Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
tzuna spune:
ANDRA- imi pare rau pentru baiatul tau, sper sa nu fie grav si sa se refaca repede de tot.
KMI- e adorabila aia mica. Si Maria evadeaza de pe paturica pe covor/parchet. De obicei m-am invatat si-i pun un cearsaf mare sub salteluta ca sa am macar 5 minute de liniste si apoi o recuperez si o pun pe salteluta, ea o ia de la capat si tot asa.
stefaniya spune:
Am vazut pozele cu Timea.Ce dulce e,oricum ea e o frumoasa ca si mamica de altfel.Sa stii ca la bazin sau genul ala de piscina cam tot aia e.Deci curaj si mai mergeti ca sa se balaceasca,mai ales la ce calduri sunt in Ro.
Kitty - nu se pot lua boli din bazin ca apa are cloramina,de fapt miroase asa tare ca pe mine una ma dispera.Nu le-ar fi permis daca ar exista riscuri,mai ales ca vin bebei care sunt foarte sensibili.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
tzuna spune:
am pus pozele. Sunt multe dar dupa o vreme promit sa le sterg.
Ma intorc la citit din urma.poze din concediu
karra80 spune:
Salutari de la mareeee......
.
Am intrat ca sa va mai citesc, ca nu pot fara DC.......am luat ieri cu sotzul modem pt net si azi gata am intrat sa vad ce mai zic albinutzelel si bondareii.....
Noi suntem super bine...e vreme frumoasa...Winnie e mai cuminte ca acasa.....papa si baga somn non stop.....
Si pe plaja a adormit ...se joaca in apa...i-am luat o barcutza si o umplu cu apa si cand e calda ii place de numa....
In Rest totul e super....fiica-mea si sotzul ma lasa sa stau si la plaja.....asta ca sa ma laud....
Noi ieri am sarbatorit 2 ani de la nunta....
anul asta in 3.... si mai spre seara doar noi 2 cu "focuri de artificii" si tot tacamul
, iar deseara il serbam pe tati...ca e ziua lui

Pup toate albinutzele si bondareii care au mai adaugat cate o lunitza......fetele care au venit din concediu.... si daca vreti sa vedeti cum ne distram noi la mare poftitzi la poze de pe litoral aici
Va pup si mai intru sa va mai cites asa intre doua reprize de plaja.
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 6
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
laura_oana spune:
buan fetele
nu scriu 1 zi si se termina capitolu si incepe si unu nou si 5 pagini.....aveti un spor mai fetelor...
acu despre copilu asta al meu care imi facea zile fripte de vineri...
duminica a trecut fara febra, doar matzai, fatzait, intors cu kuru in sus, plangea nimic nu ii trebuia , nici mancae nu se prea omora ..asa ca l-am lasat in pace...Noaptea ...groaznic..jumate de noapte a dormit la mine pe burta, jumatea cealalata in pat cu mine , dimineata l-am pasat lu ta-su sa aiba grija de el si am fugit in dormitor unde am atipit si io vreo ora doua, pt ca nu ma puteam tine pe picioare( in 3 zile dormisem 6 ore)
, ziua a decurs la fel ca si duminica , dupamasa am mers la Dr. si surpriza cat casa a fost ca Dr. e in concediu taman de ieri..pthiuuuu ce ghinion, dr care il inlocuia era azi de la 12. asa ca am facut cale intoarsa spre casa.
azi am mers la dr.NU NE DAU DINTII ( m-am inselat) are o mica viroza nu e nimica grav si putin de tot e iritat in gat. bem siropel vreo 3-4 zile si gata.a zis sa nu il fortez sa manace dca nu vrea sa nu vomite, sa ii dau multe lichide , etc.
am ajuns acasa ( azi la ora 9 ne-am trezit amandoi
)a mancat 200 ml lapte, pe la 12 a mancat vreo 3-4 biscuiti si o banana, si pe la 3 a mancat dintr-o para si o piersica am facut suc si ce s-a pasat ( ca ramane in storcator, oricum nu scoate toata zeama) am bagat 2 bisc si a mancat tot. si a baut si suc si ceai.
pe mine ieri ma durut capu de imi venea sa merg la vreun abator sa il dau la schimb cu ce or fi avut pe acolo
pt ca nu ma lasat durerea pana seara....
de nervi si oboseala ma rafuiam cu sotu asa ca de 2 ani de la nunta.
oricum au fost zile cam naspa , sper sa treaca asa cum au venit.
pustiu`doarme acuma, si io cred ca ma duc la bucatarie sa fac ceva de papa.dar....am o leneeeeeee de ma doareeeee....mai bine citesc din urama ce ati scris ca aveti un avant mai fetelor de nu va opreste nimica..![]()
va pupam de la resita unde e ditamai soarele pe cer si o caldura de mori ..as sta cu eduard in cada toata ziua
pa pa
lauramar spune:
Buna fetelor!!!
toti bondareii si albinutelele ce au mai implinit o lunisoara.
Astazi am fost la controlul de 4 luni(desi avem 4 luni si 8 zile) si stam cam asa: 7.300 kg si 65 de cm.,s-a nascut cu 3.650kg si 53 cm.
Anaalina scuze ca nu ri-am raspuns in legatura cu sucul de struguri dar nu am reusit ,tot pe fuga ca ne mutam vineri in alt oras si tot asa pe drumuri am fost.Deci eu ii faceam (ca nu ii mai dau acuma) la storcatorul de fructe,scoteam semintele si bagam doar boabele.Ii placea tare mult dar mai asteptam putin pana pe la 6 luni.
Karra80 super faine pozele,distractie placuta in continuare si cand ai timp te rog da-mi si mie site-ul de unde ai luat leganelul electronic
Si noi tare ne mai chinuim ca ne iasa doi dintisori jos,dar febra inca nu a facut si sper sa nici nu faca,ea nici la vaccinuri nu a facut niciodata febra si apropo de vaccinuri si azi a facut unul si eu de mila sa nu o aud cum plange l-am lasat pe sotul cu ea in cabinet si ea ca sa-mi faca in ciuda nu a plans de loc.
lauramar spune:
A si era cat pe ce sa uit distractie placuta deseara
,multi ani fericiti inainte sa aveti si
sotului!!!
gabdyd spune:
Salut fetele,
iaca mai aparem si noi de la tara,
La multi ani! bbeilor care au mai crescut cu o luna si mamicilor care au mai intinerit cu un an
, dar si Karrei pt anii de casnicie!
Lilidana faina si utila povestea cu zaharul
, multumim.
Fetelor fetii mele ii place tare mult banana. Noi nu am inceput diversificarea inca, abia la 1 sept vreau sa incep, dar i-am bagat in gurita cate ceva sa vad cum reactioneaza la gust. I-a placut supa si la nebunie banana. A plans cand i-am luat-o de la gura si a si apucat sa "muste" cate ceva. In schimb nu i-a placut pepenele.
Voi le dati banana? Eu am citit ca e alergogena si pentru asta lui Julie i-am dat numai dupa 8 luni.
Azi a facut kk cu niste firicele negre, sa fie de la putinul ala de banana??? Parca asa tin minte de la Julie.
Pupici tuturor, unul in plus pentru Luca de Rebiana, sa se faca bine si pentru Mady, sa treaca mai repede toate si sa fiti linistiti si sanatosi.
Deci mergeti la bazin si faceti exercitii, tot tacamul... Si eu citisem ca bbeii isi tin respiratia sub apa, dar a mea cand a facut un moc in apa a si tras pe nas, eu nu cred ca ea are instinctul ala. Si parca am citit ca dupa 4 luni il pierd. Nu cred ca as avea curaj, brrr, desi mi-ar placea tare mult s-o obisnuiesc cu apa.

,inca dorm scuze.