Alaptatul-Help Line- (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Ayla 6 luni daca bebe vrea; se poate si mai tarziu.Nu poti sa ii dai biberonul ca lapte de la tine? Cum sa nu te tina laptele pana atunci?Curaj, ca trebuie sa te tina si dupa 6 luni;introducerea altor alimente nu inseamna ca bb nu mai are nevoie de laptele tau. Asa ca fii "barbata" !

Conchita imi pare rau ca esti bolnavioara si ca intampini greutati. Inteleg ca esti tare suparata.
Chiar nu se putea alapta dupa respectiva procedura medicala?
Sonia nu poate bea cu ceasca, lingurita, paiul?Important e sa te faci bine, ca secretia se poate mentine, totusi Sonia are 7 luni, nu stiu daca se obisnuieste cu biberonul chiar asa de repede acum, dupa 7 luni de fericire!
Hai, nu pierde nadejdea, ca poti alapta si dincolo de 1 an. Sa ne mai spui ce faceti.

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ba da, mami cangur, o s-o alaptez dupa 24 de ore, sigur. dar pana atunci trebuie sa ma pompez si sa arunc laptele. Sonia a inceput sa ma refuze cam de vreo luna de zile, ma si musca de-mi sar creierii din loc, ca i-au dat dintii...nu stiu ce se intampla si mai ales de ce am ghinionul asta! o avea legatura cu diversificarea, oare? ca daca stau sa ma gandesc, coincide perioada diversificarii cu aparitia problemelor - refuz, scaderea productiei, etc...

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

exact intre 6 si 7 luni am observat si eu o scadere a productiei de lapte, si de la diversificare poate, dar si de la oboseala.
in principiu trebuie reluate procedurile de la inceput, o gramada de chimensi anason (ceai), suplimente pt alaptat samd.

cipiii mai refuza uneori sanul pt ca nu le e foame:)
sa stii ca dupa 7 luni poti sa ramai linistita doar cu 3 mese de lapte pe zi, dimineata, seara(dar la voi asta inteleg ca e baiul, atunci noaptea) si inainte sa pleci la servici.
Noi am dus-o cu programul asta de 3 mese(plus scularile de noapte, care erau din nefericire pt mine care aveam sesiune de licenta si admitere la doctorat f f dese) depe la 7 luni pana pe l un an si 2 luni.Dupa aia, avea chiar numai 2 mese, si noaptea deja era la biberon.

tot ce povestesc sunt linii mari, desigur ca existau zile in care sugea mai des, daca eram cu ea acasa, sau zilele de mici raceli cand era numai cu tzitzi in gura.

eu zic sa stai calmna, e normal la 7 luni sa nu mai suga asa mult cala 4.Nu ai sa pierzi laptele, te asigur.
eu la 3 ani DUPA intarcare, mai aveam picaturi de lapte, mi-a aratat ginecologul la consultul mamar (ala de se face obligat la 6 luni)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

tincutza poti sa refuzi sa crezi, dar cu bibe suge mai bine. s-a obisnuit... la mine a fost la fel. eu ma mulg si acum, el nu mai pune gura pe san. cat despre greutate, al meu nascut cu 3700, a luat in primele 2 luni cate un kil pe luna, dupa care decat cateva sute de grame pe luna. acum la 6 luni are 7200. deci nu si-a dublat nicio greutate de la nastere, poate doar pe aia cu care am iesit din spital, adica cu 3500. lasa-le pe alea cu "cred" sau "asa trebuie" sau "asa am citit". o sa obesrvi in timp ca ai un copil unic, ce uneori s-a putea sa nu se incadreze in niciun tipar. succes la alaptat!

Liliann eu beau cate o ceasca de cafea pe zi... una mica, ce e drept. si al meu e cumintenia pamantului :))

ayla pe la 6 luni. parerea mea! nu poti sa mulgi laptic sa ii lasi?

conchita te inteleg perfect. nici eu nu ma gandeam ca nu voi putea sa il alaptez macar un an... cand am vazut ca il pierd definitiv de la san am suferit, dar nu am renuntat sa ii dau laptele meu. ma mulg si ii dau, asa cum vrea el, dar stiu ca bea de la mine chiar daca nu mai am decat un maxim 200 ml pe zi... asta e! bun si ala! te pup si mult mult succes! si multa sanatate iti doresc!

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulush spune:

Conchita,

Imi permit sa-ti raspund la cateva detalii:
in legatura cu refuzul nu prea stiu ce sa spun, eu inca nu am patit, dar stiu ca exista greva foamei de cateva ore sau de zile sau am auzit si de aproape doua luni....
ba, daca stau sa ma gandesc mi-a facut si mie refuzul asta, de cateva ore si de cateva ori, cand ma intorceam de la cursul pe care il faceam. era cumva trista, imi dadea de inteles ca e trista. ma privea cu niste ochi incredibili, nevrand piept...

La partea cu dintii am un raspuns: incearca sa vorbesti cu ea, sa ii explici ca te doare, sa nu te muste. Trebuie sa ii spui din suflet, asa cum simti, nu din cap, nu stiu daca ma intelegi. nu sa ii spui surazand cand te musca, ci de-adevaratelea, fara sa tipi, caci se poate speria, eu incerc sa nu tip cand mi se intampla, caci uneori nu isi da seama, dar tipand se poate speria cu adevarat si face greva...Te asigur ca INTELEGE perfect, si te va asculta.Pe mine uneori ma prinde gresit si ma doare, pielea mamelonului intra intre dintisorii din fata. II explic sa ma prinda bine si te asigur ca intelege si ma asculta. E o conversatie de avut intre mama si bebe. FUNCTIONEAZA, te asigur. cu un bebe de putine luni si cu un bebe mare. Copiii sunt mici, dar nu tonti.

Si pe de alta parte, nu fi pesimista! Ce ghinion?? Esti o mama extraordinara! Ai incredere in tine, nu te stresa cu diversificarea, ia-o incet, da-i timp bebeului, si mai ales fii impacata cu tine. pentru noi diversificarea e un fel de doliu, si eu am trecut prin asta, dar ai sa vezi cum bebe stie foarte clar ce vrea si in ce cantitati, alimente complementare sau lapte de-al tau.
Ati incercat sa-i dati noaptea cand tu nu esti lapte in alt recipient decat in bibe?? Un pahar de ex?

In primul rand trebuie sa ai incerdere in tine: daca tu vrei cu adevarat sa il alaptezi pana la un an sigur o sa reusesti!

Scaderea productiei poate fi influentata nu atat de circumstantele obiective (lucrul tau de noapte, diversificarea, bibe), cat mai ales TEAMA ta de tot ce se poate intampla: stresul ca scade, sanatatea, noptile, etc. Gandeste-te ca suntem o bijuterie de faptura dumnezeiasca, corpul tau se adapteaza perfect cererii bebeului, cu copii asa mari ca ai nostri putem continua sa alaptam indelungat chair daca modificam frecventa, situatia cu diversificarea etc. Sunt mame cu copii "mari" de 18 luni care mai dau perfect d esupt doar seara, la dormit.
Depinde de tine ce vrei sa faci, tu decizi, si bebe se adapteaza perfect, ca si corpul tau!!!!

Curaj si moralul sus, sa te repari cu sanatatea si sa fii puternica, e cela mai importantsa ai tonusul bun! SI felicita-te, caci meriti pe deplin!!

quote:
Originally posted by conchita

ba da, mami cangur, o s-o alaptez dupa 24 de ore, sigur. dar pana atunci trebuie sa ma pompez si sa arunc laptele. Sonia a inceput sa ma refuze cam de vreo luna de zile, ma si musca de-mi sar creierii din loc, ca i-au dat dintii...nu stiu ce se intampla si mai ales de ce am ghinionul asta! o avea legatura cu diversificarea, oare? ca daca stau sa ma gandesc, coincide perioada diversificarii cu aparitia problemelor - refuz, scaderea productiei, etc...

Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

quote:
Originally posted by paulush

Conchita,

Imi permit sa-ti raspund la cateva detalii:
in legatura cu refuzul nu prea stiu ce sa spun, eu inca nu am patit, dar stiu ca exista greva foamei de cateva ore sau de zile sau am auzit si de aproape doua luni....
ba, daca stau sa ma gandesc mi-a facut si mie refuzul asta, de cateva ore si de cateva ori, cand ma intorceam de la cursul pe care il faceam. era cumva trista, imi dadea de inteles ca e trista. ma privea cu niste ochi incredibili, nevrand piept...

La partea cu dintii am un raspuns: incearca sa vorbesti cu ea, sa ii explici ca te doare, sa nu te muste. Trebuie sa ii spui din suflet, asa cum simti, nu din cap, nu stiu daca ma intelegi. nu sa ii spui surazand cand te musca, ci de-adevaratelea, fara sa tipi, caci se poate speria, eu incerc sa nu tip cand mi se intampla, caci uneori nu isi da seama, dar tipand se poate speria cu adevarat si face greva...Te asigur ca INTELEGE perfect, si te va asculta.Pe mine uneori ma prinde gresit si ma doare, pielea mamelonului intra intre dintisorii din fata. II explic sa ma prinda bine si te asigur ca intelege si ma asculta. E o conversatie de avut intre mama si bebe. FUNCTIONEAZA, te asigur. cu un bebe de putine luni si cu un bebe mare. Copiii sunt mici, dar nu tonti.

Si pe de alta parte, nu fi pesimista! Ce ghinion?? Esti o mama extraordinara! Ai incredere in tine, nu te stresa cu diversificarea, ia-o incet, da-i timp bebeului, si mai ales fii impacata cu tine. pentru noi diversificarea e un fel de doliu, si eu am trecut prin asta, dar ai sa vezi cum bebe stie foarte clar ce vrea si in ce cantitati, alimente complementare sau lapte de-al tau.
Ati incercat sa-i dati noaptea cand tu nu esti lapte in alt recipient decat in bibe?? Un pahar de ex?

In primul rand trebuie sa ai incerdere in tine: daca tu vrei cu adevarat sa il alaptezi pana la un an sigur o sa reusesti!

Scaderea productiei poate fi influentata nu atat de circumstantele obiective (lucrul tau de noapte, diversificarea, bibe), cat mai ales TEAMA ta de tot ce se poate intampla: stresul ca scade, sanatatea, noptile, etc. Gandeste-te ca suntem o bijuterie de faptura dumnezeiasca, corpul tau se adapteaza perfect cererii bebeului, cu copii asa mari ca ai nostri putem continua sa alaptam indelungat chair daca modificam frecventa, situatia cu diversificarea etc. Sunt mame cu copii "mari" de 18 luni care mai dau perfect d esupt doar seara, la dormit.
Depinde de tine ce vrei sa faci, tu decizi, si bebe se adapteaza perfect, ca si corpul tau!!!!

Curaj si moralul sus, sa te repari cu sanatatea si sa fii puternica, e cela mai importantsa ai tonusul bun! SI felicita-te, caci meriti pe deplin!!

quote:
Originally posted by conchita

Cred ca Paulush mi-a citit gandurile!

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, stiti cumva de unde pot cumpara accesorii pt pompa de san Avent? M-a lasat supapa aia mica alba, sare mereu, trebuie neaparat sa cumpar cateva de rezerva, nu o mai pot folosi! Multumesc.

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

dragelor, multumesc mult, mi-au dat lacrimile cand am citit cata caldura mi-ati aratat in sfaturi si suport, o sa reincep usor-usor si poate imi revin, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Eseea

fetelor, stiti cumva de unde pot cumpara accesorii pt pompa de san Avent? M-a lasat supapa aia mica alba, sare mereu, trebuie neaparat sa cumpar cateva de rezerva, nu o mai pot folosi! Multumesc.

my baby

Vivian Pharma, str. Povernei 28-30, et. 1, ap. 3-4, sect. 1, Bucuresti (e pe undeva pe la Piata Victoriei, ca si zona, prin spatele spitalului de copii G. Alexandrescu)
Tel. 021.317.25.05
Si mie mi s-au tot dus si am luat altele de la ei acu vreo 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

multumesc mult Elyanne.

my baby

Mergi la inceput