Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
cria_bv spune:
Am fost la vaccin si totul a fost ok. Nu a plans deloc curajosul lui mama. Bilantul la 4 luni 8.500 gr si 67 cm, suntem bine si deocamdata nu mai introducem nimic decat suculete.
Am vizionat si eu poze, Karra vad ca Criss se simte super la mare, concediu placut in continuare si petrecere placuta diseara.
Saptamana viitoare plecam si noi la mare pt cateva zile.
Tzuna si la munte vad ca a fost frumos si Maria e tare maricica.
Rebiana sanatate lui Luca si Laurici sanatate lui Edy
cria_bv spune:
Kmi cum puteam sa uit de Timeea care e o adevarata domnisoara de la inceput mi s-a parut mie ca se va face tare frumusica. De fapt toti bebelusii nostri au cate ceva special.
Ane multumim pt urari.
riloasa spune:
Stefanyia, eu vreau sa invete sa inoate. Tu l-ai bagat cu capul fund? Eu l-am bagat acasa in cada si prima data s-a speriat, dar duminica chiar nu a plans deloc. Dar sa stii ca m-am chinuit mult ca stau rau si impinge cu piciorusele in cada si abia l-am scufundat ca trebuie sa fie apa mai adanca. Sa fie el sanatos ca sa pot sa il duc mult timp, sa nu raceasca. Acum nu ne mai ducem vineri ca au facut ei o incurcatura si ne-au chemat joi. Ce fel de canite folositi la ai vostri? Vreau si eu sa cumpar dar nu stiu de care.
MIhaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
ane2200 spune:
Vraiam sa le intreb pe fetele care dau exclusiv formula la bebei - cat va tine o cutie?
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by ane2200
Vraiam sa le intreb pe fetele care dau exclusiv formula la bebei - cat va tine o cutie?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
3-4 zile, depinde cat de mult mananca. El mananca si noaptea!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
martutza spune:
Buna seara fete.
Sunt tare suparata 

merit sa vina dpc-ul peste mine.Mi-a cazut copilul din pat.Pentru ca nu dormise toata ziua l-am pus la noi in pat si l-am culcat pe la ora 16.Eu adormisem cu el dar m-am trezit ca a sunat telefonul si, daca tot m-am trezit m-am bagat pe net.Avea 3 laturi proteajate cu perne, perete si masa de infasat...nu m-am gandit si la a 4a latura
.Intre timp a sunat un ceas in casa si am dat fuga sa-l opresc sa nu se trezeasca VIctor.Din pacate pana sa-l opresc si sa ma intorc la baiat el se trezise si , probabil speriat, sa rasucit si a cazut din pat.Am fost cu el la spital si trebuie sa-l urmaresc 2 zile sa nu devina agitat sau prea somnolent, sa nu verse injet,sa nu-si duca mainile la cap sau nas ca si cum l-ar durea sau sa se fereasca de lumina.Nu are voie la soare si nic cu zgomoet multe sau stimulenti nervosi.
Consider ca sunt 1000% vinovata si ma autopedepsesc sa nu mai deschid calculatorul aceste 2 zile.
Imi cer scuze ca nu voi mai putea raspunde.Dea Domnu sa nu aveti nevoie de mine si de parerile mele.
La spital am aflat ca Victor are rahitism (observasem de cateva zile arcul costal stang intors in afara si maine aveam programare la medic
).Trebuie sa-i dau cate 5 pic Vigantol/zi si 1 lingurita de Calciu Natural.
LA multi ani sarbatoritilor zilelor ce vor urma.Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc si sa va fereasca de accidente de orice fel.
Anne nu esti tu de vina.
Lauramar sper sa va simtiti bine in noul oras.
Kitty eu i-ambagat supozitor la 38.3
Karra si Kmi frumoase fete si frumoase poze.Distractie placuta in continuare la mare.
Elena am vazut pozele cu Arthur.Minunat
Loradin ...frumoasa foc Ana
Val au iesit rezultatele Mariucai? Cum e?
Tzuna sa nu stergi pozele.Sunt minunate.Ma bucur pentru voi.'
Carmenfr...unde esti?
Ioana sper sa va distrati si acolo la fel de bine.Va pupam.
Rebiana ma bucur tare pentru Lucusoru.sa fie tot mai bine.
Laura sanatate lui Edi.
Cria ai baiat maree dar si tare frumos.Am vazut pozele.
Radcarmen...al tau baiat ce mai face?
Paula 75 ne-ai cerut vot dar nu povestesti si tu ceva de minunea aia din poza? Asa ca pentru noi vechile tale tovarase de odisee.....
Stefanyia daca nu ai primit mail iti rapund acum...nu am donat pentru ca trebuia sa ajung la dr cu Vic si nu stiam de ce sume voi avea nevoie.Astept sa ma linistesc si donez pana la finele saptamanii.
Va las.Sa ma iertati dar sunt tare stresata.De soc m-am lovit de ceva..nu stiu de ce ..si acum ma doare tare piciorul si am o vanataieee ..mai bine ma loveam eu mai rau decat Victor.
Va pup si ..sa nu scrieti prea mult..
sa pot recupera si eu.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
scuzati gerselile.
roxanici spune:
quote:
Originally posted by ane2200
cutia mare de 800g ne tine 6 zile, aproape 7
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Kitty spune:
Martutza, nu te invinovati asa de tare! Foarte multi copii cad din pat. Nu am inteles bine, ai observat ceva ciudat dupa ce a cazut sau ai mers la medic pentru ca te-ai speriat?
Pupam Victorasul sa nu-l doara!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
roxanici spune:
uf Martutza, cred ca o sa fie bine Victor, si nu te mai invinovati, s-a intamplat, gata. Io as zice ca e inevitabila cate o cazatura de bebei desi nu ar tb sa fie asa.
Cat despre rahitism, o sa se remedieze si asta. Din ce mi-a zis o pediatra la 6 luni se face o evaluare legata de rahitism, asa ca nu cred ca puteai sa prevezi asta, tu i-ai dat vigantolul cum trebuie, sunt sigura ca o sa fie bine pana la sfarsit. Hai curaj si nu te mai simti vinovata.
Cat despre cele 2 zile de pauza, sunt sigura ca o sa ne lipsesti si o sa iti fie si tie dor de noi
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Mihael@ spune:
Rebiana, tu esti tare draguta, eu sper sa ne intalnim pe la odisee peste ceva timp ...ma bucur ca Luca este mai bine si mamica lui mai linistita
Stefaniya, multumesc...unde ai postat povestea lui Carl, ca n-am gasit-o
kmi, e superba Timeea si se vede ca-i place in apa
tzuna, sunt foarte frumoase pozele, am revazut locuri prin care n-am mai fost de ani de zile...sa stii ca-i sta bine Mariei tunsulica
martutza, imi pare tare rau pt. Victor, sper sa nu fie mai mult decat sperietura in toata istoria asta; stiu cat de groaznic e, noi avem deja 3 cazaturi la activ si ultima data n-am mai zis la nimeni ca ma simteam cumplit de vinovata 
de la noi sa treceti de asta
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii