Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by lauramar

Urarile sunt pt KARRA80 binenteles,inca dorm scuze.

POZE

Multumim pt urari

Leaganul l-am luat de la premaman din magazin dar cred case poate comanda de pe site de la ei www.premaman.com/wapr/ml/int/cat_index.jsp?hid=30293&h3=0&h2=206&h1=2&aid=0&listsize=27&offset=12&LNpos=12" target="_blank">aici
sau www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2000&e=bouncers&ppage=2" target="_blank">aici

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

La mare 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Roxanici o pup sigur, sa-l pupi si tu pe Rares!
Si spor la lucru ca aud ca te-ai dus la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Stefanyia, stiu ce spui cu bazinele, problema e ca pe la noi nu e asa, stiu persoane adulte care au luat tot felul din bazine, tocmai asta e invidia mea , ca nu este un loc in care sa pot avea incredere sa o duc!

Tzuna, ce poze frumoase, cred ca ati avut o vacanta atat de frumoasa!
Ce bine-i sta Mariei cu agrafa, o sa incerc sa-i pun si eu Giuliei! Ca mai avem si noi cateva firicele mai lungute in fata, in rest au cazut sau au fost taiate la botez! Nici noi nu am plans deloc la vaccin!

Karra, pur si simplu am simtit mirosul de mare din pozele voastre! Ce dor imi este!

Laura_oana, sanatate la fecioras!

Lauramar va dorim sa nu va chinuie dintisorii cei grabiti prea mult!

Acum am venit de la vaccin, dupa cum am spus nu a plans deloc, nu stiu ce sa fac sa-i dau supozitor preventiv, sau numai daca chiar face febra? Spre surprinderea mea d-na dr m-a incurajat sa nu ma grabesc cu diversificarea desi nu am luat prea bine in greutate pentru ca zicea ca evident e bine dezvoltata si foarte iute. A luat in 5 luni si jumatate doar 3 kg si un pic, dar se pare ca e in regula.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Kitty daca nu face febra nu-i da nimic.Robert facea febra,Maria si cu Edy nu se manifestau in nici un fel dupa vaccin asa ca nu le-am dat nimic.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Multumesc Andra, tocmai dadeam telefoane sa vad ce sa fac!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

salutam fetele pe fuga.
maine ne "mutam" la socrii si acolo n-avem net, dar poate imi iau ora pe la cumnati.

anaalina ti-am trimis PM. sper sa te mai ajute.

kmi zici tu de matei ca papa ... da' mie uneori imi vine sa-mi iau campii ca NU mai papa lapte. eu ma consider totusi norocoasa ca nu face multe nazuri la mancare. branza dulce nu i-a placut, dar nu-l fortez, o sa mai incerc cand ii bag iaurtul. dar mai e putin pana atunci.

am vazut pe timi la piscina si pe winnie la plaja. super tare. cu matei n-am avut sanse sa stam asa la plaja ca lui nu-i place lumina , asa ca a tebuit sa-l bagam in cortulet.

va pupam si poate mai intram si maine dimineata inainte sa plecam!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Gabdyd multumim de pupici si-ti trimitem si noi... inzecit!

Am vazut poze cu Timi... e frumoasa foc... mostenire genetica, deh! Dar am vazut si cu Karra si Criss si tati... pe litoral... si ma chinui sa-mi scot unghiile din gat. Uram si noi La multi ani lui tati pentru ziua lui si voua, la amandoi, pt aniversarea casatoriei! La cat mai multi ani impreuna!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

O seara buna tuturor.

La multi ani sarbatoritilor de azi:

Maria Alexandra - bb de Selene
Maria Teodora - bb de Tzuna - bine ati revenit din concediu
Arthur - bb de Elena.Giulia - tare dragut printisorul tau
Alexia Maria - bb de Anca_anca
Vlad - bb de Cria_bv - sper ca totul e ok dupa vaccin.

Madybulancea - lasa copilul sa pape cand vrea si da "ignore" la doctorii astia cu programul lor. Bebe al tau e inca mic, e normal sa nu aiba un program fix stabilit.

Rebiana - pt bb Luca sa nu mai fie bolnavior.

Kitty - chiar ma gandeam la saracul Raul ce de lectii are pe vacanta. Pupam mamica ambitioasa care il ajuta cu toate lectiile. Giulia sa treaca vaccinul si sa nu faca febra.

Karra - felicitari pentru dubla aniversare.

Lauramar - bafta cu mutatul si pupici sa nu faca bebe febra de la dintisori.

Martutza - sper ca e ok Victor. . Ma simt vinovata ca te-am tinut la calculator.

Noi am fost azi la doctorita de familie si mi-a zis sa-i dau la masa de la ora 10 suc de fructe - diverse combinatii de mar, morcov, portocala, pera, caisa, piersica, nectarina, strugure, banana. La ora 13 sa-i dau supa de piept de pui (prima apa se arunca) + dovlecel, ceapa, patrunjel, ardei, cartof, telina, rosie - toate mixate, la care sa adug un patratel de unt si SARE. Am zis "bine" si am plecat.

O sa incerc de maine sa-i pasez putin morcov sa vad daca accepta, ca supa o bea destul de bine. Si in fiecare zi incerc sa-i pasez tot alte legume din cele pe care le-am bagat deja in supa.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by gabdyd

Roxanici o pup sigur, sa-l pupi si tu pe Rares!
Si spor la lucru ca aud ca te-ai dus la serviciu.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

nu, io nu m-am intors la serv, mai lucrez d-acasa

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ane multumim mult, pupam si noi!

Luca e pe "drumul" cel bun! Azi a papat mai bine decat toate zilele de cand e bolnavior! In sfarsit mi-a revenit si mie inima la loc!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput