cine mai inoata impotriva curentului?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

ocebine,

eram doar curioasa, de ce n-o comercializeaza canadienii

http://www.floriinro.ro/

Ma gindeam deja la ceva scenarii oribile...(eu mai "calcam pe bec" cu Fanta de soc...dar asa din an in Paste)...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

bun, simt nevoia sa punctez, caci am senzatia ca am fost prost inteleasa. daca veti citi in urma, nu am pomenit de apa de la robinet eu, in nici un caz ca sfat de urmat. in momentul in care diana a pomenit de apa de la robinet, am simtit nevoia sa recunosc, da, eu numai din aia beau, ca sunt femeie in toata firea, asta e piticul meu si am voie! fiica-mea bea, in general, apa plata. dar daca nu avem apa plata la indemana, ii dau, senin, apa de la robinet. asa facem noi, in ograda noastra. nu am avut nici cea mai mica umbra de critica la adresa celor care folosesc exclusiv apa plata.

cat despre

quote:

Saphir, sa deschizi un topic (care mai si sta la generale, uof:)) in care critici tot ce prinzi de la vecina la babe trcind pe la femei cu batic in cap, dar sa afirmi ca dai copilului mic apa de la robinet...faleu

,
Ana, te rog frumos, daca te deranjez in vreun fel, mi te poti adresa direct, mie asa mi se pare politicos. idem, daca te deranjeaza topicul initiat de mine si locatia lui, poti sesiza un moderator; daca se dovedeste ca as fi in culpa cu ceva, imi asum consecintele.
cat despre ideile expuse, daca exemplul cu copilul transpirat care si-a luat una dupa ceafa nu ti-a trezit decat indignarea fata de mine, barfitoarea cea rea, nu cred ca mai are rost sa initiem un dialog.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noe

lasa-ma, ca luna asta ne-am vandut apartamentul- au fost vreo 50 de persoane sa il vada si un procent de 80% imi spunea cu tristete in glas: Dar , doamna, nu ii este frig? Daca raceste, asa desculta pe gresie?

pai nu le-ai spus ca de-aia vinzi apartamentu', ca e cu gresie rece pe jos???!

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Fanta contine acid citric care se pare ca e cancerigen ..la fel ca si aerul pe care il respiram , razele soarelui , orice fel de mancare .

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

quote:
Originally posted by tlaura

[quoteEi uite vezi? La mine nu ai sa vezi asa ceva? cum adica sa-i dau sa guste cafea? sau bere? Aici mi se pare o exagerare!

Laura, mama lui Andrei

Poze

Laura, se pare ca m-ai prins cu mata-n sac... Ce pot sa mai spun? Eu sunt o persoana sincera, asa ca o sa recunosc totul pana la capat: da, am lasat-o pe fii-mea sa-si moaie buzele in ceasca mea de cafea si in paharul de bere, doar cat sa vada ca sunt amare... A fost un incident izolat, din care pitica a invatat ca sunt lucruri rele la gust, pentru oameni mari... De asemenea, cand ma vedea cu un pahar cu pepsi si ma intreba ce e, ii spuneam ca e cafea si ma lasa in pace... De sucuri, ce sa zic, toate bune si frumoase pana anul asta cand am fost la bulgari si a baut nitica fanta, ca n-aveam in momentul ala ce sa-i dau altceva... Cateva zile numai asta a vrut sa bea... Acasa am revenit la sucurile naturale, pe motiv ca fanta era buna numai la bulgari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

in momentul in care incepi sa critici ce face X sau Y se subintelege ca esti un model de urmat; afirmai anterior ca te-ai abtinut de la fumat pina ai nascut; eu te intreb acum ce perioada ai alaptat^ (apropo de alaptat si importanta lui in sanatatea copilului); asta dincolo de faptul ca copilul totusi bea si apa de la robinet.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by XIO

Fanta contine acid citric care se pare ca e cancerigen ..la fel ca si aerul pe care il respiram , razele soarelui , orice fel de mancare .

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

wilkipedia da o alta explicatie aici:

The combination of sodium benzoate and ascorbic acid (vitamin C) in some soft drinks may potentially lead to the formation of benzene. Benzene is a known carcinogen. oricum se consuma coca-cola in draci, care mie nu mi se pare mai putin daunatoare; mie fanta mi se pare mai buna:))

http://www.answers.com/topic/fanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

quote:
Originally posted by Noe

lasa-ma, ca luna asta ne-am vandut apartamentul- au fost vreo 50 de persoane sa il vada si un procent de 80% imi spunea cu tristete in glas: Dar , doamna, nu ii este frig? Daca raceste, asa desculta pe gresie?

pai nu le-ai spus ca de-aia vinzi apartamentu', ca e cu gresie rece pe jos???!

io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

taci sa nu te-auda astia care l-au luat pana la urma

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana Stroe

in momentul in care incepi sa critici ce face X sau Y se subintelege ca esti un model de urmat; afirmai anterior ca te-ai abtinut de la fumat pina ai nascut; eu te intreb acum ce perioada ai alaptat^ (apropo de alaptat si importanta lui in sanatatea copilului); asta dincolo de faptul ca copilul totusi bea si apa de la robinet.

nu se subintelege, cel putin eu nu sunt de aceasta parere. daca eu, fumatoare fiind, ii spun unei alte persoane ca nu e bine sa fumeze mi-e greu sa cred ca as gresi. te-ai astepta sa incurajez, doar pentru ca eu fumez? asta asa, ca mod de gandire.
in cazul particular, al acestui topic, da, ma simt un model de urmat in privinta multor aspecte ale cresterii copilului. nu toate. cred ca cineva inteligent si deschis poate invata cateva lucruri bune de la mine, la fel cum si eu le-am invatat, la randul meu. si nu le-am invatat de la persoane perfecte. si nu am fost de acord cu tot ceea ce mi-au impartasit.
da, cred ca e bine sa deschidem urechile, chiar si persoane pline de bube ca mine (de la robinet..) pot transmite informatii pretioase.
am tot respectul pentru oamenii care asculta si filtreaza. NU am nici un respect pentru cineva (babele, da, insist in exprimarea badaraneasca) ce refuza din start sa primeasca orice sfat, ca "ele stie mai bine". e o dovada prostie crasa (si fudulie, ca stii proverbul)
so, asta e punctul meu de vedere.

am alaptat sase luni, pana cand Hora s-a intarcat. cu siguranta as fi alaptat mai mult, a fost cel mai frumos lucru intamplat vreodata.
da, am fumat in acele sase luni. putin, dar am fumat. tinand cont de faptul ca toate cunostintele mele au continuat sa fumeze in timpul sarcinii sunt, orice te pregatesti sa spui, foarte mandra de mine ca am reusit sa nu fumez deloc in acele luni.
cat despre ultima ta idee.. ce sa spun? poate de-aia imi cresc fata cu atata grija fata de sanatatea ei, voi incerca toata viata sa contracarez efectele dezastruoase ale apei de la robinet asupra sanatatii ei.

am si eu o intrebare: tu cu ce apa ai crescut?

io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

ok, deci e o discutie despre obiceiul lui x' e mai daunator ca al meu, sau intre caciula in cap si tzigara cu alaptatul si apa de robinet, care pe care.

am inteles si ma retrag de pe topic, continuati

asa mai aflam ce obiceiuri proaste au vecinii, cunostintele si pretenii

edit sa raspund la intrebare: eu am crescut cu apa de fintina (din mijlocul cimpului ) din zona premontana pina la 14 ani, apoi apa minerala, apa de robinet fiarta sau ceai+ sucuri de la storcator (adica orice in afara de robinet sau izvoare de oras);

Mergi la inceput