da' sunt patita de la Julie. Vad ca foarte putini scapa. Eu pe Julie o lasasem in patul nostru la perete iar la margine erau puse perne. Nu stiu cum s-a viermuit de a trecut exact printre perne, sau peste ele, nici acum nu-mi dau seama pe unde, ca am gasit-o jos! Deci se intampla si cand pui perne peste tot.

Tzuna si Cria ... nu prea am cuvinte ... aveti nota 10 pentru ambitie. Sincer, cred ca e suficient, mai ales la tine Tzuna, ca Maria are 6 luni deja. I-ai dat tot ce era mai important, de acum nu mai are laptele aceiasi valoare.

Nici eu nu prea mai am lapte la fel ca inainte, si eu inca alaptez exclusiv. Nu ma mai dor sanii deloc si nu s-au mai intarit demult. Sunt curioasa ce se va intampla cand o sa sarim peste cate un alaptat. Deocamdata beau iar ceai de chimen. Galactogil am luat eu si parca mai rau a facut. In ultimele trei zile am vazut si eu cum e sa fie fata flamanda. Mai mai sa trec iar la Garmastan.

Va, maine plecam inapoi la tara. O sa mai venim abia in 24 septembrie, si atunci sper sa recuperez si eu cu poze si date si tot ce mai e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Ce dor imi e de vremurile in care stateam toata ziua pe net ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Un pupic pentru Victoras si unul pentru mamica lui ,care e normal sa fie asa ingrijorata si eu as fi si m-as invinovati...am patit-o si eu cu Karina,am crezut ca mor de ciuda ca n-am fost atenta o clipa,dar noroc ca n-a avut nimic.

Mergi la inceput