cine mai inoata impotriva curentului?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

26octombrie, daca te-ai lasat de fumat pe timpul sarcinii si te-ai apucat din nou, dupa...nu ai rezolvat nimic.
In primul rand, ori te lasi de fumat inainte de a ramane gravida pentru a se curata corpul de toxine, ca si in cazul pilulelor contraceptive si nu te mai apuci...ori iti vezi de treaba ta si fumezi in continuare.
La capitolul asta, imi fac si eu mea culpa, sunt fumatoare, nu am avut vointa sa ma las, am incercat sa reduc...asta e. Nu fumez in casa, nu fumez in nasul copiilor mei si nici in al altora...

Cat despre Cola, Fanta, McDonald`s, carne tocata, cafea, bere, apa de la robinet si alte nenorociri etc...nu le-am oferit copiilor sa guste, nici nu am de gand sa o fac, dar nici nu ma apuc sa judec in dreapta si-n stanga pe cele care dau copiilor sa guste/manance copiilor.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Noe

Edit pentru alta ""barfa"": o cunostinta de-a unei prietene de aici de pe DC ii dadea copilului -bebelui- de 4 luni ceai; booon, nimic suspect pana aici.
Numai ca ii dadea NESTEA!!!!
-doar tot ceai este, nu?

corect. si are si 0,3% suc de fructe. adica din 30ml de suc de fructe ies fix 10l de ceai...yam yam

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

in momentul in care incepi sa critici ce face X sau Y se subintelege ca esti un model de urmat;

http://www.floriinro.ro/

nu se subintelege. si nu trebuie sa fiu de acord cu cineva 100%. pot sa-l critic pe x la un capitol si sa-l iau ca exemplu la altul. oamenii nu sunt buni sau rai punct....

quote:
afirmai anterior ca te-ai abtinut de la fumat pina ai nascut; eu te intreb acum ce perioada ai alaptat^ (apropo de alaptat si importanta lui in sanatatea copilului); asta dincolo de faptul ca copilul totusi bea si apa de la robinet.
da, fumatul e nasol. DAR. m-am lasat. si intr o zi groznica, plina de nervi, am intrat intr-un supermarket sa iau apa si ieseam cu un cos (mic) plin de tofiffe, baton heidi, 2 pepsiuri la cuite, o heidi cu alune intregi, o cutie de rafaelo si inca ceva dar nu-mi mai amintesc...cand am ajuns la casa mi-am dat seama ca sunt o vaca, am lasat totul, mi am luat o apa si un pachet de tigari si am fumat o tigara. una. eu zic ca am luat decizia cea mai buna. si da, alaptam.
quote:
26octombrie, daca te-ai lasat de fumat pe timpul sarcinii si te-ai apucat din nou, dupa...nu ai rezolvat nimic.
permite-mi sa te contrazic. a stat 8 luni fara sa fumeze. chit ca doar i-a oferit corpului o pauza si tot e o realizare. plus ca e mare lucru sa sti ca se poate, sa-ti demonstrezi asta.

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Am incercat sa ma obisnuiesc cu "diferentele" pe care le vad in cresterea copiilor, dar tot trebuie sa va impartasesc to chestie care realmente mi-a dat dureri de inima. Am mers la piscina in aer liber cu pitica mea de 2 ani jumate si am vazut de 2 sau chiar 3 ori parinti cu ceea ce mie mi s-au parut sugari in apa. Am urmarit in particular pe o familie si am vazut cum au tinut bb-ul in apa cel putin 45 de minute, bb dormea intre timp. De fapt cred ca intrase in hipotermie. M-am speriat. Dupa ce au iesit cu el din apa am zis sa intreb de curiozitate cat are copilul, si mi-au spus ca 6 saptamani. Am inlemnit. Realmente mai aveam putin si dadeam in tremurat. Apa nici macar nu era f calda, eu imi scoteam fetita din apa cam la 15 minute sa se incalzeasca. Mi-a fost o mila de copilul acela cu parinti tembeli. V-am spus nu au fost singurii. Din nefericire nu am avut curajul sa le spun dar nici nu-mi mai vine sa ma duc, ca fac atac de inima.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

www.flickr.com/photos/10463499@N06/sets/72157600993936181/" target="_blank">Eva 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Poftim! Din cauza voastra iar m-am contrat cu soacra-mea ca-i pune sosete lui Filip cand merg afara! I-am zis ca pe caldurile astea din solidaritate trebuia sa-si puna si ea sosete! Mi-a raspuns ca mai toti copiii aveau. De parca asta ar fi un motiv.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

akella!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Va dati seama cum era cind eram noi mici, cind babele de acum erau mamici?

Si mie imi pare rau de unii copii care au parinti aberanti. Dar eu sper ca ei au sa se faca mari si au sa depaseasca pe parinti, asa cum am facut si noi .

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Va dati seama cum era cind eram noi mici, cind babele de acum erau mamici?

Si mie imi pare rau de unii copii care au parinti aberanti. Dar eu sper ca ei au sa se faca mari si au sa depaseasca pe parinti, asa cum am facut si noi .

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

mie maica-mea mi-a jurat ca nu m-a traumatizat prea multdesi, daca stau bine sa ma gandesc si ma uit bine in oglinda, nu poci baga mana-n foc

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Eu recunosc ca l-am lasat pe piticul din dotare in varsta de 2 ani sa-si bage uneori degetelul (spalat in prealabil) in bere si cafea. El acum deja spune "berea nu e buna, cafeaua nu e buna" si da din deget dezaprobator. Asta pentru ca, desi i-am permis sa vada cum e, mereu ii spuneam ca nu e bun pentru copii. A, si odata a rasturnat un pahar cu tzuica, a dat cu mana prin el si pana sa-l placam noi a bagat mana in gura, dar nu s-a manifestat in nici un fel.

In ce priveste "barfa", daca a vedea un copil supraponderal infofolit pana-n dinti la 30 de grade, cu o bunica care il indopa de zor si le spunea celorlalte mamici/bunici sa ascunda sticlele de apa pe care le aveau pentru ai lor ca sa nu le vada Razvan si sa ceara, pentru ca n-are voie apa pana nu mananca de pranz, ca sa mamance baiatul tot, ei bine da, barfesc si il compatimesc sincer pe acelo copil. Nu e vina lui, dar va suferi din cauza inconstientei parintilor.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Cu chestia cu fumatul nu ati reusit sa ma convingeti...fumatul nu-i bun, si gata...si va spune asta o fosta fumatoare la greu... in fine, nu de asta intrai...ce sa spun, eu nu judec pe nimeni, mai ales dupa ce am auzit/citit o gramada de aberatii referitoare nu numai la cresterea copiilor, ci asa, in general. eu daca vreau sa "combat" o fac cu argumente, iar daca nu le am...tac din gura.si in gen sint o persoana toleranta si zic ca loc sub soare e ptr toata lumea.
eu cred ca fac parte din cei care inoata contra-contra curentului,si ptr asta au sarit multe persoane "oripilate", insa consider ca ceea ce fac este ok, m-am documentat informat in plus ptr mine e un mod de viata si asa consider ca trebuie sa-mi cresc si copiii. in plus, am avut curajul sa fac un copil la 41 de ani...ce mai, baba in toara regula dar fii-miu cel mare care are 21 de ani e topit dupa sora-sa mai mica...ea are 14 luni... dar m-am luat cu vorba si uitai ce-i important - sintem o familie de vegetarieni, toti patru...aici in Israel sint multi veg, insa in Rom...ei...e alta poveste...sint o mama denaturata care-si priveaza copiii de binefacerile carnii in alimentatie...asa ca eu in ce categorie ma incadrez?
tin sa mai precizez ca Maia n-a purtat caciula in viata ei, doar ca sa o apere de soare, niciodata nu m-am gindit ca iaurtul de la frigi ii face rau, ba cind ii ies dintii ii dau de la congelator legume puse intr-un feeder special (sa nu muste sa se inece) si taaaaare bine-i face la gingii , a baut apa plata pina la un an acu avem o instalatie care filtreaza si purifica apa de la robinet, recunosc ca am cedat la cite un nectar de mango, doarme cu noi in pat de la o luna, a fost mereu desculta in casa si sper cind va creste sa fie un om mai bun decit mine...

Mergi la inceput