Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Si Luca a cazut din pat, de la o inaltime de 70 de cm. Si asta acum cateva zile, cand era si bolnavior. Bineinteles totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda... era asezat pe burtica la mijlocul patului la distanta suficienta, gandeam eu, de fiecare latura a lui dar inevitabilul s-a produs atunci cand m-am dus spre bucatarie. Am auzit bufnitura si am inceput sa tip instantaneu. Am plans cateva ore, desi el isi revenise imediat din sperietura, cautand pe net ce trebuie sa am in vedere in acest caz. Deci Martutza inteleg perfect ce simti, mai ales ca si eu m-am simtit extrem de vinovata. Cu toate astea imi amintesc ca pe fratele meu il gaseam mereu sub pat, pe langa pat, oriunde dar in pat nu... lua trante in fiecare zi (prima chiar inainte de botez) pentru ca era superenergic. Niciodata n-a patit nimic, insa.
pe Victoras sa-i treaca cucuiul. A, si e bine ca are cucui ca riscul sa aiba ceva interior e muuult mai mic in caz de umflatura in afara.

Am pus la semnatura povestea nasterii lui Luca... pentru cine are pofta de citit!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

neata'

Martuza-pupici lui Victoras!!! Nu fi suparata! In ultima perioada ,de cand ies de doua ori pe zi afara aud numai de copii cazuti din pat. Stiu ca nu te incalzeste cu nimic insa daca e sa se intample se intampla.Noi suntem 4 frati si toti am cazut din pat! Rezultatul? Suntem unul mai destept ca celalat!!!(hihihhi)Important e ca Victor sa fie bine si sunt sigura ca asa va fi.Ia partea buna a lucrurilor! Daca nu te duceai cu el la spital, nu urmai tratamentul cu vigantol si calciu.Sper ca te-am facut macar sa zambesti! Oare nu voia el sa plece in Drumul Taberei sa o cunoasca pe Ana?

Stefanya-ma bucur ca ti-au placut pozele.Sunt haioase foc.Ma uit la ele si rad de una singura(nu ca ar fi prima data)

Tzuna-felicitari pentu cele 6 lunisoare!!!! Ai reusit! Esti cea mai tare mamica din gasca! Sa sti ca eu am lapte insa nu o mai satura.Daca acum mananca 200 peste o ora jumatate ii este foame.De acum chiar daca raman fara ,nu ma necajesc.Mi-am dorit ca macar 6 luni sa am.Iata ca Doamne Doamne mi-a ascultat ruga.De acum ,daca raman fara ,nu ma mai ingrijorez.Si-au facut treaba tzatzisoarele astea ale mele.

Roxanici-si eu am de lucru acasa si chiar voiam sa te intreb " Nu este totusi fff obositor?" Eu pic franta si parca nu mai am atata rabdare cu Ana .Este adevarat ca abia am inceput insa crezi ca mai incolo ma voi obisnui? Stiu ca tu lucrezi mai de mult si eram curioasa daca numai eu nu fac fatza.

Ane2200- Cum te descurci singurica? ce mai face Raul? Tu esti bine? Multi pupici unei mamici curajoase!!!

Kara80-recunosc ca nu am vrut sa ma uit pe poze.Imi este groaznic de dor sa plec din Bucuresti.Daca m-as uita m-as pune pe bocit.Sunt sigura ca pozele sunt delicioase si cand am sa ma simt mai bine le voi lua la studiat.Poti sa faci ceva pentru mine? Intra in mare si pentru mine.Uffff! Desi tanjesc dupa un concediu ma bucur sincer cand vad ca multe dintre voi ati reusit sa evadati la munte si mare.La mine nici vorba anul asta! Dar la anul promit ca voi recupera.Sa nu te superi pe mine insa desi ma mancau palmele sa deschid pozele am zis " mai bine nu".
Va las acum ca trebuie sa-i dau Anei sa pape.Daca ma lasa mai revin!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

hello hello! pic si eu pe aici dupa un car de ani....

asa...deci: am facut botezul, am scapat si de asta, a fost chiar ok, in sensul ca nu s-a lasat cu atitudini reci si sprancene incruntate...ne-am comportat civilizat cu totii. Antonia a fost super cuminte si draguta...se camplictisise la un moment dat si incepuse sa matzaie, dar s-a calmat repede. Dupa botez, o saptamana nu m-am putut intelege cu ea...asa agitata n-a fost niciodata. Eh, a trecut si asta, acu e din nou copilul meu cuminte si bun, care a inceput sa manance 120 ml la fiecare masa, 6 mese pe zi!

Am fost sambata la dr. si avem 5500 g, fontanela punctiforma, deci sistez vigantolul o vreme, in rest super bine, facem eforturi sa ne intoarcem pe partea dreapta, avem o pasiune pentru miscarea de intors, insa de cele mai multe ori ne iese pe jumate, ca avem fundu' greu... Ne foim in pat, insa suntem cuminte, n-avem tentative de evadare...o singura data am gasit-o sucita la 90 grade fata de pozitia normala de stat in pat.

Am citit tot, am vazut poze, m-a apucat dorul de mare...

Pupam dulce pe Martutza si Victor, sa nu fie suparati, ca venim la voi si va pupam de-adevaratelea, sa va treaca...

sunteti prea tari, fetelor, cu toate realizarile voastre si ale bebeilor...va iubesc pe toate, ce bine ca existati!

acu...am si eu una:...a piscat-o nush'ce, probabil un tantar, pe genunchi sila glezna. Si s-a cam inrosit si intarit locul, se vede buburuza, piscatura, locul in varf, dar e un pic umflat locul acolo.. Cu ce sa-i dau? am dat cu Bepanthen aseara si parca-parca s-a mai dezrosit... Am mai citit eu ca la ei astea dispar in vreo 4-5 zile...si noi o avem abia de ieri, dar nu pot s-o dau cu ceva sa-i treava mai repede?...Uff...se pare ca ma mosteneste pe mine, ca si la mine se umfla piscaturile de tantari...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatza....

noi suntem ok , acu doarme pustiu cu funduletu pe jucarii

LAINA..eduard face niste bube de la muscaturile de tantari de zici ca l-au muscat 10 in acelasi loc, eu ii dau cu FENISTIL GEL ( intrebi la farmacie) si se reduce considerabil buba si ii trece in 2 zile, pe el il tinea si saptamana bubeleerau rosii mari si fierbinti!!!acuma nu mai avem probleme , cum vad muscatura dau cu fenistil gel si gata, de vreo 3 ori pe zi.sper sa te fi ajutat.

am avut o noapte linistita...si imi pare rau ca nu merge camera foto sa ii fi facut o poza la eduard azi noapte pe la ora 3 dormea pe burtica si picioarele ii erau afara din patut( avem de lemn)si lui nici ca ii pasa. are niste pozitii de dormit de te miri cum poate sa doarma asa..oare pe cine o semana???

va pupam si revenim pe parcursul zilei de azi.

laura si eduard darius 22.03.2007 ( 22.03.1983) cel mai frumos cadou de ziua mea!!!

Mergi la inceput

multumim frumos de sfat, il trimit pe sotul din dotare sa ia fenistil

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

nu multumi pana nu trec bubitele, si sper din suflet sa va fie de folos asa cum ne este noua, pe mine ma stresau la maxim numai cand vedeam ditamai bubele( avea la un moment dat tot cotul rosu , umflat si fierbinte)

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Mihael@ - am postat aici

Martutza - mii pt mami si Victoras.Nu te mai invinovati,au mai cazut bebei si doar nu ca sunt mamicile vinovate,la un momentdat se intampla.Prima data e mai rau,la restul ne vom obisnui.Stiu ca e greu si sper ca a fost doar o cazatura banala,fara urmari.Cat despre rahitism,vei vedea ca e ceva ce va trece.

Kitty - da,nu stiu ce sa zic,Doamne fereste de asa ceva,Doar ca din pozele puse de Riloasa pare curat acolo si banuiesc ca bazinul respectiv e pt parinti si bebici.

Riloasa - da,l-am bagat cu capul la fun,prima data din greseala a doua cu intentie.S-a speriat,dar nu foarte tare,imediat i-am aratat o jucarie.Va invata sigur sa innoate dar mult mai tarziu,dupa 4 ani vor incepe sa capete putin stil de innot,cel putin eu asa stiu.Pe mine ma intereseaza sa-i ofer miscare,si ce altceva poate el sa faca?Eu o fac doar pt distractie,nu pt profesionalism.Si totodata pt mine,m-ai aranjam corpul un pic

lilidana - fierb marul pt ca asa scrie in cartea pe care am primit-o pt bebe,din spital.Urmez si eu cartea si mai va copii cand mai spuneti de mancarica pt bebei si cred eu ca e bine sa-i dau.
Mai zii si tu ce ii faci mancarica,zilnic si ne mai inspiram si noi cele care suntem al primul bebe. lui David

Tzuna - super pozele,i le-am aratat si lui Klaus.Eu am fost acolo si a vazut la mine si caseta video si chiar ieri dupa ce ti-a vazut pozele a zis ca vrea cu adevarat sa vada zona. Lui Mariuca,nu pare deloc sa fi fost ea plangacioasa forumului,pare voinica,vesela...

Loradin . ei,cum sa nu-mi placa bebelina ta,eu mor dupa fetitele asa ca vi le admir pe toate.Tot o sa am si eu una Cand eram in Ro si veneam acasa de la serviciu,toate fetitele de la bloc veneau la mine ca stiau ca pot gasi in geanta mea,truse de machiaj,rujuri si le puneam o conditie,mai intai va pup si dupa machiam.

Azi poate am timp sa vad si pozele Karrei si care s-au mai postat noi.
Acum ma pregatesc ca merg la o petrecere la grupul cu mamici si maine iar la intalnire cu ele.Of,ce ma ajuta asta....
Sa-l laud pe Carl,azi a fost un cuminte,pana la ora asta Am facut curat,am aspirat,acum doarme...
Pupici si sa aveti o zi frumoasa

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Am uitat ceva:

Laina - felicitari pt botez,sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa,sa creasca maaare pana la cer(asa cum ne spuneau parintii noua )

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Stefaniya, pupam Carl cuminte si frumos!

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dimineata fetele!

Ieri nu m-am putut tine de cuvant cu pozele dar o fac chiar acum.V-am zis ca intru in priza cu smotru si nu m-am oprit pana la ora 1 noaptea cand am bagat ultima tura de rufe la masina,ca azi fiind sarbatoare ,nu spal,insa am de calcat ,de facut mancare si de facut cumparaturi.

Astazi m-am trezit dimineata ,dupa 4 ore de somn,cu gandul sa-i fac vaccinul de 4 luni lui Edy,pe care nu l-am facut la timp din cauza ca Edy a avut 2 saptamani diaree si dr nu a fost de acord sa i-l facem,ghinion insa pt ca dr era in concediu asa ca l-am amanat pana la o data incerta.

la mamici si pitici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput